PRutt

Hej alla läsare! hur mår ni? jag mår iaf toppen!

neej, trött som en fjärtapa men har iaf orkat mig till Matilda. Ska kolla film och äta. Sen ska jag hem och sova.

kommer inte på nått mer att skriva, inte Matilda heller. så nu får det vara nog! imorgon drar iaf jag och Karoline iväg, så so long suckers!

Hej

Är på jobbet nu och slutar om ca 1½ timme. längtar! Ska ringa Karoline då, kanska plocka upp henne nånstans och sen åka tillö Maxi !


När jag kommer hem måste jag packa som en tok tror jag, iaf en liten tok. Har inte börjat alls, men har ju som tur är min lille lista att gå efter.

Har inte så mycket att skriva nu. Ska väl städa här snart innan jag stänger.

Snuttsnutt

Zzzzzz

Snark.

Ligger redan i sängen och ska snart släcka. kom hem från jobbet för ca en halvtimme sen och imorgon ska jag upp och jobba igen! Men idag var det iaf en bra dag på jobbet. :) Imorgon är det första gången jag tar bilen till jobbet! Hihiii. Och neej, ska inte jobba på gruppboendet imorgon, utan på pappas jobb. Efter det blir det storhandling med Karoline. Skooj.

Aja, ska kolla lite bloggar och grejer innan jag somnar.

Sov som träd.



mot jobbet

Sitter och äter gröt nu innan jag ska kila iväg till jobbet. Har fixat med ännu en tvätt som pappa får ta och hänga upp när han kommer hem.

Gick ner till mammas jobb vid 11 och lämnade Olle medans jag var på stan med Sofie en sväng. Köpte ett par skidstrumpor, vantar, nässpray och ansiktsrengöring! så nu är det klart. Gick tillbaka till mamma sen och tog oss en kopp kaffe innan jag körde hem dom, så nu har jag bilen till nästa söndag! :D Woho!

Ska äta på här nu, måste gå om 10 min.


Klädlös

Tjoheej!

Har precis stoppat in en tvätt och eftersom jag är usel på att tvätta hoppas jag att allt är i normal storlek när det är klart.

Om ett tag ska jag gå ner till mamma och hämta bilen. Tänkte passa på och gå på stan en sväng också, inhandla ett par skidstrumpor och nässpray så jag klarar mig i Sälen. Sen blir det nog inge mer.. måste hålla hårt i pengarna nu om jag ska klara mig!

Senare idag ska jag jobba, 15.00 - 21.15. Skönt med pengar, men känner också att jag har mycket att fixa innan vi åker. Men aa, får väl bara skynda lite här hemma.

Dags att skynda!


Modellen här

Nu är jag trött! Var modell för en dag idag. och Snaaaark vilken tid det tog! Kom dit till halv ett men fick vänta till 2 innan jag blev sminkad. Tog kanske en 10 minuter och då var det bara att sätta sig och vänta igen. Efter kanske 1½ -2 timmar skulle jag fotas. också det gick väldigt fort, kanske 10 min. Fick inte heller bestämma hur jag ville stå, sitta eller hålla händerna och snabbt skulle det gå! men aja. var kul bara man slapp all väntetid och stress!

 

Oh yeaaah

 




Oj oj oj. mat mat mat

Nu stack precis mina små snuttar hemåt. Jag själv håller på att laga mat, korvstroganoff med ris! Och ooojj, vad man har lagat mat och bajat idag.

Vid halv 11 hoppade jag in i bilen (vad ska man göra annars? gå eller? HAHA!) och hämtade Karoline.Vi åkte till Coop och handlade. Jag lämnade av henne vis banken, hämtade Sofie, hämtade upp Karoline igen och så åkte vi hem till mig igen. Och här har vi stått och lagat soppa, bakat bröd och fixad köttfärs. Mina bröd vart konstiga som vanligt, men visst vart dom godare än förra gången!

Sen noppade vi hennes bryn. Och mellan domhär grejerna hämtade jag Marika och handlade till middagen som jag glömde.. hehe.

