Knights of cydonia

Vill inte ha skolaaa imorgooon, det positiva är väl att jag slipper första lektionen. tandläkaren! JA! mycket hellre tanläkaren än skolan. vill spy den. de ska jag göra imorgon.
Men egentligen borde ju skolan vara nått kul, man går ju ändå 12 år av sitt liv i skolan innan man tar studenten, och sen kanske man ska plugga vidare också, kul liv?!! nej

Aja! idag har jag tagit de lugnt som vanligt, typ. Först blev det en morgon promenad med Olle och Mathilda, trevligt trevligt. Senare åkte jag till joar och kollade Marikas dansuppvisning! bra bra, och sen gick jag å Mathilda Lenes trumstockar innan vi gick ner till repan! Provade en ny låt idag. Muse- Knights of cydonia. Woho! bra skit.

Nu äter jag min så kallade middag, mandarin och äpple! fanns typ inget annat, eller jo, men inget jag hade lust med! så snart är det slut och jag ska sova, sen fram emot de! Trött som en bäver.

Godernatter




Bedövad

Vaknade redan klockan 9 idag! då gick jag inte ens upp i tordags, och ändå gick jag och la mig senare igår än då. Ibland är det bra konstigt.

Har iaf vart hos tandläkaren och fixat min tand, så nu är den hel igen!  vart i hundgården och frysit tårna av mig och nu är jag hemma, tårna är på igen, och städar! tro det den som vill. men idag städar jag, har dock väldigt mycket kvar att göra! men iaf, har ju börjat iaf!

Muse Muse Muse Muse Muse

Det bästa jag vet.



Helg

Äntligen fredag! Sitter och väntar på att lektionen ska börja, har två kvar innan det blir helg!

Imorgon blir det att fixa tanden, sen kanske jag ska klippa mig lite! .

Det var inte så kul å skriva

Onsdag

Ska ut med Olle nu innan jag ska till skolan, jaja, jag hoppade över första lektionen, men ibland orkar man bara inte !

Nu när ja kommer till skolan blir det svenska och sen en timmes samhällslektion innan jag måste iväg till pappa. då så åker vi till sjukan igen. vet inte om ja hinner till skolan, faan, vi som ska ha massage på idrotten! Aja. det blir väl hem och plugga till provet imorgon! 

Måste ut med Olle nu.

på jobbet

Kom nyss hit, så hoppas att de kommer lite människor snart!

Kollade nyss på jobb schemat, och nästa gång jag ska jobba är 23/12 och 24/12 JULAFTON SNART! måste börja köpa julklappar, tänkte göra det igår, men hittade bara ett par skor till mig själv ! Aja, det blrv väl bra det iaf!

Efter jobbet ska jag gå till repan, inte så långt dit! så det går väl braa.. till hemvägen har jag mp3n till vän vilket jag uppskattar. men just nu vill jag soooova. Usch

(har nya jobbar kläderna på mig)

lördag

Ska snart ner på stan och träffa Marika och förhoppningsvis hitta ett par nya skor! ska träffa henne om en kvart så jag har lite bråttom! ..

lyssnar på Muse och njuteeeer, och drömmer lite om en ny mobil, men det är ju snart julafton. herregud. JULAFTON!

Men jag måste gå å ringa mamma om lite pengar nu, och sen gååå!

rut

hos fjantis.

hon är fjantig. det är jag inte alls.jo

VILDAAAR.woho. nu blir det kriiiiiig!

jag är trött som en aprumpa, vilket också är hur jag ser ut i ansiktet.! Lite röd och hopknuten till mitten

POCAHOOOOONTAS säger jag

Torsdag

vart ute och gått med Sofie och Olle. Snackade massa skit som vanligt, vilket jag tycker om! ;P Bestämde att hon skulle komma hit imorgon å kolla idol ! Jaaa, fast ja tycker inte om idol så mycket, men jag väl ofra mig!

Vart ingen repa idag, men har haft det rätt trevligt iaf! haft ett litet utbrott nu på kvällen, men gick över rätt fort !

Kollar Mtv, ska fortsätta. skola imorgon, usch

Frukost

Idag vart det inte gott med frukost, men ska ändå snart gå ner till repan och hämta väskan jag glömde där igår, smarthead.  sen går jag till mammas jobb å så ska vi äta på hundcafet! har aldrig vart där, så jag hoppas att det blir gott! och att jag är hungrig då..

senare idag blir det att åka ocj träna med Matilda och efter eller före det blir det repan igen! Trevligt! och äntligen börjar jag få tillbaka mina hårda fingertoppar!

