Hemma

hemma efter ett långt arbetspass!

Karoline har kommit hit, så ska spela lite skippo och äta chips :)

Orkar faktiskt inte skriva mer, så bajsbajs


Vänner

Nu är jag ren igen. Kom nyss upp från ett varmt bad, ligger nu under filten och tänkte kolla lite Vänner avsnitt innan det är dags att sova! Imorgon väntar en lång dag med jobb, hoppas timmarna går fort. :)

När jag gick i spåret idag kändes halsen mycket bättre än förra gången vilket var skönt! Vi tog den korta rundan idag igen men den kändes jäkligt kort. Så nästa gång blir det den lite längre sträckan! Denhär gången ska jag inte bli sjuk, orkar inte börja om med allt hela tiden. så nu ska jag proppa i mig massa frukt och nyttigheter... och kanske något onyttigt ibland.


Men nu väntar Vänner! Sov så gott.


Seg som kola

Har precis kollat klart en film. Blev Into the wild.
En riktig gråtis, fast jag grät inte. Men skulle gjort det om jag kunnat! tror jag gråtit lite mycket senaste tiden så idag är det lite slut på tårarna. Massa gråtfilmer.

Nu ska jag och pappa iväg och handla lite till middagen och så och om ca en timme ska jag ut i spåret! ska bli skönt. Hoppas halsen känns bättre denhär gången.

Funderar på om jag ska köpa något gott på Coop, men denhär gången nyttigt gott.. Kanske vindruvor eller så! Sen blir det ännu en lugn hemmakväll för mig tror jag. Imorgon ska jag upp vid 7 och sen jobba ett långpass. Kommer säkert vara helt slut när jag kommer hem, så ska försöka sova ordentligt så jag orkar hålla igång hela dagen.




Sol, vind och snö. NOT!

Jag har vart uppe ett tag nu. Fick lov att lämna in mammas bil! så nu har jag gjort det och tog en långpromenad med Olle hem :)

Idag är det som tur sooooolskeeen! jättemysigt ute, men fortfarande lite kyligt. Men friskt i luften! Tog lite bilder när jag och Olle var ute, men just nu orkar jag inte leta efter sladden, så dom kanske kommer upp senare.



blabla. min huvudvärk ville dessvärre inte försvinna inatt, så sitter och dricker lite kaffe och hoppas på att det hjälper. Annars blir det tablett. Ska nämligen ut i spåret med Matilda senare, det brukar inte vara så skönt att motionera med huvudvärk!

Ja, har inte så mycket intressant att skriva nu. Så nu ska jag kolla på lite London grejer. Jag hade tänkt att flytta dit!


Måste... ha.... vatten

Nu mina vänner ska jag lägga mig i sängen och sova! Känner mig inte helt fit for fight, såhär på kvällskvisten, så hoppas jag gör det imorgon.

Annars så har jag spenderat kvällen med att kolla massa vänner avsnitt! kommer nog aldrig tröttna på dom. till det har jag ätit en apelsin och druckit massa vatten.

Jag är törstig typ hela tiden och kissar som en häst!
Någon som känner igen sig? snälla hör av er så jag inte behöver känna mig så ensam!




Godnatt från en kissnödig häst.


Mår lite sunkigt

Jag mår illa och har ont i huvudet. Trött är jag också.


Hoppas jag är bättre imorgon, så jag är redo inför min jobbarhelg!

Kiwi

Känner mig riktigt seeeg! likadant som igår, men nu sitter jag och dricker min första kopp kaffe för dagen så hoppas på att jag känner mig piggare snart.

Marika har vart här med. Åkte och hämtade henne innan vi åkte förbi Sofie. Sen har vi bara vart hemma hos mig och haft det mysigt! Innan vi skulle äta lunch så vart vi sugna på en kiwi, och när den skulle ätas blev det lite missförstånd! haha.

Marika; Klipper du upp din kiwi?
Jag; Nej, jag drar.

Sen när jag vänder mig om står Marika med saxen och ska klippa upp sin kiwi ! haha. Marika pratade om själva kiwin medans jag snackade om förpackningen. Men hallå, vem klipper upp en kiwi?!?!

Okej, jag inser nu att det inte var så kul att läsa såhär, men det var kul irl!


Det verkar iaf som att det kommer bli en lugn kväll idag igen. Det är riktigt hemskt väder ute. Kallt, snöar och blåser. Men det passar bra för mig. hela helgen kommer bestå av jobb. Imorgon blir det bara ett par timmar på gymet, lördag heldag på gruppboendet och på söndag blir det en sex timmar till.

Skönt då jag känner att det kommer gå åt mycket pengar i sommar!

Hade ingen ny på mig och Marika. Här är iaf från första snön som vi var så uppspelta över.. Kan ju inte säga att jag känner likadant för dehär snöfallet!

