Stolt som tuppen

Idag har jag fått en del gjort. Har börjat städa en till tills på lördag, pappas kompisar kommer hit på lite adventsfirande.. lite tidigt men, dom sover iaf över till söndag!

Ska ju jobba på lördag. Först på pappas jobb, 09.00 - 13.00, sen hade jag tänkt att hälsa lite på folket innan jag försöker sova! vid 21.00 börjar jag jobba igen och slutar inte förens 07.15... känner att lördag inte kommer bli så kul.. Men pengar till julklappar är välkomna! Fast kom på nu att julafton är över innan jag får den lönen...

Aja, Körde igår igen! körde heem från hamnen! WOHO! sket nästan på mig men hem kom vi! Imorgon har jag lektion igen, hoppas att det går bra det me.



Ska läsa lite innan jag somnar.. och håret ska torka innan jag kryper ner i min nybäddade säng!

En riktig myshelg!

Hejhopp.

Jag har haft en mysig helg, vara tagit det lugnt och kört lite bil! i fredags hade jag min andra körlektion och det gick väldigt bra, tillochmed kändes det lite roligt att köra och inte bara läskigt!

I fredags kom Karoline hem till mig, vi lagade mat och åt som toookar! kollade också på sällskapsresan... eller aa.. försökte! fjantade oss mest och skrattade åt allt för vi var så trötta! Haha. var mysigt och skoj.

Igår var Matilda här! Spelade gitarr, lyssnade musik och drack lite vin! var också mysigt, skönt att bara ta det lugnt!



Idag körde jag med pappa, gick bra! :) fast ett motorstopp blev de, hehe. Körde faktiskt från hamnen till korsängen! Första gången jag kör bland "riktig" trafik. men det gick väl också bra fast det var läskigt. :)



Ska snart börja med mat tror jag, pappa ska iväg på träningen och jag börjar bli hungrig!

Rugg

Var ute med Matilda och Olle i regnet, var lite sådär halvroligt. (med regnet, inte Matilda) men nu är jag som tur är inne igen! Har lagat lite "middag" och nu sitter jag och kollar SOS gute. :)

Men sorgligt nog har jag feber och mår illa. ;/ Men hoppas det blir bättre tills morgondagens körlektion! :)

Jag överlevde

Sådär, så har man haft sin första körlektion. Höll på att svimma på vägen dit! kändes de som iaf!
Men lektionen gick väl bra, tycker bara det är så läskigt! men skönt att läraren har egna pedaler iaf.. ska dit imorgon igen, får se hur det går då! Längtar tills allt känns bra och man gör allt automatiskt! aja, överlevde första lektionen och nu kan det väl bara bli bättre?

Idag åker pappa iväg till Dalarna och hälsar på så jag kommer vara ensam till på söndag typ. Ska bli skönt fast ska jobba på söndag, men det är bra de med! :) Fick brev från akademiska, stog inget speciellt, bara att jag kommer bli kallad inom 2 månader, good to know! ;P

jaa, ska kolla mer tv nu och blir väl tidigt läggning ikväll, gick inte så bra att sova inatt heller.. jag tror nog jag halvsover liksom.. drömmer så jäääkla mycket. så hoppas de blir bättre inatt!

Köttsår

Yo to the flow!

Today har jag vart och bokat körlektioner och den första blir av imorgon! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
så känner jag för det! men aa, även fast det kommer bli läskigt så ska det bli kul också, måste ju komma igång nu så kanske jag har mitt körkort snart! :) Woho, de får man hoppas på !

Karoline följde med mig till stan, tänkte ta en fika nånstans och den stansen blev hos Josefine! Hon hade bakar lussebullar! skiiitgott. Till det blev det en kopp kaffe!

Förutom lussebulle och kaffe fanns det en kattunge där som blivit jättestor! Av den fick jag massa sår, stora blödande läskiga köttsår.. okej... lite rivmärken. Men han är en bajskorv iaf, eller aa, en söt bajskorv. ibland.