Men nu är det mat!



Liten update; Hahaaa, läste nu att jag skrivit bajat, ska stå bakat!

HJÄLP, en fettklump!

Var upp tidigt idag, åkte med pappa till jobbet för idag ska jag ha bilen! Sen när jag kom hem igen så mötte jag Marika. Följde henne en bit till skolan med Olle och nu har jag kommit tillbaka. Har precis kollat på recept på glutenfritt bröd, så hoppas på att dethär blir godare än det förra, fyffaaan för det brödet!

Vid halv elva ska jag hämta Karoline, vi ska handla lite grejer till Sälen och sen ska Sofie komma med hem till mig också. Ska bli trevligt. Är då inte långt kvar tills vu åker nu! :)

Ska hoppa in i duschen nu, jag är som en flottig klump idag.

 


Heelt ensam

Hejhopp!

Sov extra länge idag, snoozade en timme faktiskt! men tänkte att eftersom jag var så himla trött igår och känner mig lite sjuker så var det okej. Kom iaf upp vid halv tio !

Senare idag ska jag köra bil för första gången helt själv! AAH ! känns nästan som att jag inte får eller kan, men aa, bara att köra på. Kan ju inte ha pappa eller någon med mig varje gång jag ska köra! Ska bli skoj också, nu får jag ju lyssna på vad jag vill tom!  Men vid halv 1 ska jag åka och hämta Karoline. vi ska till mamma och köra hennes bil, ska ha hennes upp till Sälen så ska kolla hur den är osv. Sen är det ju automat på den.. mer hjälp.

Sen vid 3 ska jag hämta upp Emilia. Ska till coop och handla lite fika och sen hem till någon av oss och aa.. fika! Ska också bli mysigt! har inte träffat henne sen hon åkte iväg.

Ska borsta tänderna och sen ge mig ut i solen men hunden. men FAAN vad det snöade igår. Hoppas det smälter bort snabbt igen, men det tror jag allt att det gör!


En vecka

Om en vecka är jag och Karoline i Sälen!

Hihihii.

Tänkte skriva mer, men neej, jag orkar inte idag.


Shake milk

Middagen vart lyckad, tycker iaf jag och Karoline. Men Matilda är ju lite som hon är.. ni vet...

NU dricker vi te, (jag och Karoline) lille Matilda ska upp till skolan imorgon. Vi coola sitter uppe ett tag till men stora koppar fyllda till bredden, som vi också är efter denna kväll.

Åt som sagt kycklinggryta och ris till middag. Under tillagningen intogs det lite choklad. Sen middag och efter det lite fingrar OCH som pricket över i:t tog vi en premiärrunda till Donken där det bjöds på GRAAATIS milkskake.



Snart drar vi till Sälen.


WOHOOO!

Ja, mina vänner.

FICK KÖRKORT IDAG!


Sovmorgon

Har setat här för länge redan! Tog en liten sovmorgon idag iaf, gick upp vid halv 10! låg och läste när jag vaknade och täcket var sådär perfekt. :)

Ska snart ut med Olle. Det är inte direkt det mysigaste vädret idag. När jag var ut och hämtade tidningen var det massa slask och såg ut som det hade snöat igen, har det de??

Aja, ska kila ut nuuuuuuuu.


Te

Jossan har var förbi här, snackat massa och druckit te. Men nu har hon åkt dock.

Jag ska snart sova jag. Ska iaf gå upp och lägga mig i sängen, läsa lite Vecko Revyn och kolla lite tv. Fick hem min gratis tidning från Kenzas blogg i veckan! skoj, hade nästan glömt bort den så!

Ska ta mig en kopp te till tror jag och sen kila upp en trappa.


Snoozknappen, min fiende

Hallå alla läsare!

Kom för ett tag sen hem från stan, träffade Sara och Josefin på en fika! :) Var mysigt, längesen vi sågs! Lela kunde inte komma med då och jobbade och Emilia fick vi inte tag i. Men dom får hänga med nästa gång.

