en skön säng.. åååh

Sitter som vanligt på jobbet när jag skriver blogg! snart bara en timme kvar tills jag slutar och får sola en stund innan pappa kommer och hämtar mig! jaja, jag är lite lat. Men jag är himla trött också.

I fredags;var jag ledig! jättehärligt. Vid två åkte jag och Matilda till Västerås där hon köpte en ny gitarr! (skitsnygg). jag hade och en blandning av mesig konversation och pinsam tystnad med han som jobbade. Sen var jag i Gånsta och firade Marika litegrann! Fick upp en himla fin brasa som senare blev släckt med cola. spelade kubb också, mitt lag vann!
Efter Gånsta åkte jag vidare till Amanda på party! var väldigt trevligt, men kom hem sent! så var väldigt trött  i
Lördags; vaknade ganska tidigt, fortfarande trött och bakis. Men kunde inte somna om så gick upp, ut med hunden och fixade lite saker. Gick och sov en stund till innan jag duschade och fixade mig inför spelningen vi hade senare på kvällen.! 
Jag och Emelia åkte iväg ganska tidigt eftersom att vi skulle repa innan soundcheck. Trodde vi! Lene ringde och hade kommit på att Emma har repnyckeln och hon kommer inte hem förens om mer än en timme! så gick till ungdomens hus och spelade hockeyspel.

en timme kvar nu, så ska börja att städa.

RSS 2.0