Jaa, nu ska jag kika runt lite mer innan jag ska knoppa och försöka få mer sömn än förra natten!

Snark snark och åååååter snark

Har vart så trött några dagar nu, sådär så jag kan somna helatiden.. skitjobbigt.

Har iaf vart hos mamma idag, fixat klart med korten. Olle följde med, var 2 hundar till där så han hade det skoj! Fast en av dom skrämmer honom.. vågade inte gå förbi henne först! haha

Orkar inte skriiva..

Godernatter

Måndagsmys

jaa, så var det måndag igen..

Min måndag har vart seg som kola, men då får jag ju sjylla mig själv för det! Har inte gjort mycket alls. Det kom en tant och värderade vårt hus, har vart ute med hunden, kollat tv... jaa. inte så mycke! Träffade iaf Marika nu på kvällen. Hon hostar så man får ont i öronen stackarn!

I fredags var vi ute i Uppsala vilket var skoj! men det vär längesen jag hade sådär riktigt kul att man inte vill gå hem! så, hoppas att det kommer tillbaka snart.

Vi var iaf hos Carro innan, vi köpte pizza som vi tog med hem till henne! Fixade oss där och förparta lite! Sen blev det bussen ner till Kalas :) Dansade och hade skoj.



Var på 2012 på bio i lördags med Elin, var bättre än jag trodde! var jättemysigt att gå med min syster, fast hon såg ut som en kärring när hon körde bilen! haha.



Hmm...

Pill

Jag sitter här och är lite frussen, men ska snart ner och laga mat! Kanske blir bättre då! :)

Idag har jag hållt på massa med mammas inbjudningskort, har endast gjort hälften, om ens det! Massa pill och grejer, men det går ju framåt så..

Imorgon ska jag till mamma igen och göra lite pappersarbete, woho, hoppas jag får en miljon för de! :) Och sen på kvällen ska jag ju som sagt till Uppsala troligen, känner min lite konstig just nu men blir nog bra snart.

Ska träffa Karoline senare ikväll, ska väl hitta på nått skoj eller snuttit.



Magen kallar.

Uppsala och stora planer

Idag har vart en bra dag :) Vaknade imorse, somnade om ett tag till, vaknade igen och gick upp! Åt frukost, kissade av Olle, fixade mig och använde mina nya penslar, helt underbart skönt! Efter de gick jag ut en sväng med Olle innan jag begav mig mot Uppsala!

Carro väntade på mig där, typiskt nog började det regna :/ men vi skulle ju in i affärer så! Carro skulle köpa smink och lite klädöör, jag skulle inte köpa nått.. men de brukar inte bli så, så fick med mig två tröjor och ett par leggings hem..

Gick hem till hennes lägenhet, huur fin som helst! Om jag kunde skulle jag fan flytta in dit! Ska bli kul att komma dit igen på fredag. :)

Fast påväg till bussen mådde jag illa och väl på bussen fick jag sitta i snurrgrejen, blev inte så mycke bättre. fast sen slummrade jag till, blev bättre!

Nu på kvällspromenaden gick jag med Karoline, vi har då stoora planer! kommer bli hur bra som helst, tror till och med att vi kommer bli kända över hela världen! AHA! JAG MENAR DE!

Nej men titta, nu börjar vänner igen!

Riktigt skoj



HAHAAAAAA!! lite kul innan man ska sova!

Usch

HJÄÄLP! kollat lite på olika klipp om att jorden kommer gå under 2012, håller på att skita på mig så kollar inte längre.

Jag vet inte vad jag ska tro på, men, jaaa. det är läskigt iaf... men NEJ! den kommer inte gå under om två år! sådeså!! eller?


Aja, har jobbat lite idag hos papi. Var trevligt att ha något att göra på dan! fast fick endast en timme på mig att fixa iordning mig, åta frukost och gå ut med Olle.. men så bra som jag är gick det ju bra! :):) Hihiiii

Sysslolös men mysig

Tror inte jag ska äta äpplen... fått en ond sak i min mun...

aja, Idag har då inte vart en sån effektiv dag. Vaknade men var som vanligt hur trött som helst, visade sig att jag hade feber! skitigt men så är det! Tog iaf en skön dusch innan jag gick ut med hunden. Har fixat lite med mammas inbjudningskort iaf, men blir väl mycket mer med det imorgon igen! Lite skoj att ha nått att göra på dagarna iaf...