Imorse låg jag och snoozade, för länge. Vid 9 vaknar jag till igen och kommer på att, FAN! om en timme ska jag vara nere på stan. Ringde Sara, hon skulle till frisören men som tur var kunde Jossan komma och hämta upp mig. Hoppade upp ur sängen och ner i badet. Tvättade håret lite snabbt och hoppade upp igen och ner i kläderna. Hoppade sen i sminket och sen ut med Olle. Hoppade runt en liten runda innan jag hoppade in, lämnade honom och hoppade in i bilen. Japp, en stressig morgon! men hann hann jag :)

Var hungrig som en varg. Men tog en macka och en kaffe, sen var det bra igen.

Gick förbi Lela på jobbet också. Man saknar faktiskt skolan lite, vi planerade att kanske gå dit snart och hälsa på. Kolla hur Barbro har det med nya klassen, borde ju vara bra då hon sa att vvi var den värsta klassen hon haft! haha. Men jag är säker på att hon älskade oss!

 

 

 


Skratt i skägget

Hörrni, jag är riktigt trött!

Var en trevlig kväll. Jag och Marika åkte och hämtade maten på vita elefanten och sen förbi Josefine för att hämta en sladd, vi fastnade nästan med bilen! haha. Men Marika krånglade sig ut medans Josefines flintiga och skäggiga granne stod i köksfönstret och skrattade! hahah. skojskoj.

Åt maten, mätt som fasiken blev jag och sen kollade vi film! Fast Marika har en jäkla rethosta, stackarn.. Bara inte jag får det nu också. Då får hon stryk.

Godnatt!


En sån dag

Trallalalaa.

Igår var en trevlig dag i Uppsala. Mötte upp gustav i stan, han hade vart och tagot bilder på ögonbotten. Han hade fått nån mojja i ögat som utvidgade pupillen så han såg helt hög ut! hahahaha. skitkul.

Vi spelade in lite låt och hade det trevligt.

Idaag har jag haft körlektion, kändes riktigt bra idag så det var skönt! Efter det gick jag hem, träffade Elin som skulle sova här och sen kom mamma och hämtade mig. Jobbade lite hos henne innan jag gick med Olle upp till torget och träffade Lene och Alice! (en hunde det med) . tänkte gå till hundgården men faan vilka otrevliga människor!

Först när vi kommer dit så är det redan massa hundar i hundgården. När jag är där går jag alltid till grinden när någon kommer och kolla vad det är för hund osv. Men inte dom, dom lät hundarna så och skälla hur länge som helst, tillslut när dom gått hela varvet så kommer dom fram till oss och vi frågar om hundarna kan komma in. "- nej, men vi ska gå ett varv till sen kan ni komma". Okej. Men utanför står det två skitkorvar och röker. "- vi var här först så vi ska vara där inne före er!" , vi frågade om inte vi kunde ha våra hundar där samtidigt, "- jag tänker inte släppa in mina hundar med era". Dåba. VAAAAAAAA??!?!?! hon hade små pudlar, tror hon Olle och Alice kommer äta upp dom eller? Olle bryr sig knappt om såna hundar. men sen att det låter som hon "lägger skulden" på våra hundar. Hon sa det riktigt surt också, så vi sa bara att dom är riktgit snälla och sen gick vi därifrån istället. jävla bajskorv, man kan inte direkt paxa hundgården för sina två hundar liksom, den är till för alla och funkar inte hundarna ihop tycker jag att problemhunden ska gå.

Det vart vi sura på.


Men iaf. Ikväll ska jag och Marika beställa mat från vita elefanten och kolla film! ska bli riktigt mysigt. Skönt också när jag är lite sjuker.


Upp

Gick upp vid halv 9 idag, fortfarande trött.men.

