En stor röd, nejtack

sista dagen på jobbet innan skolan börjar nästa tisdag. jag har sämst schema, så kan inte direkt längta.. men skönt att komma in i rutinerna lite igen.

imorse gick jag och Olle ut med Josefine. provade hans nya ryggsäck ja köpte åt han för nån dag sen!  haha. la i ett par vattenflaksor, han brydde sig inte så mycket. så i veckan kanske det blir picknick med Matilda också! myspys. måste ju göra allt man vill göra nu innan skolan börjar. men om vädret blir bättre tils koslan börjar så borde ju bandet åka ut till dendär ön och tälta! :)


aja, plocka glas nu (jag har världens största finne vid läppen, och den lyser, och jag har inte täckt över den) så om ni kommer hit, bli uinte rädd.

jävla vädergudar

Jag hatar vädret. jag vill ha sommar innan det är dags för höst tack!

Jag och mamma tog tåget som gick 16.11 till Stockholm. mamma somnade (och snarkade) eftersom det vart lite sent igår. Jag var vaken fast trött, men som tur va satt man breve en söt en. När vi kom fram tog vi tunnelbanan vidare dit vi skulle se winnerbäck. Men när vi kommer fram började det ösregna! men menar ÖS! vi köpte regnrockar, fast var redan blöta under, båda stog och frös. sen ropade dom ut programmet, och då dröjde de mer än tre timmar tills Winnerbäck skulle spela. Jag och mamma dog lite så vi bestämde oss för att åka hem istället. svårt att ha trevligt när man är trött, grinnig och har en insjö i skorna. så, nästa gång kommer vi, om det är fint väder eller inomhus.

Jag vet, slös med pengar, mesiga. men aja. hellre de ön att vara sjuk sista sommarlovsveckan! Bajs

fortfarande

är fortfarande kvar på jobbet, men nu fryser jag som en kossa också. får sitta med jackan på benen, och ett par vantar skulle inte vara fel. Men nu har jag bara en timme kvar och sen får jag gå hem, kommer kanske få hem Olle nu också. Pappa ska ta hand om honom nu på kvällen eftersom att mamma och jag ska på Winnerbäck ikväll! inte så himla pepp just nu, men det kommer jag säkert att bli.  När man kommer hem, tar lite lunch och sen är det dags att fixa sig, välja kläderoch sminka sig å grejja! det ska faktiskt bli kul! :) Aldrig sett honom live!

om tjugo minuter ska jag börja städa, diska å grejje. sen får jag gå. Älskar jag mitt jobb? jovisst.

Lis e berg

jaa, sitter på jobbet igen, berkar som att det bara är här jag skriver blogg.. men det kan ju bero på att jag har så jäkla tråkigt. Men för att se på den ljusa sidan så har jag bara tre timmar kvar.

Har vart i Gbg med Karoline! började med att vi hoppade på tåget 07.52. hamnade brevid en illaluktande äcklig sak. allvarligt! han stank värre en en möglig, svettig ost. fick lov att andas i tröjan ibland för att inte svimma, och sen så kollade han på en med ett såntdär äckligt leende. aja, men som tur var hoppade han av kanske en två timmar innan vi skulle av.
När vi kom dit så gick vi till hotellet som ligger typ två min från stationen. Himla fint! men på något sätt kändes det som att vi inte riktigt passade in där! Vi gick på stan också. köpta köfta, halsband och jeans! najsnajs. När man har fått lön och allt. (fast läste i horoskopet att jag ska spara) så jaa, fär väl ta å göra de nu !
i onsdags var vi på Liseberg, ganska fint väder, sådär lagom. Började med liseberg banan, och senare kanonen! LÄNGST FRAM! vi skrek lite... Aja! åkte väl det mesta. Men Balder måste ta priset! finns det något roligare? Jaa, det finns det, men inte på liseberg.
Dan efter de var det dags att åka hem, sorgligt men skönt också. började med en härlig hotellfrukost, snodde med oss mackor till tåget där vi satt brevis ett par smackande tanter. sen var vi hemma!

jobb jobb pengar pengar

Sitter på jobbet igen, jobb hela förra veckan, i måndags, denhär helgen, på måndag och sen helgen igen. money.
Men! på tisdag drar jag och Karoline till Gbg, ska bli jäkligt kul och härligt! fint hotell, liseberg, mat, och shoppa.

har på jobbet har man suttit i över en timme nu, men bara en har kommit och tränat. kanske beror på att det är första helgen vi har öppet efter sommartiderna.. det kanske dom inte vet om? aja, jag tycker iaf att det är ganska skönt!

efter jobbet kommer Matilda hit och vi ska träna.. hoppas jag iaf. Läste nyss hennes blogg och hon verkar inte kunnar sova inatt, men man blir pigg av att träna så. jag är skitig i håret. och efter träninge ska jag ta en dusch och tvätta bort skiten för ikväll kanske det blir gånsta :) får först se vad vädret har att bjuda på. Om inte regn så ska det bli mysigt, nu är det längesen.

RSS 2.0