Tjockisar

Har vart och fixat till repan idag, 7 timmar och sen var det klart. Iaf finare än innan! ;P Vilket man inte kan säga om mathildas pappas nya pensel...
Vid 2 beställde vi Pizza! gott, men nu mår ja lite illa fortfarande! men vafan, de är ju pizza!

Ska ner å laga klart maten snart, sen ut med Olle och sen blir det ner till repan igen! Spela och skriva på ny låt! :) så det ser man ju fram emot.

Lyssnar på MUUUSE! herregud, det bästa som finns.
<3

HElvete

tror minsann feber kommer idag igen! sitter å fryser, men har iaf klätt på mig så! borde snart vara över!

Idag på repan gjorde vi äntligen klart låten, fast utan sång ! men den sitter iaf ihop nu! , ska bli kul på onsdag också, kanske kan visa sen hur det blev!

Fryser om fingrarna och mår illa av nötterna, vattnet är ljummet också . Usch.


Bara lov

Inget jobb kvar.

Sitter och är lite febrig och trött och illamående och törstig.

Så jag orkar inte skriva. Happy Mathilda?

One, two, three come and party with me

Vafaan är dehär för musik? den får mig att vilja spy.


jobbjobbjobbjobbjobbpengar

Snark! har över tre timmar kvar på jobbet och har redan tröttnat.
Måste hitta på något mer att göra än att sitta här och vara otrevlig, kan gå till bordet och läsa tidningen å vara otrevlig där borta istället.

Trevlig kväll men Karoline och Sofie igår också! falafel och idol (Aja). Kollade klipp från Parlqmentet på youtube! HAHA. han den nya var askul, hoppas alla som tränar går sen, så kan jag kolla dom igen. (ta inte illa upp, ni som tränar).

NUU, ska jag läsa tidningen.


Kan du komma hit?

Nej Marika, även fast det känns lockande med saft och muffins.

Lyssnar lite Muse och drömmer mig bort till konserten igen, men de funkar inte helt, inte samma sak direkt! . Men vafan, bättre än inget.

Trodde jag har något att skriva om, men det hade jag tydligen inte.

Tjollahopp.

Började nästan grina..

FÖR MUSE ÄR BARA SÅ BÄST!

kommer inte skriva om hur bra dom var, för det går inte att beskriva! AAAAAAAAAH! VILL IGEN! SKA IGEN!
image7
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH!!

MUUUSE!

Ska gå om typ 10 min å möta Mathildaaaaaaa, å sååå åkeeer viiii tiiillll sssttoooocckkkhhooolllmmm ooooccchhhh gååårrrr påååå MUUUUUUUSSSSSE!

Så, Got to go och fixa det sista! .

Bob Brozman

Precis kommit hem från Bob Brozmans konsert image6
på Klar hall! . Kors i taket vad bra han var! . Skitbra!
så det skulle inte skada om man fick se honom igen inte!

Imorron bär det av till Stockholm Hovet för att lyssna på Muse, vilket jag ser mycket fram emot. Tänkte gå och lägga mig rätt tidigt så man iaf är någorlunda pigg imorron!

Oooh, blev så himla sugen på att spela gitarr och åka å repa och prova lite nya saker som man lärde sig från Workshopen, men tyvärr är det nog lite sent. Man har ju småbarn till grannar ;/

aja, Godnatt.

Inte så mycket.

Sitter och kollar på Fredag hela veckan, väldigt trevligt.! Har även vart till Coop med Mathilda och Olle och köpt vindruvor och singoalla. FAstnade vid leksakerna och lyssnade på teletubbies låten!

Snark.

Dags att sätta igång

Sitter i skolan igen och väntar på att gå på luch! men har inte lust riktigt än. har just haft foto, vilket inte vart så himla roligt. sen blir det engelska och karaktär.

Efter skolan blir det hemgång och ringa Mathilda, eftersom att vi ska vara duktiga idag och gå ner och träna!. herregud, det var längesen. men snart är det jul, så det är väl dags att sätta igång nu så man inte får så dåligt samvete när man börjar med julgodis!

Åååååh, julafton. undrar vilken som blir tomte iår, och jag är nästan 100% säker på att pappa kommer bjuda mig på visingsö blues kurs iår igen!  . HOPPAS! , och snart är de första advent och man tar fram alla tomtar och skit, mys. Och julkalendera, någon som vet vad det blir?

Ska väl fortsätta att tråka lite innan mat.

Puss

Fråga Amanda

Äntligen kväll! ska snart krypa ner i sängen och kolla på "Fråga Olle", Pappsi har vart uppe på rummet och kopplat in en box! Yey! Härligt.

Dagen har vart seg so vanligt. Matte, Svenska redovisning, Samhällskunskap och tillsist idrott! men imorgon är det iaf sovmorron vilket än väldigt uppskattat!

Har även fått order från pappa att äta mina tabletter regelbundet, vilket låter rätt förnuftigt! Men jag ooorkaar innnteee äätaaaaa taaablleeeettttttteeeer jääääämt! . Hatar tabletter!

Nej nu ska ja krypa ner å Kolla Olle. Har även en olle under min säng, mys.



Innan svenskan

Sitter i skolan och väntar på svenskan, inte gjort klart redovisningen, men vet iaf nästan helt vad som ska sägas!

DET ÄR INTE LÅNT KVAR TILL MUSE KONSERTEN! ska bli himla roligt, hoppas vi hittar till hovet bara. Varken jag eller Mathilda har så jättebra lokalsinne. Men självklart kommer det gå bra.

Jag vill gå hem, och sova.

Ännu en måndag avklarad!