Oooh! idag har jag träningvärk i hela kroppen typ efter idrotten! men det går nog bra att träna iaf, hoppas jag! .

Måste nog gå snart..


vatten

Äntligen. har vart törstig aplängeee, men äntligen, vatten. aja!

Kom nyss hem från repan, eller aa, för en stund sen. Det gick bra idag, nu har vi; Intro, vers, solo, vers. aa, de är väl det! men det är inte mycket kvar, iaf vad det gäller musiken. Hello förband!
Tror att Lene tycker vi är lite konstiga ibland, eller rätt ofta. Varje gång hon säger något om hur vi spelar, hur nån ser ut eller om hon säger en djur, eller vafan som helst så spelar vi och ser konstiga ut. Hoppar runt, väntar på att nån ska komma in så vi skulle spela lite hemsk musik å sla den i huvet med den andra gitarren. men jaa, jag hade kul iaf!

Idag behöver man inte lägga sig i tid, ledig imorgon! YEY! stor applåd. Tack

Stackars karoline

Kom nyss hem från dansen och ska snart duscha. Gick rätt bra idag! hahaa ! typ. Börjat på en ny dans, par dans, självklart är jag med Karro! Ska göra massa saker och sen ska jag sparka över henne när hon ligger och rullar på golvet. Kommer typ ligga massa utslagna människor på golvet när vi är klara tror jag, och har bara 3 gånger på oss kvar innan uppvisningen.  Fick också reda på at vi ska ta foto också men kläderna och allt. hihi. det blir nog kul att se sen iaf!

Ska hoppa in i duschen nu, håret måste torka innan jag lägger mig.

MVG

kom nyss hem från skolan, tog en promenade till mammas jonn, och så gick jag med mamma och Olle hem!
Gissa vad som låg i brevlådan?!?! JO! MUSE SKIVORNA!. så dom har jag börjat nöta på nu! och sen är jag lite avis medans... jag vill också vara så duktig. Kommer iaf åka iväg på gitarr snart. herregud måste äta å.. aa de !

Hade prov idag, struntade i Socialkunskapsprovet idag och gör det på måndag istället. men på teckenspråket fick jag iaf MVG! Woho, de ska jag nog fira med en pepparkaka.

Efter gitarren blir de skynda hem eftersom ja ska åka till dansen sen.! Tisdagar är stressiga.

Massa skit och massa bra

Dagen är snart slut, jag avslutar den med lite härligt plugg, NEEEJ! HATAR ATT PLUGGA! men måsteeee, pov i teckenspråk och i socialkunskap imorgon. blä blä blä blä

Efter skolan fick jag skynda mig hem, äta lite frukt å sånt å sen skyndade jag mig ner till kyl och tvätt specialisten där Mathilda hade sagt att vi skulle vara lite innan fem. Jag skyndar dit med min tunga gitarr och är där vid 5 i. men nejnej, ingen Mathilda eller Lene där. Dom kommer 10 minuter senare, på de skulle jag kunnat äta en frukt till.
Iaf så går vi och kollar på lite soffor till repan, dom vi har nu ser förjävliga ut, hämtar dom nästa tisdag. YEY.

I repan var det kul som altid! kom vidare på blueslåten och jag och Mathilda gjorde Otroliga framsteg med våran scennärvaro.! Krälade på golvet och spelade samtidigt! det kanske inte lät så bra, men det borde sett grymt snyggt ut! Ska dit på onsdag igen, eftersom vi är lediga på torsdag!

Got to go and plugga vidare, rädda mig.

Godmorgon

Sitter och äter frukost, men känner att jag måste börja fixa mig nu! men ska iaf ha mjukisar, så lite mys blir det iaf att gå till skolan..men inte mycket.! USCH.

Idag blir det även reeeepa, fast först blir det till att kolla soffa som kanske ska dit! jihoo, hoppas den är fin och skön!

nej men jag måste fixa mig nu, ska gå om en timme och måste sminka mig, borsta tänderna, klä på mig klart, ut me olle.! Aaa herregud! bye

Mamms

nu är man hos Mamma, datan funkar igen och man slipper det andra tangentbordet.

