Love

försov mig som vanligt idag! vaknade vid 8, så det var bara att hoppa upp eftersom jag måste börja gå halv 9. hann som vanligt!

en gubbe kom nyss in och klagade på vädret.
Jag: ja, vart tog all snö vägen?
Gubben: jag den försvann fort
Jag: vi får önska att det kommer tillbaka till julen!
Gubben: önska dig nått som du själ tror på.
Jag: man kan ju hoppas...

Jag älskar mitt jobb

Kändes väldigt pepp! men är här nu iaf. har gått en halvtimme snart så har tre och en halv timme kvar. sen kommer pappa och vi ska på stan och kolla på en ny julduk! Började att pynta igår, vart himla mysigt! :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

FUCK YOOOUUUUU!

hade skrivit ett aslång inlägg med våra skitdatorer i skolan tog bort dee! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

PARTY, or not?

idag har jag känt mig som en seg och slemmig snigel, men väldigt skönt att måndagen är avklarad.

Imorgon börjar vi med en karaktärslektion, sen blir det idrott. sen är matten inställd så har en ca 3 timmars håla innan jag har engelska, OCH engelska är inte direkt mitt favorit ämne. SNARK

har räknat ut att jag har 6 prov innan jullovet + massa inlämningsuppgifter, så det känns som att all min värdefulla fritid kommer att gå till plugg.. (om vi inte repar dårå) Som vi ska göra imorgon

anmälde oss till MusikDirekt idag också! PARTY! så scenspråket och den nya låten ligger högt upp på "att göra listan"  och plugg kommer tätt därefter. ! Hmm. det blir en ganska tråkig period fram till jullovet.. (med små glädje stunder med repa, snöbollskrig och julpyssel)

 

Superman

var hos Isabelle igår, kollade film, åt scones godis och chips, drack julmust och te! riktigt mys hade vi!

Idag har jag inte gjort så mycket, var ute med Matilda och Olle mitt på dan, va ute ganska länge! härligt! men när jag kom in så kändes de sådär som att huden är tjockare.. har inte nån känsel och de känns hårdare... fattaru?
så kändes de iaf ! gck in, satt mig vid datan och åt vindruvor och drack vatten. Jag dricker så himla mycket vatten märker jag, minst typ 3 småflaskor på kvällen. aja, de är väl bra?

har snöat massa idag, ska snart ut med Olle. halsduken ska jag inte glöma denhär gången då dom säger att det ska bli
storm. ! AAAAAH! KALLT SOM FAAN!



Mys i en frys.

Härlig lördag

Jättefint väder ute, vaknade vid halv 11 av väckarklockan. gick ut med Olle vid tolv. jättemys ! vart iväg med pappa och införskaffat lite grejer och nu sitter jag här.

ska väl sätta igång med lite städning sen också! lite fint måste de ju bli eftersom det är advent om en vecka och en dag! :O

har och listat ut att det är precis 3 månader tills jag fyller 18!  OCH det kanske börjar bli dags att planera fjällen resa?

SACO mässan!

gick upp innan halv 8 idag, vilket jag inte gjort på många veckor! tvättade håret, åt frukost och fixade mig. Emilia kom och jag gick ut med Olle. det blev dags att cykla iväg till skolan. cykeln hade brakat ihop lite. det gick att trampa och kedjan satt som den skulle, men hjulet åkte liksom inte med, det slutade med att Emilia drog mig hela vägen till skolan.

stog och väntade ett tag och sen hoppade vi på bussen! när vi kom dit stog det typ 100 bussar där och där inne var det hur många som helst! fick trängas som faan, fick nästan panik ibland med det gick bra!

gick med Lene och Emilia, gick på två olika föreläsningar typ, ingen av dom var sådär..bra.

HAH! på hemvägen! (då min cykel hade börjat att funka igen!)

KÄNSLIGA VARNAS!

