Julmys i regn

slutar om en timmeeee! !

har ringt till Karoline, så hon ska komma ner nu tills jag skular å så ska vi gå och fixa dom sista julklapparna och gå å fika! Mysigt. är himla sugen på kaffe!

Jag är trött och längtar till ikväll och imorgon då jag får sova länge! fast sen ska jag hit till jobbet igen, men efter imorgon har jag julafton och nyår att se fram emot! och det är ju bra att ha pengar till de, Elin och jag ska gå å kolla julaftonskläder också, inte idag. hon ska iväg till Uppsala, å sen parta! de va längesen jag gjorde det ! rundvandringen tror jag, och det var på höstlovet...
Men iaf, vi ska kolla julaftonskläder, slipper betala, för det skulle tomten göra sa pappa.

ska upp å kolla efter glas att diska.

Ibland är det najs

Jobb jobb och pengar.

Sitter här, med hemsk musik i öronen, ser ganska kul ut, bara "biff" killar här å så spelas typ världens mesigaste musik, sån musik som man nästan somnar av.. Hoppas låten är slut snart.  Orkari nte byta, elelr orkar gör jag väl, men vem vet, dom kanske gillar det?

Igår var det julavslutning så nu har jag jullov, det sista jullovet! Coolt! efter avslutningen gick jag på stan så nu är nästan alla juklappar klara! tänkte gå lite efter jobbet. ska ringa lite och kolla om någon vill gå med. sen ska jag slå in dom, de är nästan det roligaste!

Ooh, jag ser muskler härifrån...

Herregud, snart jul men har inte klappar

Idag var det sista skoldagen, som grädden på moset fick vi uppgifter idag, och lite var det inte! men allt hann man med så nu är det inget kvar.. eller aa, har ju inte läst ut boken o skrivit om den men... får ta å läsa på lovet lite.

Har tränat lite mer med Olle idag, ska lära honom att stänga dörrar! Kör med klickern, går mycket lättare med den! men fortfarande är det lite svårt.. och dörren bli ju inte heller så fin men det tycker inte jag spelar någon roll. håller på att städar lite nu också, ska ställa fram lite tomtar på imtt rum hade jag tänkt! skulle ha gjorts tidigare men har inte gjort det. av ren lathet.

Imorgon är det iaf julavslutning. OTROLIGT SKÖÖNT! och efter den hade jag tänkt att jag ska gå på stan och kolla lite efter julklappar, har endast köpt en ! men har iaf en liten aning om vad jag ska köpa till dom andra så jag hoppas att det kommer gå ganska snabbt! ååh, och på söndag ska jag och Elin gå och köpa julgran! Fast innan det ska jag jobba.. både lördag och söndag! USCH tycker det är så trist, och nu har man ju inget skolarbete man kan göra heller. Aja, men tur är väl det! Sen är det jullov för hela slanten!

på söndag ska robinsongänget ha en liten julmysträff. ska bli julmys med träff. ? ahaa? aagaaa?

Okej, trött, men glad, julig, och allt såntdär som man mår bra av!(är jag)

Inte för att den hade något med julen att göra...men hittade ingen annan.. och så är han väldens bästa snutt.

Aldrig kan det vara perfekt

Var i skolan idag och gjorde provet, gick väl okej hoppas jag! kommer iaf få G, men jag vill ha mer!
Gick till Barbro och sa att jag skulle gå hem (eftersom jag inte känner mig riktigt frisk än), det skulle jag inte gjort eftersom hon alltid ska ge en uppgifter. Så sitter här nu och skriver lite om Angelmans syndrom. ganska så intressant, men herregud, tror hon man har lust med mer plugg nu?

Kollade kryssningen idag igen. Enköping kommer inte åka med varken Uppsala eller Västerås?????? Halllååå??? tog hjärnan slut? Aja, kommer nog ha kul iaf, men kanske inte lika...


Ska på en kryssning den 10 Januari också, men då blir det med mamma, syskonen och släkt från mammas sida. Dom kommer inte att fira jul med oss så vi ska på en liten julkryssning. Eller dom hoppar ju av hemma i Finland medans vi åker tillbaka.. å partar!

Back to Angelman



Min snutt mormor

Im baaaaack!

Ligger hemma idag igen. men inatt sov jag som en stock! asskönt, dessutom har febern gått ner, så allt känns mycket bättre. så imorgon ska jag iaf ner till skolan och skriva prov! :) Woho ! eller aa, efter de provet är det inte ycket kvar i skolan, vilket är asskönt!

Pratade med mamma imorse, ska kanske ut och ride i helgen! dom AnnSofie hade fått en ny häst till gården, en fjording, så kanske ska prova rida på den en gång! Fast Lotex är ju så himla mysig och gosig.. kanske hinnermed båda? eller så kanske mamma vågar sig upp! får se,  om jag är frisk också. sen skaj ag jobba också, och köpa klart julklappar! herregud..blev mycket nu.

Men jullov på fredag!

kollade lite bilder igår! hihi.

   
ÅÅÅH! vill åka till fjällen!

   
Yees, förr i tiden var vi heta.

sluta såga i min näsa

Så känns det! har vart hemma idag, sov inget inatt och har nu fått massa feber.

Finns det något tråkigare än att vara sjuk?
nee, tror inte det. har legat i soffan och kollat tv hela dagen, samt pimplat honungste och vatten! det som är bra är att jag typ aldrig tappar aptiten när jag är sjuk, bara om jag är RIKTIGT sjuk. Bra de, för att jag älskar maat! vilket börjar synas...

Men nu är det jul, känner att det är lite meningslöst att börja banta nu, och träna kan jag ju inte (jag som tränar så mycket när jag är frisk), men efter jul så. skulle vara trevligt att se bra ut till studenten! dessutom är kryssningen bokad nu, på riktigt!

Ska väl fortsätta plugga lite Arbetsmiljö och säkerhet innan jag ska hoppa ner i säng.

Har du en elefant i näsan?

Vakande idag och var helt täppt i näsan! inge trevligt!

Har inte gjort så mycket idag, var ute och gick med Matilda.. aa det är väl de! tänkte ta det lugnt så att jag kan gå till skolan imorgon, vilket jag tvivlar på.

jag borde verkligen plugga, men känner att det inte är det jag vill göra! Ska väl kanske gå ner och värma lite mat från igår, pappas vegetariska lasagne! Väldigt god är den. Olle ska väl också få mat å sen promenad.
Hoppas jag börjar frysa lite på promenaden, ska nog ta ett varmt bad när jag kommer in, så skänt när man ryser lite när man lägger sig i vattnet!

Var hemma hos Matilda igår, Emma var också med! vi kollade på tv, åt daim och drack julmust. Något vi också gjorde var att vi bestämde att vi ska bli kända ! SÅ SE UPP! HÅLL ER I HATTEN! FÖR NU ÄR DET VÅRAN TUR ATT STÅ I RAMPLJUSET! 

Kan vi klara det? KLART VI KAN!



Eller, tror ni?

RSS 2.0