inte ett dugg trött

Kanske beror på att jag snoozade i över en timme imorse. Sitter här, nyss duschat och lackat naglarna lite medans jag kollar Scrubs!

borde sova snart, ska ju upp halv 8 imorgon. Proverna blev inställda för att dom verkar också gått med i strejken, så blir inge sånt förens på fredag. aja, ska iaf fixa håret, och till Uppsala. Hoppas verkligen det kommer bli jättekul! de tror jag också.

på torsdag kanske det blir lite små shopping, måste ju ha något till kryssningen. Himla svårt tycker jag, är lite kräsen! men men, något för mig måste ju finnas, tänkte kolla lite efter skor också. annars ska vi ju åka lite tidigare till Stockholm på fredag och gå lite på stan innan vi ska på Parlamentet! Woho, det ska också bli kul! :)


Godnatt


Äntligen, skräcken är över

Har fått tid hos frissan till imorgon, klockan 9! tänkte att Åååh va skönt, då sover väl dom flesta, men det är ju valborg, så dom borde vara vid bussen påväg till Uppsala.

Blir upp tidigt imorgon, 7 kanske. Först blir det att gå och ta lite prover, Frissan, hem till pappa för att kanske hitta nått att ha på mig. Om det är lika fint väder som idag blir det nog en klänning av något slag. Jeans blir nog för varmt! dedär var härligt att skriva! Sen bär det av till uppsala, får se vad som finns där. på kvällen kanske man drar hem till matilda och grillar! mysigt.

Idag har Kajsa vart över, onyttiga som vi är bakade vi muffins, men dock med en väldigt äckligt glasyr... utan den hade det vart mycket godare. dom gick att trycka i sig iaf.

jag tycker då inte om min bloggs design, som kanske nämnts ett antal gånger, men oteknisk och okunnig som jag är vågar jag inte, eller joo vågar gör jag väl, men det kommer då inte att bli fint ! Såå, fritt fram till den som vill hjälpa.. matilda verkar inte vara så pigg på det, eller?!

Aja, vart ute med Olle ett tag, fast han vill mest ligga i skuggan, ska om en stund ut med honom och Sofie. nicenice.

(så ni vet var det jag som vann alfapet igår)


Sunny day

Gud vad det är varmt och skönt ute. Satt nyss ute på balkongen och pluggade, men datan vart apvarm så de va lite jobbigt att skriva på den, så fick gå in igen! och här sitter jag! WOHO!

Alltså, jag måste bli blond, NU! jag ser verkligen ut som en häxa (inte ens en snygg för at tvara häxa) Funderar på om man ska ringa å beställa akuttud hos frissan idag, måste bli av med de! och sen Imorgon vill dom flesta att man ska med till Uppsala, men om jag ser ut såhär har jag inte direkt någon större lust.

Yesyes, måste fortsätta att plugga,

Snörk

Nej men nu har jag väl ändå bloggat mycket idag! kanske för att jag inte haft så mycket att göra.

Senare, när vi har fixat klart lite och städat bara liite till så ska jag och mamma ta på oss ansiktsmask och spela lite alfapet! längesen, ska bli mysigt.

På valborg ska jag kanske till Matilda och grilla och ha det mysigt. Har inte sån stor lust att party med tanke på hur mina tidigare valborgsfiranden har gått.. hehe. Men hemma mys är alltid trevligt.

Kollar liye outsiders, usch, tänk vad mycket som finns fast man inte vetat om. Massor med olika sjukdomar och levnadssätt! Med tanke på det är man ju rätt glad att man är som man är. Frisk! Typ.. iaf oftast!

Kryssning på lördag! med blont hår, Hope so!

image12

Noooo

de som höll tummarna höll då inte tillräckligt hårt! Är fortfarande orange, men kanske något ljusare. AAAH! Men, på torsdag måste det bli bra för på fredag ska ja ju med Karoline och våra mammor på Parlamentet! å då ska jag faan inte se ut såhär! Och sen är det ju kryssning på lördag också, herregud, och jag är orange då med ska ja fan ha en mössa på mig hela kvällen och sitta i hytten å tjura tills jag blir tillräckligt full för att våga visa mig.

AAH! jag får lite smått panik! såhär vill ja ju inte se ut, skämt ju bara ja ska ut med Olle. men men. kanske blir en tant som har massa katter och sitter inlåst och äter bönor på burk. Men nu ska vi inte förhasta oss.

ska hjälpa mamma att städa lite nu. Byebye.

/ the carrot with a bad hairday

Gotta do something

Har inte gjort ett piss idag, (nej inte ens de). Men, vad ska man göra när man är hemma och skäms över att vara ute. Har ju vart ute med Olle ett par gånger iaf. Dessutom är nog Elin påväg hit snart, ÄNTLIGEN! snälla guuud, gör så att mitt hår blir blont igen.
Mamma kom hem med askblond färg för ett tag sen, kollat runt lite på internet och de flesta säger att det funkar. herregud vad jag pladdrar om mitt hår.. men det är verkligen hemskt! så jag får..

Kollar lite Nanny nu, även om jag sett alla avsnitt 1000 gånger så tröttnar jag aldrig. hihi. asmysigt!

Får skriva sen om jag blivit blond eller om jag fortfarande är en morot. Hoppas på det bästa, Håll tummarna!

At home

hemma idag.

Senare ska Elin komma och fixa håret. Hoppas det blir blondt! annars vet jag inte vad jag gör!

Jag hade en himla konstig dröm inatt. Drömde om att jag skulle röka på, men massa människor störde mig hela tiden och jag fick gömma undan de i min hylla, aja! Drömde massa mer saker, men dom ska inte ni få veta, heheheee.

Jag borde verkligen plugga, men jag tycker det är så tråkigt. Har 2 prov och 1 muntlig redovisning imorgon. så plugga vore inte helt fel. men! det är ju bevisat att man kommer ihåg mer om man pluggar precis innan man ska sova, så ikväll blir det nog bättre.

Tillbaka

Jag dissad blogspot nu jag om kommer tillbaka hit, glad?

Idag färgade Elin mitt hår, så nu är jag orange hårig. YEY! not. Men ska iaf försöka att få det bra igen imorgon. Får se hur det blir..

Jag och mamma åt fet mat idag, mår illa, men får väl skylla mig själv! Vill komma igång och träna, men jag orkar inte! Bra självdisciplin! Nej men, på tisdag ska jag ta provet igen, sen hade jag tänkt att bli helt frisk och sen.. SEN måste jag börja träna! ordentligt, och sen hålla det! inte bara hålla på en vecka och sen sluta! 
Sommar snart ju, bikini säsong! Ååååh, sola, mysa, vara ute i bara linne och inte frysa, ha picknick, grilla, ljust länge, ååh! Härligt. Inte så långt kvar nu till sommarlovet, Det sista sommarlovet. !

Btw så flyttar Elin och typ en vecka! så ska byta rum med henne. Har en garderob nu som man kan gå in i, men vill faktiskt ha hennes istället. Jag har inte sån bra ordning i min så kommer ju knappt in i den! så, Det blir nog bra!

Parlamentet nu igen.

Byebye, Im back.

RSS 2.0