Jag håller på att cykla och fånga snöflingor på tungan.
E: du kan få mask!
A: neee
E: jag hade det när jag var liten, jag kissade mask!
A: ofta kissade! man bajsar ju de!
E: nee, jag kissade bajs...


många, många

FREDAG

IMORGON! gud va skönt. veckorna går så himla snabbt! härligt! (bara det går sakta på jullovet !

Skolan idag var okej. hade lite temadag idag igen med 1orna och 2orna och barnensrättigheter typ. sen var det lunch och efte det kollade vi film och jobbade lite PA!

sen bar det av till repan. Äntligen! men innan blev det köp av Polly, tyvärr var min pappa på coop samtidigt och avslöjade mig! men men, jag skaaaa sluta äta socker...nångång.

NEJ AMANDA, NU! jaja.

SACO-mässan imorgon! ska bli ganska trevligt, bättre än att sitta i skolan iaf!

sitter och kollar på visingsö bluesgitarr kurs. Vill åka! får se om det är någon som vill åka med sen iaf!
Fina Visingsö!

Leilas cheewy chocolate gingerbread cookies

herregud! kollade på leila bakar nyss! guud, mitt godissug kommer tillbaka. (aja, inte direkt att den har försvunnit men)
blir så sugen på julen och allt julgodis och maten, och en graan! älskar granlukt! och sen julpysslet!

bara 1½ vecka kvar tills första advent.

Leilas cheewy chocolate gingerbread cookies

Ingredienser

125 g mjukt smör
1 tsk färsk riven ingefära
1 dl mörkt muskovadosocker
1 dl mörk sirap
3.5 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
1 tsk malen ingefära
1 tsk malen kanel
1 krm malen nejlika
1 krm malen muskotnöt
1 tsk kakao av god kvalitet
200 g mörk kvalitetschoklad 70 %
0.5 dl råsocker att rulla i

Gör så här
1. Vispa smör, färsk ingefära, muskovadosocker och sirap fluffigt.
2. Blanda samman vetemjöl, bikarbonat, kryddor och kakao.
3. Hacka chokladen grovt och vänd ner den.
4. Blanda samman allt till en smet och forma en till en lång rulle. Klä rullen i plastfilm och låt degen vila i kylen några timmar.
5. Sätt ugnen på 175 grader.
6. Skär degrullen i 24 bitar och forma dem till bollar. Rulla bollarna i en skål med råsocker och lägg ut dem på en plåt klädd med bakplåtspapper.
7. Grädda kakorna gyllene i cirka 14 minuter.




Kanske nått för julpysslet? please

sömnigt

Herregud vad trött jag är. höll nyss på att somna framför tvn så bestämde mig för att gå hit! ska nog ta och släcka tidigt för en gångs skull.

Har haft en okej skoldag. började med teater. (skrev fel igår, inte "vi cancan", utan "vi kan cancan"). det var massa utvecklingsstörda som var med. asbra och avmysigt och asgulligt! det var nästa så jag började smågrina lite...

efter teater blev de skola. Apäcklig mat (iaf den som jag tog) och efter skolan vart det Ellen-gruppen. många som hade mått dåligt och gått hem och några som skulle på nån grej idag så det var bara 3 stycken där idag. vi hade det mysigt. hade helt släckt i rummet och satt runt ljusen och pratade. tränade också feministiskt självförsvar! så nu jävlar. känner man sig kanske lite säkrare.

USCH! hatar att man ska behöva gå och vara rädd/orolig när man är påväg nånstans i mörkret. alla tjejer borde få lära sig själv försvar.

självdisciplin

Okej, har inte pluggat nånting ikväll. borde göra det! men nu är det försent... ååhneeeej..

Tänkte iaf ta å pysa iväg om nån minut och göra iordning mig för scrubs! måste också beställa boxarna när jag får råd! herregud, finns det nått bättre? synd att det går så sent.. skitsamma, jag ska se det!

istället för plugg har jag spelat sanning eller konka med Emil över msn. de kom upp pinsama frågor som, har du vart i samma rum med några som snoggat (hånglat)?. fyfaan vilket fult ord!

