Brokeback

Har vart en seg dag idag, men har iaf fått lite saker gjorda.

Bror och Camilla var häär! skoj, Gustav lärde min Brokeback Mountain låten! ÄNTLIGEN! . spela  för dig?

Såhär på kvällen orkar ja inte med så mycke, ligger i sängen och kollar på Ondskan, eller aa, inte nu, men de är för att de är paus. (antecknar?) Har de rätt trevligt med nötter och vatten. Skulle egentligen följt med Isabelle till Uppsala, men har inte orken känner ja ! . Nästa gång !

Filmer börjaar snart.

Förföljda. dan dan daaaaa.

Dagen började bra! , Pappa ringde och sa att en gubbe skulle komma om ca 10 min och dra antennsladd till min tv! . det var ju trevligt, fick slänga upp alla kläder i soffan, så de såg någorlunda städat ut!
Men efter ett tag städade jag fakitisk mitt rum, OCH akvariet! , Duktigt Amanda, Tack!

Mathilda och Isabelle kom hit nu på kvällen! . Hade lite trevligt på köksbordet innan vi gick till torget!, träffade lite trevligt folk, men slutade ändåp med polisfärd hem !. Godnatt.

Allt är svart

Idag har de vart en relativt seeg dag, men har iaf gjort litagrann.
  • Doktorn
  • Köpt byxor
  • Gått på bio
Aa, litegrann!.

Jag och Marika var på Harry Potter, som alltid kommer massa småbarn som inte kan hålla käft!. blir väldigt irriterad. OCH! mitt i filmen hör ja en skitunge som sitter brevid mig.
- Sirius kommer dö.
TACK SÅ JÄVLIGT! faaan, höll på å slå till henne, eller åtminstone skrika lite, hennes pappa satt ju där! . men vafan, ofta man gör såå?! AH!

Aja, iaf. Sen var de dags att gå hem, tydligen funkar inte våra lampor, lysen, gatulampor, gatulysen? uppe i husberg, så jag å Marika får gå hem i mörkret, vart rätt läskit. När vi skulle upp för olika backan hade hon iaf Andreas som sällskap, Själv fick man kuta upp för cykelbacken i högklackat i mörket å nästan skita på sig. men klarade mig iaf.

Klart slut varulstjut. By who?

Repa dags

Ska snart åka iväg med Mathilda till repan!, längsen nu, så de ska bli roligt!

Hade orierterings examen idag, gick med Emilia och vi klarade alla kontroller! Gud så bra! så nu är det gjort iaf, tog me hunden också.
Innan det var jag hos tandläkaren och borrade ;/ fast än är det inte klart, dom stoppade in lite medicin, så ska dit igen sen å få den riktiga lagningen. Imorron blir det till doktorn för utredning, hoppas dom hittar nått, har pågått ett bra tag nu. men men. Hoppas hoppas..

image1
Ojoj, vad vi är söta tillsammans!

Ska ut med honom nu innan repan. Bye

Snart långhelg

Ska bli himla skönt!

Idag var jag också ledig !, sov väl till en klockan 10, sen gick man upp! . fast vid 12 märkte ja att ja fortfarande va trött.. så ja sov ett tag till!.

Idag hade jag gitarr, gick bra, kom hem och bytte om, lagade lite mat. När jag ska gå kommer Marika in till mig med Olle, Som tydligen hade smitit ut! haha, glömde stänga dörren helt! men aja, då vet man ju att han inte springer så långt, Marikas grind!.
Aja, efter de cyklade ja iväg å mötte Karoline, åkte till dansen, nya steg som ja blev lite arg på, men annars har det varit en bra dag.

Skola imorgon, orienterings examen, om jag inte kommer hem, leta i gånsta, Okej?!

Got to sleep. Godnatt.

Varför inte ta bort måndagar?

Det finns ju ändå ingen som gillar dom? eller?!

Men idag har vart en rätt okej dag, började dagen med socialkunskap (kollade film). sen karaktär (gjorde lite på min kartonghäst). sen vart de lite mer häst och tillsist teckenspråk, eftersom jag är så ootroligt duktig på det, fick jag gå en timme tidigare! .

Sitter här och dricker en kopp te med honung, om ja ska vara ärlig råkade jag ta lite glass också.. men det är inget man behöver hänga upp sig på? Är väldigt tröött! men som tur är så kan man sova ut imorgon! LEDIG! dessama gäller torsdag å fredag, såhär tycker jag en nästan perfekt vecka ser ut! slappa och äta lite glass.. ibland.
MAthilda skickade en väldigt mysig låt till mig, Damien Rice- Delicate, en såndär låt man bara vill mysa och sova till! mmm.. sova.



Imorron fredag

ÄNTLIGEN! även fast veckan gått fort så är det alltid skönt med helgen. Denhär helgen åker ja till Finland, åker imorron kommer hem på söndag, men har pack ångest. jag har verkligen ingenting att ha på mig.
Som tur är kommer vi gå på stan i Helsingfors med släkten å shoppa lite.
Inköpslistan;
  • Byxor
  • Skor
  • Tröjor
Aaa, vart inte så mycke, men iaf! MÅSTE HA!
Neeej, snart får ja ta mina halvtrasiga kläder å mosa ner i väskan, kan ju inte gå naken på båten.. eller?! nej.
Hmmmm. lite ångest har man, meen, nått hittar man alltid, annars är de bara att rota lite i syster garderob. ! YES!.

känner att ja måste fixa klart nu, å göra klart läxan. ; / Bye.

SNARK!

Ingen sovmorgon idag heller. upp 7 och duscha och sen springa iväg till jobbet.
Här h'nder de inte direkt så mycke, inte så många som tränar idag heller, samma jävla musik spelas som vanligt!, fast aa, på radion är de inte så mycket bättre tycker ja ! hmmm.. kanske ska ta å bränna en skiva till nästa gång? fast de är ju inte så många som tycker om min musiksmak.

Varför tar alla ur.. va heter de, vattenkanna?! nejfan, . aja!  Ur vatten fillifhongen som står längst mot glasen, å sen nä de är en liten gnutta kvar skiter dom i den å tar den andra!. de är väl bara å ta den lilla slurken i botten, ingen har direkt kissat i kannan. aja

2 timmar kvar, sen bär det av hem till Jossan! vara där ett tag å sen går i till bussen som ska ta oss till Strängnäs!  Sofie åker också med samma buss. inspark ikväll, hoppas det blir kul. men inga höga förväntingar, ellerhur Karoline?.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0