 




Mmm. gröt

Med gröt och ägg i magen känner jag mig ganska så pigg, även fast min kopp kaffe inte druckits än!

Ska snart ut med hunden så han får kissa lite innan jag åker iväg till Sofie. Ska få lite broschyrer om Au pair grejer jag ska kolla på. Funderar på att antingen åka som au pair eller volontär nånstans! Eller om det blir au pair hamnar jag nog i England, annars får jag se! Skulle ju också vara skoj. så ska kolla mer på det! :)

Neeeej, hinner inte skriva mer nu, Sofie ska snart ha körlektion så måste hinna dit innan!






Besvikelse

Såhär glad var jag nyss över att få gå ut med min regnjacka i regn för första gången

Men då när jag kommer ut så SNÖAR DET! och inte lite snö, utan mycket! så jaa, vart ingen regn-invigning av jackan. Frös inte om kroppen iaf, men fötterna håller nu på att tinas upp.

 

 


Det regnar här

Jag ska ut med min hund i regnet nu, Buhuu!

Men för att se det från den ljusa sidan så får jag inviga min nya regnjacka. Jag har använt den förut, men aldrig i regnet!


Ås er väst

Nu har vi kommit hem från Västerås.

Matilda hittade ett par löpdojjor och jag köpte en par shorts. Dom kostade endast 99 spänn, men när dom skulle ta av dendär larmgrejen vart det ett litit hål, så fick dom för 29! så ska fixa lite med dom sen, hoppas dom håller !

Just nu känner jag mig seeg, fast vi tog oss en kopp kaffe när vi kom hem. Men blir väl Kanske lite piggare sen när jag ska ställa mig och diska massa skit då våran diskmaskin inte vill funka. Proppen går så fort man startar det, så får väl ta hit någon elektriker som får fixa lite.

Jaa, resten av dagen är oplanerad. Känner då inte någon stor lust att gå ut, men har man hund så har man. Blir väl en kortis snart! Får köra lite aktivering inomhus istället.

Snuttsnutt. jag är seg som ett skrutt


God morgon!

Kom nyss hem igen. Följde Sofie en bit till körskolan.

Fick tillbaka cykeln som vi lämnade in igår! så tog med mig den och så cyklade jag och Olle hem, fast Olle sprang ju brevid. Hehe. Äntligen! älskar att cykla. Fast idag var det kallt, och snöar gör det också! Men som tur är kommer det bara lite så. Hoppas på värme och sol imorgon.

Just nu väntar jag på ett samtal från mamma. Ska gå och hämta hennes bil sen, ska låna den när jag och Matilda ska till Västerås en sväng. Matilda ska köpa skor och jag ska inte köpa någonting. Kollade mitt konto, det var då ingen positiv upplevelse. Men snart är det dags för löning, ser fram emot det!

Haha, en snygg bild på mig och Sofie från igår.

 



Kos

Nu börjar pyjamasmyset gå mot sitt slut. jag och Sofie ska snart krypa ner till kojs.

Vi har haft det mysigt.

Vi har haft det bra.

Nu ska vi sova

Och vakna upp till en ny härlig dag!




Härligt med lite smörj

Nu är man härligt nyduschad och håller på att smörja in sig lite med lotion. Skittråkigt tycker jag att det är faktiskt! men guud vad skönt det är när man är klar. Min hy har vart hemsk denhär vintern, men med all rätt. Och för att inte tala om håret som vart konstant elektriskt och nästan omöjligt att ha utsläppt, till och med när det var skitigt och helt fettigt. men nu mina damer och herrar, nu börjar det bli bättre!

Ska klä på mig, äta mat och sen knalla iväg till Ica med Matilda och Olle för att köpa lite grejer till pyjamasmyset. Troligen blir det morot och gurkstavar med någon god dipp och kanske lite nötter eller nått. Nångång borde vi ju vara nyttiga tycker jag, bra också när mitt sockersug piskar mig i röven..

Smörja var det jag, sen blir det myyys!


Det luktar kött

Mmmm. det luktar gott här! Steker lite kött som blev över igår. Sofie och Karoline var över på middag. Det blev kött, klyftpotatisar och beasås! Mumsigt som 17!

Sprang ut och tog ett par bilder medans de ligger och steker.

Då kom min katt! haha, wow !

 

 

Söt är han allt.

 

Ikväll kanske vi ska ha pyjamasmys. Hoppas det blir så! (inte jag och katten) Snackade med Sofie på facebook och fick denna briljanta idé! Men ska nog försöka mig på en nyttigare kväll med tjejerna. Av någon anledning brukar det alltid bli massa socker och fett. Undrar vilken..! Kanske våran kärlek till det, socker och fett. OOoooh kanske kan hyra film!