Skulle med mamma till Stockholm idag men blev inget. Så jag ringde just min bror så jag ska fixa mig nu och sen åka iväg till Uppsala istället! tänkte kolla lite byxor men eftersom hunden får lov att åka med så blir det inget, jag tycker hundar ska få följa med in på affärer! Justde, det är min nya facebook grupp.


Full blåsa

Jag är kissnödig men orkar inte gå till toaletten. ja, så lat är jag.

Sov som en gris, vaknade som en spis

Snark! Idag är jag riktigt trött fast jag sov som en stock hemma hos Sofie. Japp. sov där inatt !

Kom dit vid halv 8 typ, vi sprang ut på bajsrunda med Olle. När vi sen kom in sprang vi och fixade allt inför melodifestivalen. Faaaan att hon vann! Salem al Fakir skulle vunnit, han skulle klara sig mycket bättre än henne. Tycker hennes låt är såå vanlig, och uttjatad liksom. Man har hört samma slags låt hur många gånger som helst redan, skulle vara roligare med något nytt.

Så vi var arga ett tag.

Sen vart allt mycket bättre igen och vi vart glada.

Hade en del att snacka om också, vi tycker om att snacka. hehe. Men vi är ju tjejer så.

Herreguuud, vad trött jag är! håller på att slockna här. ooh. kan ju säga att jag drömde att Sofie och Isabelle blev tillsammans, haha! var lite.. konstigt sådär..

Och tillsist en grej till. Jag körde hem idag. Sen ner till Coop och hem igen. Kändes att jag var trött kan jag säga. Det gick väl okej, men inte så mycket mer än så.


Sådär, nu ska jag lyssna musik, kolla vad som kommer på tv ikväll och bara viiila.


Finbesök

Jag är trött idag. Fick inte många timmars sömn inatt. Men ska sätta igång och städa snart då vi får besök av Elin ikväll, ska laga ihop en glutenfri vegetarisk lasagne, Mumsigt.

Kvällen igår var riktigt härlig. När jag och Matilda spelade gitarr, sjöng för full hals (full hals var det allt, full) och drack vin och lite groggar! var en perfekt fredagskväll.


Ikväll är det ju Melodifestivalen så ska se det med Sofie. Har ingen speciell jag hejjar på, har inte hört alla låtar heller. Men ska bli trevligt. Hade tänkt att kanske ta en liten lur senare idag så jag orkar vara vaken! Ska ta och ringa Sofie nu..

Men vem faan har skrivit manus till Melodifestivalen? Det är nog det sämsta jag vart med om. "skrattar" åt sina egna "skämt", tur att någon skrattar om man säger så.

 

Kipp tajm

 


Hej.

Hej alla underbara läsare.
Jag och Matilda sitter här med våra vackra stämmor och plinkar på min vackra gitarr. Jag har lite tussar överallt här. Vi ska snart gå ut för att icke-röka (vi ska vara lite poetiska här nu) då det är dåligt för lungorna. Det var det.


Hårt liv

Kom nyligen hem från jobbet. Blev tidigt idag. En tidig morgon också. Kvar i 7 ringde klockan och jag snoozade till en tio över, skulle lätt kunna sova hundra år till. Men det gjorde jag inte. Gick upp, åt frulle, klädde på mig och packade väskan. Åkte med pappa ner till jobbet och tränade, skönt för min axel gjorde väldigt ont idag. Sen till mammsen och jobba tills nu! :)

Senare ikväll kommer Matilda över, får se vad vi hittar på! tänkte köpa lite snask och kanske lite öl och ha det trevligt bara. Kanske kolla film eller lyssna musik och snacka. Eller sova och dreggla på varandra, har inte helt bestämt oss än.

nu ska jag BRYGGA kaffe!


Ut och gå. orkar inte.

Sitter med pappa och kollar glutenfri mat tills han åker iväg nästa vecka. Jag ska mumsa till det rejält har jag tänkt. Hittade nyss en chokladomelett! haha, steka choklad. Det var nått nytt, iaf för mig!

