Trött i en plött

Nu har jag kollat film och hade mysigt. Så nu är det nog dags att sova. Har satt klockan på halv 7 imorgon, kommer nog bli en trevlig dag, fast det är klart, efter idag känns nog allt trevligt.

Godnatt


Lika sliten som mina converse

Såå känner jag mig idag och dom är slitna. Stackarna. Det är nog dags att låta dom gå vidare och uppfostra ett par nya. hmmm.. Ska nog prova på någon med lite färg! ååh, nu vill jag ha skor!

Jag hade en kanonkväll igår iaf i Stockholm. Vi åt god mat och drack gott och hade bra sällskap, men bäst av allt är väl att jag faktiskt kom fram, till rätt ställe och allt! :)

Lite senare på kvällen, sådär runt 21 började det redan då bli lite mycket, vid ett låg vi redan och skulle sova. Marika var värst som vanligt! haha. hittade henne på toaletten och tänkte vänta där för hon ville att Oskar skulle sova med oss. Och så grät hon. Hhahaha! vi skrattade mest
- Jag är inte så full, bara känslomässigt ur balans.

Sen kommer dedär Jag ääälskar er snacket.
- Jag har så fina människor omkring mig, jag älskar er.. och mamma.. JAG VILL ATT MAMMA SKA KOMMA HIT!

Aja, kul var det iaf, men somsagt inte lika kul idag! haha.



Slocknade i soffan när jag kom hem, skönt.  Tänkte skriva att jag nog ska göra det snart fast såg nu att klockan inte är så mycket! så, inte riktigt än. Har iaf vart till Ica och köpt Chirre som jag ska avnjuta snart! :)

Det har vart en trevlig helg.

Jobb

Sitter på jobbet nu. Hade klockan på kvar i 7 imorse, snoozade en halvtimme och sen steg jag upp. Orkade inte packa inför Stockholm igår så det gjorde jag med innan frullen.

Och det är pisshalt ute, höll på att dratta på röven flera gånger när jag var ut med hunden, så sitter och hoppas på skjuts till station med pappa, men först måste jag ta en sväng förbi stan och köpa lite näsdroppar tror jag. Hatar verkligen att vara täppt! Fast ibland får jag ryck och kan tycka det är lite mysigt. huh??! Vem gör det liksom. "Ååh vad mysigt med näsan full med snor så jag inte kan andas".

Aja, tåget jag ska med verkar gå iaf, tur att jag satsar på det tidiga, det andra var inställt.

Träningevärk har jag också, SKÖNT! inte sådär mycket så det bara gör ont, utan såndär skön värk då man känner att man gjort något!

Dags att återgå till jobbet (körkortsplugg)

Kan säga att jag inte är ett stort fan över det nya datasystemet här på jobbet.

Snor i min näsa.

Jag är täppt i min näsa, men ska iaf ut på en sväng med Olle nu.

När jag kommer hem blir det nog ännu en stor kopp te och till middag blev det maaassor med vitlök! så bättre borde det bli.

Mina vänner ska på kalas idag, skulle jag också vilja.. men jag ska ju som sagt upp 7 imorgon med och jobba. Dock blir det bara i 4 timmar och sen bär det av mot stationen och Stockholm :) Det ska bli skoj, längesen jag och Marika hittade på något såhär över en helg! HIHI

Aja, dags att gå innan Olle bajsar i sin oexisterande byxa.

Oh TRALLALALALALAAAAAA;



Shit vad Vackerhh

Fy och skam

Okej, en tid har gått sen jag kom hem.
Vad har jag gjort då?
  • Ätit gröt
  • Duschat
  • Fixat te
  • ätit Riesen
Alltså inte kommit så långt med själva pluggeriet. HAR INGEN LUUST! men man måste ju. Så ja. nu jäääävlar!!! ska jag göra en prov. ett prov... nu..

Utanför fönstret ramlar det iaf ner massa snö. Coolt.


Helt skakis

Nyligen hemkommen!

Var uppe med tuppen idag, kvart i 7 ringde klockan. Gick upp, åt mitt halvgoda bröd till frukost med en kopp kaffe och gick ut med hunden en sväng. Åkte med pappsi till hans jobb. Sen var det dags för körlektion. Jaa, vad ska man säga, det går ju bra och så men jag håller på att somna. Aja. hoppas huvet hänger med nästa gång.

Efter det gick jag till pappas jobb igen för att träna. Vart i 2 timmar eftersom pappa åkte en sväng till Bålsta. Olle följde med så tänkte att "men då går jag med honom hem sen" . Ofta?!??! Helt slut i alla muskler så fick bli en liten snutt nu när jag kom hem.

Nu sitter jag iaf här med lite gröt och lingonsylt. Hade på lite extra salt på gröten och sjöng lite "lalala, en blandning av sött och salt" Mums! men njaa. inte det bästa...

Ska äta nu, duscha sen och ännu senare blir det plugg igen.



Sånthär får mig att längta till sommaren!

men nu är det iaf plusgrader ute. =)

Ps, jag har bara två framtänder.. ds.

Give me more

Kan ju säga att badet var riktigt skönt! tog med mig datan in i badrummet och lyssnade på ABBA medans jag njöööt av att inte behöva frysa mer.

Gick ut med Matilda också, vi gick till Ica med Olle. Jag köpte inte alls Riesen?!??!? okej, det gjorde jag.

Så nu sitter jag här och njuter av Riesen och en kopp te. Håller också på att måla naglarna svarta som natten, har kommit halvvägs!

Här kommer en dagens outfit efter badet bild;

  • Tröja - H&ms herravdelning
  • Byxor - asdyrt märke som inte ni har råd med
  • Hello Kitty tofflor - Vet ej (eller jo, men om jag säger det kommer alla skaffa dom)

Oklistrig

Försöker att plugga mera körkort, men har ingen lust alls! Skriver och läser och svarar på frågor men har en såndär dag då inget fastnar.

Aja, men sådana dagar finns ju också!

Ska snart hoppa in i duschen tror jag, sitter här och fryser litegrann, men innan det ska man väl ut med hunden igen. Är sådär extra skitig idag så ska bli såååå skönt!


Det får räcka.

Torsdagsmys

S.O.S

when you're gone



Sofie sitter här med mig och gosar, Karoline har åkt men fick ett vackert sms. Har fikat på kaffe, te, skumpinnar, choklad och vindruvor. Var fett najs. Sofie är lite cp. Cp-dosen är lite hög idag, nivån över mig, men det händer ju alla? eller?


when you're gone.




JÄVLAR

Jääävlar säger jag


JÄVLAR!

hela 3 personer har kollat min blogg idag, 2 om man inte räknar med mig. Men det gör jag.

Hemmapluggkörkorttvättbakningsdag

Kom upp vid halv nio imorse. Har ätit frukost och klätt på mig och ska snart ut med Olle.

Tänkte gå och jobba hos mamma idag, men hon har en semla i halsen och får inte prata idag, tror inte hon kommer kunna hålla sig om jag kommer dit. Så idag blir det en körkortspluggdag för mig! Blir nog en del kaffe drickande, vilket jag ser fram emot.

Sen ska jag göra mer halvtråkiga saker som baka bröd, tvätta och städa.

För att inte bli alltför tråkig lägger jag upp en cool bild på mig.



Ni behöver inte säga något, jag vet.

RSS 2.0