Var ute med Olle och Marika ikväll, längesen vi sågs! Hon har ju legat hemma och vart sjuk hur länge som helst! Myspys. Kollade lite på Ullared hos henne också, haha! ganska kul dedär!



Vart är alla bilder på mig och Marika?!?!?!?!

jag vet hur det känns

Idag har vart en såndär riktigt seg och tröttig dag. Har iaf varit på jobbet där dom gjort om, känns rätt ovant men det är ju alltid trevligt med lite förändring! :)

Och med det så köpte pappa en ny kudde till mig idag, så inatt kommer jag nog sova som en gud! ska nog knoppa snart, himla trött! fick också ett konstigt tryck över bröstet och ut i vänster arm och upp i örat, men det känns redan bättre, men fortfarande jobbigt att andas. Så imorgon ska jag ringa vårdcentralen så jag kan göra min lungmojja snart!

jaa, å igår tog jag ju en lördagssnus! var riktigt trevligt men, jaa, man ska väl sluta! Sen är de kanske inte så smart att fira att man vart duktig att inte snusat med en snus? hmm..

Lyssnar på Lars Winnerbäck nu iaf! :) Snackar med Carro också, vi snackar lite om när vi va i Finland! Haha. var me om massa roliga saker då! Skriver lite meningar ur låtarna vi lyssnar på...blev lite skoj..

Carro - En stjärna född. säger:
torka tårarna

Amanda säger:
men de biter i kinden

Carro - En stjärna född. säger:

jag tror jag vet ungefär hur det känns

Yo

Okej, nu har kag blivit medlem på Gratismakeup.se sååå tänkte att nån annan kanske också kan bli det genom min länk! Då kan jag få lite mer poäng så jag kan få hem ett presentkort på 150 eller 250 kr på olika affärer. Jaa, orkar inte skriva ner allt då jag håller på att slockna här framför datan. Men det skulle väl vara trevligt med lite gratis presentkort?!??!??!?!???????????????????? ELLERHURRR???!??


God och glad

Här sitter jag, pigg och glad med en kopp kaffe på bordet !

Sov som en stock inatt, var riktigt skönt, härligt att armen har slutat värka också..eller iaf inte lika mycket! Sov nere i pappas säng så Trisse kunde väcka mig om han ville ut eller in. jag är lite snällare än pappa när det gäller Trisses natt(o)vanor.

Idag åker Sofie iväg igen, så vi hade lite mys hemma hos Karoline igår.

Jag mötte Karoline med Olle. Gick och lämnade Olle hos mig och gick hem till henne! Tog bilen och åkte och handlade på Maxi, tacos... MUMS! Båda var superhungriga! så det var nog den godaste tacosen vi någonsin ätit! Efter maten kom Josefine, hon hade med sin lite vin. Godiset åkte fram då ungefär och sen kom Sosso! haha. Vi snackade massa om massa som vanligt! Åkte hem ganska tidigt sen, spöregnade ute, YEY! jättemys att gå ut med hunden när man kom hem.

Senare idag kanske jag ska ner på stan en sväng med mamma och köpa lite saker, ska fixa hennes inbjudningar. Sen kanske jag ska gå ut med Carro en sväng! :)

EMA

SNARK! Är trött i nattmössan..

Idag har jag äntligen köpt ett startpaket på körskolan! Så ska väl ta och boka min första lektion snart. :) hihi, men är nästan redan nervös. Har inte gjort så mycket mer speciellt idag, vart lite med mamma, gått ute i snön med Olle, gått ute med Olle i regnet, handlat med pappa...

Ja, inte en så himla intressant dag.