Aja, snarksnark. Ska ta och gå ut med Olle snart. Matilda ska nog komma hit sen också för en eller några koppar te! :) Eller om vi kanske är hos henne, det vet jag inte än, men mysigt iaf.

Detta är när vi är som mest seriösa

 


tröttsmurf

Herregud!

Kom nyss uppför trappan, har legat och slumrat i soffan ett par timmar. Riktigt skönt! så nu är jag piggare än innan..

Har satt på vatten, tänkte ta en snabbkaffe! men kom på nu att jag kan ringa Matilda och fråga om hon vill dricka kaffe med mig, då har jag en bra anledning till att orka göra bryggkaffe. Hon satt på toan just så hon ska ringa upp, hoppas hon vill ha kaffe idag och inte te. Jag skulle vilja ha en bulle också, men det har jag inte.



Matilda kan inte dricka kaffe, fuck

Trevlig natt men tidig morgon

Vilken natt!

slutade jobba vid 8 då pappa åkte med mig till Karoline. Sofie och Karoline hade käkat pizza, kände jag direkt på den äckliga lukten. bläää. pizza är det värsta jag vet. NOT! blev lite avis. men seeeen satte vi igång och bakade kolarutor. Mumsfillibabba. och kollade Big Fish igen. Förra gången var jag så trött så tänkte hänga med denhär gången. men icke sa nicke. Vid halva filmen slocknade jag och sov tills den var slut.

Men åt gjorde vi. Chips och kolarutor och till det drack vi te! Åt så mycket så vi blev skitfeta, typ såhär;



Men det var det värt!

Vi gick och sov bid 3 typ och vaknade vid 8. Var inte så skoj! hade körlektion idag så var tvungen. Lånade iaf Karolines cykel, gick bra, dog inte.

Körlektionen gick också ganska så bra, eller så bra det kan gå med 5 timmars sömn och utan sitt morgonkaffe.


The little limp

I'd like to make myself believe
That planet Earth turns slowly
It's hard to say that I'd rather stay
Awake when I'm asleep
'Cause everything is never as it seems
When I fall asleep

YEAH!

Väntar nu på maten, blir köttfärslimpa idag, mums om ni frågar mig. Var ca 100 år sen jag åt det senast! Efter maten ska väl jag och pappa bege oss till jobbet och sen till Karoline (pappa åker hem). ska bli mys! Jaaa. kom på att det kanske är smart att packa lite nu kanske...

Aja, kan ju visa er en snygg bild på mig när jag skulle ut med Olle och möta Sofie idag.

 

JÄÄÄVLAR VILKEN BEJB! (japp, pincetten åker med till Karro, haha)

 


Vi kan vi

Nu har Sofie åkt, fast för ett tag sen. Ska till Karoline ikväll.. haha
Vårt lilla samtal med Karoline:
- Hej Karoline, vad gör du ikväll?
- ..
- Tänkte om vi ska ses, kan vi vara hos dig. amanda tar med ett par filmer så kan vi sova där också?
- ..
- Ses sen!


Typ så, vet inte vad Karoline sa för det var Sofie som snackade. Men tror hon sa att hon skrattade mest.
Det är såhär det ska gå till!
Snabbt, enkelt och hon har inte så mycket att säga till om.
Okej, skojskoj. Men hon ju ensam och övergiven hemma hos sig, så vi gjorde det endast för hennes skull...

Okejokej ! jag ljög, men det ska iaf bli skoj.

Måste dock upp tidigt och köra bil imorgon.


Hoppas jag inte behöver ta med Olle. kommer kanske inte kunna sova så bra då med tanke på vem som finns hemma hos Karro. men skitsamma, ska ta en riktigt snack med pappa när han ringer! Ska ner till hans jobb och jobba lite ikväll också, men bara någon timme. innan jag ska till kajjo.




jag har det jättevarmt här, nästan svettigt. men ska inte flytta på mig! Eller senare när jag ska fixa till mig lite.


