Vilket ska jag välja?

Såå, kom iaf iväg med pappa och kollade porslin! Hittade två som jag gillar, men ska bara välja en.

Vilken är finast? svara nu, alla mina läsare!


 Rörstrand - Kurbits

eller


Rörstrand - Sundborn


Det lutar nog mot Kurbits :)

Sol ingen vind men vatten!

Aah, slutade tidigt idag igen!

Snart kommer pappa hem , då ska vi åka till Västerås å kolla lite på porslin till studenten. Sa alla vet vad dom ska köpa ;) Hihi ! de är snart fan!

Nu på lördag blir det studentkryssning, ska bli kul som faen. Men ångesten om vad man ska packa börjar krypa sig på. Men förmodligen blir det jeans och någon fin tröja till, några olika klädesplagg slängs nog med.. brukar nästan alltid vilja byta i sista sekunden. Men ska iaf åka 15.45 tror jag... hehe. Sen åker väl båten mellan 18-19 nått. Tax freen får man väl ta och besöka snabbt när den öppnar.. något säger mig att det kommer vara ganska fullt där inne!


Oh yes, I have made that sexy boat!
None

Bra att Sverige gick vidare!

Läste nyss att Malena Ernman gick vidare! kuuuul. men tyvärr gick väl finalen på lördag? då är man ju på kryssning.. hoppas på att dom visar det på båten också, annars kan ju Sofie heja från mig också, eller?

Idag har jag haft prov, gick väl okej iaf, men vill ha minst Vg, så jag får väl hålla tummarna. Nu ska jag plugga lite till Svenska talet och till religionsprovet vi ska ha om en vecka. inte kul inte kul. Men om tre veckor är ju allt över, så det är bara att stå ut.
 
provade min student klänning idag igen också! Och WOHO! inte långt kvar nu, de går ju fortare än vad jag trodde! Ashärligt. Skönt att se resultat så man inte tappar suget :) men nu längtar jag tills jag nått mitt mål så jag kan börja äta lite godis, kakor, bullar och allt sånt. Men måste iaf fortsätta med motionen och att äta lagom. vill ju inte hamna på ruta ett igen.

Nej, dags att plugga innan fråga Olle och girls of the playboy mansion!



Snart är det daags!

Ös

Kort och skön dag! hade endast två lektioner. Första redovisade jag och Emilia vårat projektarbete och sen var det idrott, som det som vanligt inte hände så mycket på.

Gick ut med Olle när jag kom hem, tur de och att jag inte väntade. när jag kom till parkeringen igen började det regna och det verkligen öste ner! men nu är det sol igen, såå.. aa får väl kanske passa på å gå ut snart igen. Fast just nu så är det plugg som gäller. Är inte klar med sammanfattningen till morgondagens prov, så det ska jag göra klar så jag kan plugga någångång!

Det börjar kännas nu

Nu börjar det lite smått börja kännas att studenten närmar sig, hade nämligen den sista engelska lektionen idag! eller aa, på måndag ska vi dit och få reda på betyg och vad vi fick på nationella, men herregud vad skönt det ska bli. slutar nu vid 12 varje tisdag och halv tre varje måndag!

Men just nu har jag ganska tråkigt.. Sitter här och försöker driva tiden medan jag väntar på Emma och på att gitarren ska börja, vilket tar ca två timmar. såå, aa.. lite långtråkiga måndagar kanske jag kommer få. Om jag hade råd hade jag gärna gått på stan å kolla lite kläder till kryssningen, men pank som man är kommer inte det att hända.

Ska väl kolla lite bloggar å sånt.. imorgon är de redovisning av pa också.. så det kanske blir en jobbig tisdag iaf.

Im sexy, Im hot

Usch, när jag vaknade idag hörde jag massa smatter utanför. jaaa, de regnade, och inte lite heller! Låg i sängen och velade lite om jag skulle sova vidare eller gå ut i spåret.. Gick upp iaf. BLÄ! men nu är det gjort.

Haha, inte för att man är så snygg när man är ute i spåret, men idag tog jag fan priset för fulaste tjejen i spåret!
Hade som vanligt träningbyxor och mina gå-skor, på det en stor tröja, en ännu större regnjacka och som grädden på moset, en sylvester!

Kände mig riktigt sexig! nu skickar jag över lite plugg till mig själv. ska till skolan lite tidigare och fixa redovisningen med Emilia. så åker om en halvtimme!

Pusspuss

.

Och snart blir det strömming fiske igen, åååh!

Regnskurar och långritt

Igår var det kalas hos Karro, firade både henne och Jossan. en aa, ganska lugn men trevlig kväll med god mat, ännu godare efterrätt, kubb, armbrytning, astrid lindgren spel och snurrgunga. Mysigt.

Idag har jag vart i stallet, Marika följde med för första gången! Skulle prova en ny väg som annsofie tyckte vi skulle ta.. vi gick å gick, men faan! det tog en och en halv timme innan rundab var klar! Himla lång tur blev det. men det var trevligt, om man bortser från regnskurarna som kom med jämna mellanrum.
Som tur är har Lotex gått ner några kilo! vilket märktes på sadeln ! Naajs. 

Men nu blir det plugg och imorgon börjar man 13.30! Fast ska iaf upp i tid och gå ut i spåret. Pusspuss




Marika och Lotex

Älskar håriga frukter

Haft endast en lektion idag! ingen idrott, matte eller engelska. Så jag och Emilia traskade hem till mig, lagade lite omelett. Sen drog hon och skulle ha orientering. Så nu sitter man här med en kopp te och lite kiwi.

Senare ska man till musikskolan å spela lite med gitarrerna, längesen nu och snart är det dags för uppvisning! Ska bli kul.. och lite läskigt. Aja, Back to Cv och söka jobb!

Btw, hemskt väder ute. BLÖ

Jacka till våren

Jobb denna helg också. men slutar om en timme vilket är skönt. Ska träffa Elin på stan sen, tänkte kolla lite vårjacka, träningskläder.. sen kanske det blir en kaffe, men ingen bulle! Måste ut i spåret sen me,

Idag är det stora dagen ännu en gång. ska prova klänningen igen och se om den sitter bättre nu! :) ooh, Bh måste jag ju också köpa. pengarpengar.

RSS 2.0