Ät trött och har haft ont i axeln större delen av dagen, men om de inte går över innan sängdags så blir det väl att ta en tablett. men jag är emot tabletter.
jag vill in på rummet och spela gitarr, men de kanske låter för mycket, eller så kan jag ha lågt på! SMART, fast då är de inte lika roligt! men men. man får vara nöjd för det lilla.

Hittade ringen jag fick av Marika för ett rätt långt tag sen! så den har jag på mig nu! det är lite mysigt, längesen man träffade henne. får se till att träffa henne i veckan. Snuttan

oh no

kom nyss på mig själv att ge tillbaka en 50 lapp istället för en 20a. hmm. kanske får be om att få den tillbaka, gubbjävel.
Neeee, skoja. han är faktiskt ny, så jag hälsar honom välkommen!
så ni vet så jobbar jag.. så ni vet..


Men jag har tråkigt, så skriver lite msn. lite roligare iaf. men har över hälften av tiden kvar, slutar 6! Usch
Då blir det hem till mamma på farsdag middag, sen ska jag bo där ett tag!

om det bara fanns eb gitarr här..

Snart söndag igen

och jag som vill ha helg helatiden. men men. snart jullov, då ska jag sova och leka med mina presenter, även fast man jobbar DAGEN INNAN JULAFTON!

Idag har jag vart med Sofie, spelade apspelet och klarade oss till att skaffa en super monkey! JA!. men 38 liv kvar, klarade ut hela spelet. så mycket mer hann vi inte med. förutom att äta godis. Herregud vad kallt det var! frös nästan tårna av mig när ja mötte Sofie å köpte godis på coop och sen hem igen. :O men dom sitter iaf kvar, så jag är nöjd.

Imorgon blir det jobb, snaaark. men börjar iaf lite senare och får mer i lön! nu kom ja på en sak! Har 2 prov på tisdag. nu fick jag en klump i magen. got to go.

JAG SER DE SNÖÖÖAR..

de snöar som fasiken ute nu! JAA!. slapp hem från repan tack vare Matildas mamma! tacktacktack.
Erbjöd Lene biltur hem, men nej, hon skulle cykla! FYFAN!. men men. hon är som hon är!

Själv vill man ut å leka i snön, men har ingen att leka med, eller aa Olle, men han kan ju inte göra snöbollar och kasta på mig?! så om ni har nått förslag så säg tack.! Mys mys. hoppas det ligger kvar till imorgon så kan man ju alltid gå ut då och leka, då kan Olle få vara med också! han tycker iaf om snö. (bokstavligt.. äta den.. eh. mums)
JAG ÄR TRÖTT!

eller njaae, de är jag inte, men de kan ju iaf vara en liten ursäkt till mitt skrivande, eller jag vet en annan. Jag har tråkigt, så därför ska jag spela skjuta ballonger med apor spelet.

snölykta <3

FREDAG

Hade nyss prov i psykologi, för dom som vill veta så gick det åt hellskotta! menmen, hoppas på ett G- iaf!

snarksnark, jag och susse sitter och väntar på nästa lektion, som börjar om 2 timmar. JIHO. självklart kan man ju gå hem, men det orkar jag inte nu. sitter och lyssnar på Muse istället och har ätit russin.

SNAARK. vill heeeeem, fast nu är det ju ändå fredag och ikväll blir det repan och försöka göra klart blueslåten, fjant och massa roligt hoppas jag. hoppas på snöö inatt, de sa dom iaf på nyheterna. JA! bara den ligger kvar.

provprovprov

dåligt väder ute, regn som alltid. eller så är det ju snö, men de smälter ju bort på nån timme. Sen har man feber också och en prov att plugga till. Tyvärr så får jag inte in nått i huvet, men får göra så bra jag kan imorgon, mer kan man ju inte göra!

Hade ett prov idag också, som jag inte pluggat till duktiga jag, men jag tror det gick okej iaf. MASSA PROV NU!
ett idag
ett imorgon
två på tisdag
ett den 22
ett den 28

AAAAH! skit skola! vill ha lov.! Åh, sen vill jag göra min önskelista. fast inte på datan, den måste man göra för hand!

vill ha kallt

Oarkar inte plugga, men har tyvärr prov på fredag! FAN!. ja orkar inte med skolan, så jäkla tråkigt!
Tycker man ska få plugga hemifrån, eller iaf börja skolan senare på dagarna!