Något nytt

Wohoo! nu har vi gjort det snyggt här, så nu ska vi hitta på något att äta! :)


Tar en snabbis

Har precis vart ute med Olle, mötte Sofie. Asfint väder ute så vi tog en liten omväg hem till mig. Sitter framför datan nu och umgås som aldrig förr.

Ja, det var bara det.


Vår och sol

Jag ska fanimej sova snart. eller det kommer jag inte göra men. skulle lätt somna om jag la mig.

Var ut på en långpromenad med Josefine idag, var riktigt härligt. Hade mina solglajjor på mig för första gången i år och fick lov att ta av mig vantarna för att inte svettas ihjäl. Sen halkade vi runt massa också! hihi. Men nu är våren påväg!

Självklart så babblade vi en hel del med. Skönt att snacka av sig när det verkligen behövs. fjuu. men skulle lätt kunna snacka i några timmar till!

Vi gick förbi hundgården också. Först om det en hund som Olle inte tyckte så mycket om, en ung hanhund som tog honom för tjej som vanligt och ville jucka. Sen kom det en riktig tik och Olle sprang massa och vad död inom 10 minuter. Just nu ligger han utslagen på golvet nedanför mig, snutten.

Ska nog kolla en film innan jag somnar, som jag sa förut. vet inte vilken, men vet vilken det troligen blir...

 

Fjärt    -   Olle

 


Sol och lite gråt

Nu när jag ligger här i soffan så får jag massa sol på mig, jätteskönt och gosigt!

Har lagat mig lite nyponsoppa och kollat på när farfar läser upp lite dikter, så har gråtit massa. Han var så söt, och är så söt. min älskade farfar. Kanske ska upp till farmor snart med, inte träffat henne sedan begravningen.

Men aa, trött som en tok är jag nu också. Ska nog göra mig en kopp kaffe snart och senare kanske det blir film. Känner mig faktiskt inte helt kry idag. Täppt i näsan, hostig i halsen, ont i lungorna och känner mig småfebrig. Tur då att man ska ta det lugnt!


Efter en hård dag

Ligger jag död i soffan.

Var hos Karoline idag och åt middag. Väldigt gott. Och så fjantade vi också, Sofie var ju också med så det var ett jäävla drag! Hundarna också..men dom är mest irriterande.

Sen körde jag hem, ringde Marika, gick hem till Marika och kollade hollywoodfruar! Hihi. Hon Maria Montazami tycker jag är så himla söt, man skattar lite åt henne sen vill man bara krama henne.

Aja, nu ligger jag här och ska sova om några minuter, trött som en räv.

Sov så gott snutteknussar



Knorr på måndagen

Sofie och Karoline är här. Ska dricka kaffe och te nu, kanske äta lite laktosfri glass!

 


Barbacka

Har precis vart ute med Olle och Matilda, var riktigt skönt ute! En liten snöingsskvätt kom också. Wiho! Karoline kom och överaskade oss också. hon sa att hon hörde någon fjanta sig (eller nått sånt) så hon trode det var jag, och visst faan hade hon rätt!
Vi följde henne en bit och skiljdes sedan åt. Nu saknar vi varandra..

Okej, jag är supertrött. Kommer slockna så fort jag lägger huvudet på kudden. så därför sitter jag upp nu. Har gjort en stoooor kopp te också som jag tänkte dricka upp innan jag ska sova. Herreguud, när jag känner efter lite så är jag verkligen aaaptrött!

hörrni! Berättade ju inte om min och Sofies ridtur igår!
Efter att jag jobbat igår så bar det av hem. jag böt och och kastade i mig en bit mat och sen drog vi. Riktigt härligt väder ute! Soligt och vaarmt! Vi kom dit iaf och hämtade Lotex i hagen. Fixade iordning honom i stallet och han fäller som faaan! verkligen som faaan. Men iaf, borstade och fixade och satt på tränset.  Vi gick ut till pallen som fanns där, fast han är så stor så Gert(?) fick stå på andra sidan och dra upp oss. haha! men vi kom iaf upp och sen lunkade vi iväg i samma gamla vanliga takt! :) Fast märkte att han var lite snabbare än innan han åkte iväg till dedär stället.

