Duktig tjej

Har vart otroligt trött hela dagen idag. Tänkte gå och lägga mig och sova ett tag men sket it, skulle nog bli ännu sömnigare.

Gick upp ganska tidigt imorse. Åt frulle, var ut med hunden. Tänkte ta cykeln ner till trafikskolan, men hittade inte cykelnyckeln. Sprang runt som en liten tok men till ingen nytta. Tänkte sen att jag kan ta cp cykeln och bara cykla till badhuset och lämna den där (vågar inte cykla i stan när det inte är säkert att jag kan bromsa), den nyckeln har jag iaf, men självklart ska låsjäveln ha fryst fast. Var bara att springa iväg som en galning. Kom i tid iaf och körlektionen gick bra.

Sen har jag vart hemma och pluggat till körkortet igen.



Till middag idag så skulle det bli soppa och pannkaka (som alla torsdagar). Jag gjorde pannkakor och pappa soppa. När jag stekt två stycken märker jag att det luktar väldigt konstigt......... efter ett tag kollar jag mjölken, gick ut 29 december. Vad har kvar sån mjölk i kylen?!??!

- du får kolla innan!


Men vafan, jag dricker ju bara laktosfritt, har ju inte koll på pappas mjölk, och inte tror jag att han har sååå gammal mjölk i kylen inte. Så idag blev det bara soppa.




Vart ute med Matilda och Olle på kvällen. Imorgon ska vi upp tidigt igen och åka och träna, efter det kanske vi ska på stan och äta frukost! :) Ska bli mysigt.

...

Idag har inte vart en så händelserik dag, men den har vart mysig + att den är inte slut än!

Har spenderat dagen med Matilda. Skulle möta henne med Olle, hann till backen innan vi möttes. Hon hade tydligen slutat tidigare och jag som inte har ljud på mobilen såg inte det. Men vi gick iaf en snutt med Olle innan vi gick hem till henne. Vi gjorde te och kollade på I am legend. Var en bra film :)

Senare ska jag troligen till Karoline! Najsnajs, men innan det ska jag duscha!!!! känner mig ganska så snuskig.

Riktigt kul om dagarna

Ja, plötsligt så fick jag lust att skriva ett litet inlägg.

Hela December hal flygit förbi, julafton har vart, nyårsafton har vart, min födelsedag har vart.. HAHA! SKOJA!

hoho

Jaa, körkortet går väl bra, eller aa, vägen till det. Har gjort mitt första test på datan här hemma, gick väl ganska bra, men man måste tydligen ha fler rätt här hemma än på riktiga provet för att få godkänt, men det är väl bra på sitt sätt..

Sitter iaf och pluggar ganska så flitigt här hemma och imorgon är det dags att köra igen. :) skoj är det nu, har kommit lite längre sen jag skrev sist huhu! och tur är väl det, kissa inte på mig varje gång jag sätter mig framför ratten fortfarande.




ja, julafton var riktigt mysig i år. Julgranen var extra stor och fin, vi gjorde den som vanligt lite fulare med våra fula med väldigt egna julgransdekorationer! haha. Massa god mat, som Elin inte kunde äta för hon var magsjuk.. Som tur var klarade jag mig från det.





Nyår firade jag hemma hos mig med kompisar, mat, spel och vin ! Var riktigt mysigt fast jag var sjuk. Blev tidig läggning för mig medans dom andra drog på annat. Var skönt. Att alla gick alltså, Såååååå jobbiga............

Ja, såhär tråkigt har jag hemma om dagarna, fast inte alla dagar. Men idag försöker jag faktiskt lära Olle att skälla eller yla till på olika ställen i små låtar.. går sådär, Har gömmer mest sitt huvud under bordsduken och försöker försvinna medans jag sjunger lite högre i hopp att han ska fatta bättre.


Ska väl återgå till pluggandet och proven.

(ska bara säga att jag saknar sommar och sol, och korta..kjol?)




Jag och mina snygga vänner på våran coola hajk

RSS 2.0