Imorgon har jag engelska prov, vet inte i vad och jag orkar inte plugga! så det får gå som det går.
Hoppas också på att det är en sån dag då vi inte har foto och börjar kvart i ett! annars kanske jag låtsas som det iaf. ORKAR INTE!

Kollar tv nu, bonde söker fru, sen top model och sen fråga Olle! . borde pluggaaa, gör de lite nu i pauserna. men iaf. vill inte!

Det snöade massor idag btw! men nu är de borta.. :(

Sömn

Vaknade och kände mig rätt pigg, åt frukost och började bli yyyyyyyr! Var yr hela morgonen, men som tur är har de släppt nu! SKÖÖNT! så jag orkade inte gå till skolan idag, men imorgon MÅSTE jag. Jag har faktiskt lite dåligt samvete.

Joaefine ringde och väckte mig, efter att ha sovit en timme knackade hon på dörren och vi kollade på en film (såg inte hela för att den cpa) och åt popcorn.! Gick hem till henne och åt lunch och sen gick vi ut med Olle och spårade lite.
Pratade om att ha en gård. ÅÅååhhhh vad mysigt det skulle vara! ska ja skaffa mig en dag, Bannemig!

Grannfejden fortsätter! Hejhopp

Nej men nu

Jag borde gå och lägga mig nu, är trött som in i helskotta! . Aja men repan gick bra och jag och MAthilda hittade på så himla bra verser till blues låten!
Lene vart lite arg ibland, men höll det inom sig! Tur de. Blir repa på fredag igen troligen, försöka göra klart låten! JA!.
3 låtar kvar och sen kan vi äntligen skaffa ett namn!

Godnatt

Usch fy blä

Vill inte vill inte vill inte! skolan är hemsk och jag vill aldrig mer gå dit!

kom dit idag och hade socialkunskap första lektionen, satt en kvart innan vi fick gå och jobba självständigt. blev inget jobba utan gick med Emelia till körskolan, till mamma och snodde bankkort, till bankomat och snodde lite pengar och köpte mig ett par vantar och handkräm! tillbaka till skolan och hade karaktär, lunch och sen var jag och Lela på halva lektionen. Vi gick men blev påkommna av läraren när vi gömde oss inne på toaletten.
- Sesam öppna dig, det är tanten här!
- Vänta lite.. heheee.
- Nu får ni komma ut och förklara!
- Jag ska ta prover, heheee
- Och jag är trött.
Hejdå

Ska snart iväg till repan och köra lite blues! .

Sista lovdagen

Och jag vill inte gå till skolan imorgooon! känner klumpen i magen jag måste bära runt på hela veckorna fram till jullovet! men dit är det faktiskt inte så långt heller!

Igår åkte jag till Uppsala med Josefine och Mathilda, efter lite pepp.
Det började med att vi missade bussen och kärringen nästan körde på oss.  Väntade på nästa buss och åkte ivääg! . På bussen somnade man nästan, men lyckades hålla sig vaken! . Köpte tt par byxor och en skjorta. Yesyes. behöver det! Btw har jag fått lön och grejer, så nu är jag rätt så rik!
Missade bussen precis när vi skulle åka hem också, men iaf, kom hem iaf! Höll på å somna på den bussen också. Josefine hade välditgt tråkigt, vilket man märkte..

Aja ! . kom hem, åt, ut med Olle, satt vid datan, bytte om och gick sen ner till repan !
lene var inte där, men vi hade lite kul ändå. sen kom hon och det blev roligare. hade en trevlig kväll. Även fast vi fick lite varning idag! "Nästa gång kanske ni blir utkastade"  Wops!

SNÖÖÖÖÖÖÖ!

DET SNÖAR UTE FÖR 17!

Har redan gjort snöngel, haft "snöbollskrig", gjort traktorspår och allt sånt! . Hoppas det är kvar imorgon också..

Höstlovet är (snart) slut, renjägarn ropar skjut.

Inte mycket kvar på höstlovet vilket får en att må lite illa, men har iaf haft ett bra lov !

Fixat massor i repan, ska dit imorgon igen, himla trevligt. Första låten är nästan klar, lite småskit kvar. Jag och Mathilda har försökt att lära oss lite Muse solo, men det behöver vi inte prata om här!

Har nyss skalat potatis, så ska ner snart å ääta, hoppas jag på.



 image8

RSS 2.0