Iaf så gick allt bra, tills vi skulle hem. Har aldrig vart med om något sådant, eller aa, inte från han! Förut gick han liksom lite snabbare när han visste att vi skulle hem, men nu kunde han inte ens skritta utan trippade typ hela tiden. Sen när det kom bilar vart han astöntig, han har aldrig förr brytt sig om bilar. menmen. Sofie fick hoppa av och leda honom när jag satt på! haha, inte ens då kunde han gå fint, eller joo, efter ett tag lugnade han ner sig. haha. Trodde inte direkt att han skulle hitta på något dumt, men med ett ton mellan benen kan det kännas lite scary med. Vill han göra något så har inte jag så mycket att säga till om.

Men turen var mysig iaf! hihi, han är så tjock och mysig, asskön att rida barbacka på! SnuttLotex. Han var iaf svettig när vi kom tillbaka efter ca en timme. Mina byxor var också helt blöta av hästsvett. mums.

Nästa gång jag rider honom ska jag ha sadel och rida långvägen tror jag, och på hemvägen ska han få springa om han så gärna vill så han kanske blir av med lite! hihi, ska bli mys!



Från förra året!


The big

på jobbet igen. Åt nyss en halv paprika och såg cool ut, har också nyss hållt i min första provträning. känns som jag inte får reda på saker förens jag ska jobba och är ensam! Förut hade dom helt plötsligt fixat så allt fixades på datan och nu när jag kom hit idag så har jag provträning som jag inte fattar nått av.. eller jo det gör jag men, tur att man har en pappa.

Hade en trevlig kväll igen men var sådär trött igen. Orkade knappt hålla ögonen öppna men det funkade. kollade Big Fish.. tror jag att den hette! var faktiskt riktigt härlig, såndär skön film. Fick ett par till filmer jag ska snoka på.

Jaa. ska lösa korsord nu.

inatt sov jag hos Blondinbella

är sååå trööött! Gick in på toan för ett tag sen för att bara blunda några sekunder och på dom sekunderna somnade jag typ! vaknade till av att jag fick dra upp lite snor som var påväg ut. herregud, har ju sovit massa inatt.

haha

ska berätta vad jag drömde inatt, iaf en del.

Vi skulle sova över hos Blondinbella. Först var hon arg för vi kunde inte vara tysta, hon hade typ somnat innan vi kom. Sen vart hon glad och hon fick ett par skor av mig. Jag hade köpt 2 par för typ 150 spänn på hm som var i storlek 40! Fast som tur var fanns det en liten knapp på skorna man kunde trycka på så skorna blev bra. haha! knäppt var det iaf.

Kanske har drömt föör mycket inatt. har gjort det ganska länge nu så man inte känner sig utvilad när man vaknar.

Ska fixa lite nu, slutar ju om en halvtimme! WEEEI!

full ös jag är en tös

Är på jobbet nu och halva tiden har gått. det verkar vara fler här idag än förra veckan, eller då kom alla på morgonen och sen var det slut liksom, men idag har det vart mycket sen jag öppnade.

Längtar tills klockan 1! då ska jag cykla hem (eller gå med cykeln, fick höra en lite skräckolycka av en som tränar) ut med Olle en sväng och sen byta om för att fara ut till Gunsta och hästarna! ska bli såå mysigt :)

Fast nu är jag ganska trött, iaf slut i huvet, som jag aldrig är annars.. Tänkte kanske göra kaffe, men så jobbigt när jag aldrig fattar hur man gör. eller jo. om jag läsa instruktionerna 100 gånger innan. kanske får bli en kopp när jag kommer hem sen! tänkte ju handla också när jag kommer hem, men vad fan ska man äta då? funderar på kyckling eftersom vi har några kilo hemma typ! kanske kyckling i ugnen med klyftisar? jag tycker iaf om det..