Slutade 12 idag vilket var väldigt skönt. Tänkte plugga till redovisningen och inlämningsuppgifterna till imorgon, men tyvärr somnade jag och vaknade inte förens vid halv 5. Aja, skönt att sova iaf!

Halv 6 gick jag och Mathilda ner till repan, mötte Lene, men ingen Emelia. Hon dök inte upp, så vi spelade lite utan henne. Man såg hur arg Lene var med sina trumpinnar i näsan.

Nu sitter man och pluggar det jag inte orkade innan, lyssnar lite på Muse. Man måste ju ladda inför söndag!

Blir nog uppe lite längre idag, tror inte jag kommer somna så lätt ikväll, så kan det gå.

Tjing

Vilken dag

Naej, har vart med om bättre!

Mår asilla helt plötsligt, och är trött som en mes, men det är ju som vanligt.

Har inte gjort så mycket idag, vart ute med Mathilda och Olle en sväng. Innan det färgade jag håret en andra gång, det regnade ute, så när jag kom hem kokade jag mig en kopp te och la mig i sängen och läste, ska nog gära de snart igen. Dock utan te.

Om en vecka är det Muse konserten! ÄNTLIGEN!, och dan innan det blir det att lyssna på en blues-gubbe med pappa! Mathilda, står mer imitten tycker jag, orkar inte bli mos! Yeye, jag är klen.

Godnatt.

Varmt och skönt i minusgrader

Yepp. För äntligen har jag köpt en vinterjacka!
Var i Västerås med mamma idag!, Rätt längesen jag träffade henne, så det var riktigt mysigt!
Inköpen;
  • Vinterjacka, kappa
  • en mysig tröja
  • en till mysig tröja
  • en mössa
  • en till mössa
  • mer hårfärg!
  • ansiktscreme
Det var de tror jag. Tack mamma för att du skämmer bort mig! Puss


Fredagskväll.

Känner mig duktig som klarat mig igenom en hel vecka i skolan! längesen..

Var iväg till repan idag igen, äntligen börjar det gå framåt! så nu blir allt roligare. MEN VILL SPELA MED FLERA OLIKA INSTRUMENT! Örgängen, nålar, stenar, kanske? Coolt

Har spenderat kvällen med Mathilda (med h). Tog med Olle och gick till Coop. Mathilda köpte godis och jag äppelsnacks, smakade som halm och kiss. (som när Mathilda mockar Centios box). Så dom gav vi till Josefine och Hampus som tyckte det var gott! Sen gick vi heeem till Matti och satt vid datan, fixade bloggen, (WOHO!) och låg och halvsov, rotade bland smycken och hade det kul.

En trevlig kvääääll.

Muse

image4

Om tio dagar...

Hide and seek

Igår var det en trevlig kväll, Josefine kom över. Bakade blåbärspaj och åt lite bullar som jag bakade tidigare. Kollade film, Bästa i Sverige (inte så himla bra, men gullig) och efter en promenad One Night at McCools. Vill inte bo i Enköping, vill flytta!  Finns nästan ingen person som man inte vet någonting om och jag blir bara arg när jag ser en människa typ! . Men iaf, ja ska flytta så fort jag kan!

Mamma ringde nyss, ska snart gå och möta henne, sen ska hon komma hit och smaka på bullar! Dennis skulle nog också följa med.

Elin har lämnat en gott & blandat påse på databordet, det är väääldigt frestande att ta. Men jag vet vad straffet blir! Då blir det inte lika lockande! Meen.. lakrits! så jäävla gott! . aja, får nöja mig med en bulle sen!

Ska möta mamma.

Nej men?

Jag som har letat och kollat runt överallt efter någon som föder upp Japanska spetsar, och så finns det en här i Enköping?! WEY! . nu är de bara mamma och pappa som är problemet..
Skrev och frågade lite saker och sånt.. JAG SKA HA EN! iaf någongång.

IDag har jag bakat lite bullar, blev inget bak igår. blev lite sent för det! men nu är de gjort iaf, jag ger mig själv godkänt. Det var ju faktiskt första gången jag gjorde det. Olle tycker dessutom också om dom. Har ju ingen kamera, så kan inte visa hur fina dom blev.

Sitter och spelar lite gitarr medans Olle sjunger, vackert. Men ska snart gå ner och lägga bullarna i små påsar och stoppa in dom i frysen, laga lite mat senare och vänta på att Elin ska komma hem ifrån jobbet. Kanske springa ner på stan å hyra film, men vilket är rätt svårt när man är pank.



Återfall

Sitter och känner mig lite halvdöd, har inte gjort så mycket idag. Kollat tv, mamma kom förbi, åkte med henne och Olle till hundgården, gick hem, kollade lite tv, blev arg på pappa, kissat.. ungefär så såg min dag ut.

Sitter och läser lite om Japansk spets igen.. Snälllaaaaa, kan jag inte få en hund till? (okej, jag är bortskämd). men denhär gången jag tjatar verkar det inte funka lika bra. Får helt enkelt vänta tills jag flyttar hemifrån.
Åååååh, egen lägenheeet! Längtar så jag pirrar i magen! ska jag minsann köpa mig en till hund, så Olle inte känner sig så ensam när jag är borta. och så är dom ju så söta! image2

Har inte ätit något godis idag, vilket jag är väldigt stolt över. Igår när jag och Josefine hade vart till Coop och köpt godis bestämde vi oss för att, - Detta godis är det sista godiset vi får äta på ett bra tag.
Yesyes! och den som smygätit måste säga det, och som straff får man springa en runda medans den andra cyklar brevid!


Sleep

RSS 2.0