Härliga fredag!

Idag är det fredag och det är riktigt skönt! Gick bara och väntade på att sista timmen skulle vara förbi på jobbet.
Hoppade upp på cykeln sen och trampade hem, nu är det soffläge som gäller. Är så himla trött!
Snart kommer Patrik hem och så blir det tacos. Längtar dit, men mest till sängen. Blir en tidig kväll igen eftersom det är jobb igen imorgon. VILL.VARA.LEDIG
Pruttprutt på det

Motivation

Jag har suttit och sökt på massa bilder som ska inspirera och ge mig motivation till att börja träna. Det behövs alltså. Börjar alltid med att jag är pepp till tusen och det går bra i typ en vecka, sen skiter det sig alltid och man är tillbaka på ruta ett.
Nu SKA det verkligen hända någonting! Det behöver inte gå fort och jag ska tappa 10 kilo på två veckor liksom, vill bara känna en förändring och känna hur kroppen iaf börjar ändra på sig.
Annars är jag skit trött! jobbade idag igen och blir imorgon med. Är så himla mycket nu med all personal som är sjuk men det funkar. När det tar emot får man tänka på pengarna man tjänar och att man faktiskt kommer få komma hem sen.

Positivitet

Sitter och äter frukost, turkisk yoghurt med bär och lite honung. Ska snart ut med Olle innan jag ska iväg till jobbet. Är inte riktigt taggad men försöker jobba på min inställning! Klart inget blir kul om man är inställd på att jobb är tråkigt. Måste börja leva lite i vardagen också!
Var hemma från jobbet igår iaf, kändes dom det var bäst. Kände mig febrig i söndags, så hellre hemma en dag än att gå till jobbet och få stanna hemma resten av veckan sen.
Det positiva med veckan
  • Att jag faktiskt har jobb
  • Att man får pengar när man jobbar
  • Jag jobbar med trevliga människor
  • Jag är ledig på fredag
  • I helgen jobbar jag bara 4 timmar om dagen, jag kommer  iaf upp i tid
Dags att dricka upp kaffet och ge mig iväg.
Trevlig alla hjärtansdag.

RSS 2.0