Just nu ligger jag iaf och kollar på EMA, mysigt är det. Midre mysigt att Green Day vann ett pris.. dom är faktiskt inte ens bra! nånstans! eller aa, kanske när jag var 2 år. Men aja, finns ju 2åringar än idag.

Ska väl kolla vidare och ta tempen! YAY! känner mig lite feverig.

Blubb

BLÖÖ! nu mår jag lite sämre.. :( hoppas jag inte dör eller nått. eller får en knorr.

Nej men tänkte släcka snart, kanske kolla ett avsnitt Scrubs innan men sen jäävlar!



Godnatt! jag hade iaf tänkt att sova som en snutt, hoppas ni sover lika bra!

Nytt Nytt Nytt

Fryser som en lite hårlös kossa just nu!  kanske borde ta på mig en liten myströja...?

Idag har vart en trevlig dag! :) Jag och syster Elin åkte iväg till Uppsala. Gick upp tidigt efter en sömnlös natt, herreeguuud vad ont det gör i armen men, går väl över om ett par dagar. Vi tog iaf 10.21 bussen som gick direkt till Uppsala coh började kika runt! Blev faktiskt en hel del, kuuul! men inte lika kul när man kollar kontoutdraget sen...
Köpte;
  • Ett par leggings
  • Ett långt baslinne
  • En kofta
  • En kofta till
  • Ett par skor
  • Två par örhängen
  • Skitcool nagelgrej
Var najs! Sen åt vi på Max också, fast mådde illa så åt inte så mycket..

Sen drog vi oss hem iaf! somnade som stockar i bussen,  hur skönt som helst och utan dreggel!

Jaa, det var min dag. Bli nog en tidig läggning ikväll!


Baconfeber

Hejhopp!

Här sitter jag på mitt rum och försöker städa. Har iaf plockat bort alla kläder som låg på golvet, ska ta och ta bort min matta nu och ersätta den med en annan! Borde torka golvet med...men får se om jag orkar de!

Har iaf hunnit med en del annat idag också. Åkte med pappa vid 10 till handelsbanken och fixade lite pengar till körlektioner, vart och vaccinerat mig mot svinis och vart på mammas jobb.. så jag fick åka bil hem! hehe. Sen var jag ut med Olle och nu städar jag.

(hoppas att jag inte börjar gå baklänges sen bara..)


Senare kanske Sofie kommer hit! ännu en gång! :) tänkte att vi skulle laga mat tillsammans eftersom pappa jobbar sent ikväll. så det blir mys!

nej nu minsann ska jag bli klar med städningen!

mitt veckoslut

Ojoj vilket veckoslut!

Har spenderat nästan hela helgen med Sofie! I onsdags sov jag somsagt hos henne och vi kollade film och hade det trevligt! I torsdags var vi på maskerad, eller aa, "Doris" och "Gunn".. hehe! helt klart snyggast!

i fredags vart det en riktig lugn dag och kväll, gjorde inte så mycket under dagen och på kvällen kollade jag Idol tillsammans med Marika! :)

sen igår var det maskerad igen, Doris och Gunn, förväntade oss ett riktigt kul kalas... men njaa... var då inte som vi tänkt oss! så aa, var där ett tag innan vi åkte ner till Joar för att se om det vat värt att åka och hämta Sofies leg.. det var de inte, fick inte ens komma in! undrar om det var för att vi var för små eller för fula?!... hmm...

Sofie åkte med mig på pakethållaren, gick riktigt bra förutom ett jäävligt stort gupp! Flög litegrann och tog ett tag innan jag satt som jag skulle igen. Men under omständigheterna så gick det riktigt bra!


Mötte Josefine och Johan sen på hemvägen, pratade massa och min vante flög iväg...


Sen gick vi hem och hade den roligaste stunden under hela kvällen! kollade parlamentet och kollade lite dator och var fortfarande på pickalurken så, aa, allt var völdigt skoj! hehe. Överbliven pizza blev det också, MUUUUUMS!




Nejmen, ska kissa lite och sånt på min toalett innan jag ska ut och gå med Karoline och Olle!

RSS 2.0