Hjortronparfait med mandelflarn

hjortronprutt med mandelfjärt.

Sofie kan inte läsa.

Fredag

Var nyss och kolladepå guldkompassen med Sofiie! Trevligt trevligt. det var en mysig film!

Idag kom lite av min släkt på mammas sida + Olles bror Buffa! riktigt mys. Jag å Tompa åkte iväg till fagerskogen för en promenad med hundarna. men tyvärr hittar jag inte i Enköping än så vi hamnade någon annanstans. men det gick ju de också! Sen har de vart lite middag hos mamma.

Orkar inte skriva mer!

Lördag

Sitter och håller på å somna nu jag, funderar på om jag kanske ska gå och sova snart! måste upp tidigt imorgon och städa, för sen är det dagt för jobbet igen!

När vi va hos hästarna högg vi också gran, fick en liten gran till mitt rum!
Tycker om Sofies mormor ! har ju förgat håret brunt.
Vi står i köket å fixar fika.
- jag tycker du var snyggare förr!
Vi sitter och pratar om att jag ska börja rida igen.
- Bra! då kan du springa snabbt så kanske förgen i håret flyger av!

Hahaa! tycker hon är kul ja, iaf ärlig! ;P

Kollar på Elf nu, den är väl sådär! men har inte så mycke annat för mig.. Borde göra något annat med jag orkar inte..


You know I cant get over, and i dont know why

fyfaan va ja hatar den låten! men de är typ den som spelas här på jobbet, eller typ idol ole, danny och Måns. Usch! . men aja, får ju belöning sen, inte bara pengar, ska kanske ut med Sofie till stallet senare å fixa lite åt hästarna! :)

jag har apont i hälarna så jag håller på och dö lite.. AJ! och sen håller jag på och somnar. Menmen, imorgon börjar jag ju sent iaf, så det är ju skönt. men då blir det till att städa, det är ju JUL PÅ MÅNDAG!
Kom på nu att det är 2 månader kvar tills jag fyller år. jiho! då kan jag önska mig det jag inte får i julklapp! . Aja. bortskämd.

Ska väl prata lite med dom som tränar nu, innna jag somnar, och kanske skriva lite rim!


Äntligen

Nu har jag jullov! Blev lite fika, mys och tävlning som avslutning. Jag och mitt lag kom då sist och vann en penna och en sudd.. inte så kul. så jag tog en lussebulle till ock gick hem med Muse i Mp3n !

Nu har jag slagit in de presenter som jag kan slå in just nu! tänkte köpa de allra sista ikväll efter repan eller imorgon efter jobbet, får se hur det blir med det. Sen har jag dansat med Olle så nu är han helt slut, men ska ändå ut snart så med Matilda! :)

Julgrans köp vid 4!

Jul

Snart är de äntligen jullov ! så himla trött på skolan, men bra som jag är går jag dit iaf! .
Idag blev det karaktärs lektion att börja med, fick lite uppgifter vi ska ha klart till på torsdag. Sen var det teckenspråk, det gick bra de med, beskrev lite julkort och sjöng...eller aaa, tecknade jullåtar och fick reda på vårat betyg hittills. Ligger på ett VG, är väl okej.. men vill ha mer!  Som en härlig avslutning på dagen hade vi matteprov.. herregud. Där blir ja fan nöjd med ett G! jag blir allt sämre på matte..

Men iaf! Imorgon blir det ett till prov, lämna in novellen och sen inte så mycket mer. Torsdag blir det att lämna in karaktären och fredag blir det att fika. ! YEY! sen jullooov och julklapps handlande.
Tyvärr så ska jag jobba både lördag och söndag, så det blir att köpa julgran på fredag. Mys mys mys.

Nej, nu måste jag gå ner å fixa iordning min mat! och sen plugga till provet å skriva novell.. SNARK! OCH gå ut med Olle. jag önskar att han skulle kunna gå på toaletten istället. jafan, de ska jag lära min Japanska Spets.

Tredje advent

Om en vecka är det julafton imorgon. ! :) Ska bli så himla skönt med loov! och snart är tvån slut, och så har man bara ett år kvar. Ett år efter det blir det England ! hoppas jag.

Idag sov jag för länge så jag är trött. Men åkte iaf till Åkerby med Matilda och kollade när Malisa tävlade dressyr.
Ska snart färga håret ovh sen blir det repan igen.  Blues låten kanske blir klar idag!

Torsdag

Börjar sent idag! inte förens klockan tio i två och har bara en lektion. Karaktärs lektion, inte så ansträngande! Sen blir det hem igen och kanske ut med Olle! Har är lite dålig i kistan, men pappa kom hem tidigare idag.. skulle inte vilja lämna honom ensam. Min lilla bäbis.

Jag vill ha MASSA snöö, åka pulka, åka skidor, bygga snögubbe, busa i snän med Olle och massa mer. VIll ha snööö. Och sen måste ja köpa julklappar! AH! nu fick jag en liten panikattack.

Måste fixa iordning mig, eller aa, klä på mig. image11

Måndag

Seg dag i skolan, men som tur är så är den slut nu! ska snart ner till repan och spela. Kommer en basisit och ska provspela idag också! :) så det ska bli kul! Och lite läskigt..

Bara tre veckor kvar till julafton ! Precis! men har ingen julklapp klar, eller jo, olles, men den är ju redan öppnad ;P
Får ta å gå en sväng med allas listor snart så allt är klart innan sista minuten iår, tack!

Trötter trötter, men slipper iaf att gå ner till repan.

Jag vill börja rida igen!

Lite mindre

Är duktig och städar rummet! Var uppe innan nio idag igen och kollade julkalendern och gick ut med Olle ! klockan är bara halv ett, inte ens det, men de känns som mycket senare, Skönt! mycket söndag kvar innan måndag.
Imorgon är de precis tre veckor kvar till julafton och jag har tusen julklappar kvar att köpa. MÅste skaffa mig en liten lista på vad alla vill ha å sen ge mig ut på stan nånstans !

Nu rensar vi ur en garderob på mitt rum, hur mycket saker som helst! skönt å bli av med lite! så kanske man kan få in lite böcker å sånt, så slipper allt vara i rummet.

ska fortsätta nu.

RSS 2.0