5 min kvar , dags att kippa. imorgon blir det teater på morgonen, vi can can, eller nått sånt! ska bli mysigt att slippa
skolan iaf en stund!



ingen mer tisdag för denhär veckan

Tisdagen avklarad, (snart) .

Måndagar och tisdagar är dom segaste dagarna i veckan, efter tisdag brukar allting flyta på och rätt som det är är det helg!
ska iaf snart ut med hunden, känns inte så lockande med vädret. HAHA!

Påväg till skolan efter idrotten cyklade Emilia lite i förväg (orkade inte cykla med mina tusen kassar på styret och sadeln helt blöt, är ju typ 10 meter dit iaf) hon åkte iväg. 5 sekunder senare hör man ett skrik. Hon ramlar i slowmotion och sen ligger hon och splattrar som en fisk i en vattenpöl! jag springer dit, men det går inte så snabbt för jag håller på att kissa på mig av skratt. Aja, hon fick låna mina basketskor resten av dagen.

Nu hade jag tänkt att plugga, går inte så bra direkt. sen kanske jag ska träffa Marika igen!


Hon skickade mig lite bilder från när vi fiskade strömming i våras! hittade dom tre små fåren.

Dit måste vi nästa år igen, fjärde gången då?

Fin men tråkig dag

Har vart en ganska tråkig dag men med fint väder! . vaknade och var ganska pigg faktiskt. massa sol ute och kallt! SKÖNT!

var med på en lektion sen cyklade jag hem. känns som jag håller på att kräkas helatiden vilket inte är det mysigaste, men ska iaf pallra iväg mig till skolan imorgon. har engelska redovisning, usch fy blä. så ska väl hitta på någon bra inledning till den nu tänkte jag. MEEN! en bra sak är ju att jag har sovmorgon, så börjar 10.45 ! Idrott första lektionen som Felix ska hålla i, får se hur det går! tror det kommer bli svettigt.

Kom för en stund sen hem från Marika! pluggade litegrann, drack te, åt lite knäckebröd och scones! fast aa, innan kollade vi på färjan.. men lite gjort fick man.

Ganska trött nu, men ska kolla scrubs innan jag somnar! borde börja plugga till provet också.. Usch, börjar bli så stressad av skolan :/

Nu blev det slask

Slutat snöa helt nu och det mesta ser ut att ha snöat bort :/ tråk

men ska väl ut med hunden i slasket och när jag kommer hem blir det en skön dusch! ännu senare ska jag över till Marika och baka scones, dricka te och plugga litegrann! ska bli mysigt och skönt.

Imorgon är det skolaaaa, som inte är hela lika skönt. längtar så sjukt mycket till jullovet! tänk snööö, och att för en gång skull ha snö på självaste julafton! och nyår sen som måste planeras! och efter det är det bara en termin kvar innan man tar studenten! 

Olle är snygg i snön


 

jag ser det snöar

Herregud vad det har snöat idag! jättemysigt. var ute på en ganska lång promenad med Olle. både han och jag tycker om det! fast så irriterande, så fort det börjar snöa lite mindre smälter allt bort! jävla skit! vill ju ha massor av snö så jag kan åka pulka!

tog lite bilder på promenaden också, men har inte kameran här, och orkar inte hämta den, så det får bli senareeee!

Nej men nu skulle det sitta fint med något att tugga på!

prutt

SNARK! sitter trött i skolan med ett ton plugg kvar. Fast aa, kan inte direkt säga att det är ansträngande!

Åt mat nyss, smakade inget, saltade, men för mycket, blev salt gegga, ville inte ha.  Men just nu behöver jag ett tuggummi för att få bort stanken..

Ellengrupp i eftermiddag, inte så pepp. men som vanligt blir man väl lite mer pepp när man kommer dit.

RSS 2.0