Men vilken?

 


senilsnigel

Glömde en grej, nu är jag också medlem på bloggtrafik.nu  . Marika bombade mig.



Japp, för att det ska bli lite roligare får ni klicka på bilden istället för på en länk.

Grattis.

Var det kiss?

Kom nyss hem efter rundan i spåret, tog bara det korta och nu värker halsen! korvigt. Men ska gå ut med hunden en sväng igen och sen göra mig en kopp te! :) Skönt var det iaf kan jag säga, ökade lite när jag kände en regndroppe på näsan. Men tydligen var det den enda droppen som kom verkade det som, utanför lyser fortfarande solen. Kanske inte var regn, utan bara lite insektskiss eller nått.

Benen är möra också, lite som spaghetti. Och piggare är jag! När jag såg molnen utanför innan jag kommit iväg fick jag lite bråttom och hann inte slänga i mig mitt kaffe. men ja hoppsan, nu är jag pigg iaf!

Hoppas jag inte blir sjuk av dethär och kan hålla igång det. får kurera mig med massa god frukt och sånt, åååh neej! (not!)


Hurtbullar

Vaaaakeeen!

Men det är knappt, jag har blivit så himla seg på att gå upp på morgonen. Ögonen vaknar ett par timmar senare än kroppen typ. Så imorgon blir det nog att lägga mobilen på ett annat ställe så jag måste gå upp!

Har iaf nyss ätit frukost, ska ta och borsta gaddarna innan jag kissar av Olle och ger mig ut i spåret! ska bli skoj. Ringde Sofie nyss dock för att kolla om hon skulle med, men hon var redan ute och sprang med Josefine! Haha!

Sommar 2010, here we come!


The secret life of bees

Har nyss kollar på The Secret Life Of Bees. Jag grät, så är fortfarande lite mosig i ögonen. Men det var en bra film, så om ni inte sett den så tycker jag att ni ska gört!

Nu tänkte jag gå upp till rummet, kom på att jag inte bäddat än. men jag ser fram emot att sova i en renbäddad säng.

Imorgon borde jag verkligen ta tag i mitt rum. ser ut som faan, som jag redan sagt. Men fort går det nog eftersom det mest bara är kläder som ligger över hela golvet och taket. Sen ska jag försöka våga mig ut i spåret och hoppas på att jag inte blir sjuk. Får ta det lugnt och känna efter, ska bli skööönt! :)

God natt. och sov som små snuttar.


Why the face?

Såg nu att camen är borta..

men pappa säger nu att det är nog däruppe nånstans.. Hm. hm.




NUUUU ska jag köra bil.

Nu ska jag ut

Ska bosta tänderna nu.

Bara så ni vet


Sen ska ääntligen jag och pappa åka och lämna in cykeln. Längtar tills den är klar och jag vågar cykla igen, till och med med Olle!

Sen borde jag städa rummet, det ser ut som ett helvete

Sen ska jag kolla om camen funkar på min data

Sen ska jag ut

Sen ska jag in


Konstig tjej

Sitter här i mina jobb kläder och ska snart åka iväg.

Har precis druckit en kopp kaffe och ätit en morot, känner att jag verkligen måste dra ner på mitt sockerintag då mitt sockerberoende verkar smygit sig tillbaka under påsken. Känner mig också bättre i halsen så ska snart börja röra mig i spåren igen! dock lite försiktigt i början, ska bli skööönt!

Efter jobbet ska jag iväg hem till Karoline och få lite akupunktur av hennes mamma igen. Jag kanske låter lite konstig men jag tycker såntdär är lite skoj och spännande, likadant när jag vart på alla mina läkarbesök. Men tror det beror på att jag känner att det äntligen händer något, att man kommer vidare med min utredning. men nu är det stopp på den. så nu provar jag ju somsagt på akupunktur istället! så hoppas att det funkar på mig! :)


Töntig du är

Godmorgon.

Idag blev jag väckt tidigt
det kom en en rörsnubbe hit
men allt gick smidigt
han bytte lite grejer och sen var det klart
medan jag åt frukost så jag skulle bli smart

Nu ska jag ut med vovven min
sen kanske följa med Sofie ut till hennes mormor sin
hennes morfar också är ju där
men kunde ju inte skriva det om det skulle rimma såhär?

haha, jag är en sån fjant
men ännu är jag ingen tant

ha en bra dag
Ha det trevligt om ni åker till Prag

En liten dikt





Sälen var toppen
Jag har ett hål i byxan där jag skulle haft snoppen
Fast jag är ju tjej och helt snopplös
När det blåste idag huttrade jag och frös
Det blåste in och frös kroppes till is
Som tur var kunde jag släppa av en värmande fis

RSS 2.0