Såg att det var en bra film som skulle gå på tvn idag också, men kommer inte ihåg vad den hette just nu, men det skulle ju vara trevligt! tänkte se en i förrgår också men gjorde inte det. vet ni varför? För jag inte orkade gå ner en trappa och sätta mig i en annan soffa! haha, lat som en kat.

Snuttsnutt.

Snoozande tjej

Sitter här med en ostsmörgås i käften. Snoozade i en halvtimme så får skynda mig lite. om en halvtimme ska jag gå.. måste ut med hunden och fixa mig inann det. men SuperAmanda fixar ju allt så (med hjälp av en kopp kaffe)

Kom en bit på Scrapbookingen igår iaf. haha! har inte träningsvärk i magen idag, men skulle faan kunna haft. så mycket som vi skrattade!

Naej, ska nog lägga på ett kol! men först en bild på Lotex

 

Hihi! han ska jag och Sofie rida på, tillsammans och barbacka! jaa, om vi nu kommer upp

 


Pizza och tussar

nu är jag ensam igen, mina småtussar åkte hem för några minuter sen. Var ut med Olle nyss på en bajsrunda och nu ska jag sova. Sitter med tandborsten i munnen och är trött som en koo, så ska bli så skönt! :)

Imorgon blir det tidigt upp och jobba och sen stallet som sagt, hoppaaas jag iaf! 99% säker! hihi, sen städa och handla.

Åt pizza till middag också, min var sådär. Dom glömde såsen och sen massa lök.. njaa. inte någon ny favorit direkt. och för att inte glömma, den kom 1 ½ timme efter vi beställt!

Men sällskapet var som vanligt på topp, vi sjöng och vi "sjöng" och skrattade och "skrattade" vi pratade och vi "pratade"...

TRÖTT!

sov som stenar.


Han var sen i år, skumtomten

Då är man här igen. Har vart över till Marika, kollade på luftslottet som sprängdes. Jag fattade inte så mycket, har inte kolla dom första filmerna än, ska nog låna dom tror jag !

Snart kommer Sofie komma hit. Ska troligen beställa mat! wohoo, fast inte säkert än. Men har det på känn! Senare kommer Karoline också över, fast tror inte hon kommer scrapbooka, men vem vet vad hin har i bakfickan så att säga?!?!

Vart helt slut hos Marika. inte konstigt när både hon och Maria låg och sov! haha, snarkade gjorde dom med. Men som plåster på såren fick jag med mig en påse skumtomtar hem.



När första snön föll! än har jag inte tröttnat på den
och nu funkar tydligen bilderna igen!


Hemma är jag

nyss hemkommen från mitt äventyr!

Har kört, gick inte sådär jättebra. Har en liten tung känsla liksom, men troligen är det just för att jag redan är nervös. Han sa att bara jag  är uppmärksam och visar att jag kollar riktigt ordentligt och är intresserad av vad som händer kommer det går bra. jag vet ju det.

Jag kan köra bil

bara mitt psyke inte sviker mig! huhuhu. men aja, behöver inte tänka på det riktigt än men, snart måste jag de!

tänk vad skönt när man har kortet, så kan jag också köra upp till Sälen! KUL!

Tränade efter det och sen gick jag till mamma en stund, fikade och fick min första kopp kaffe, kanske därför det inte gick så bra att köra? får se till att ta en kopp innan nästa gång!

Senare idag hoppas jag att Sofie kommer komma hit, ska scrapbooka lite ikväll är det tänkt! har köpt ett litet album idag och korttejp.. eller vad man säger. Ska kolla om jag har lite roliga pennor sen. Ska bli mysigt. Men imorgon ska jag upp tidigt ännu en gång och jobba, men efter det kanske vi ska ut och rida också! :D

nu är det dags för lunch!

okej, här försöker jag lägga upp en bild, men det funkar inte.. bubu






Redan nervös

Ska snart gå iväg till körskolan. Känner verkligen att det snart är dags, nervös redan vilket är onödigt då det faktiskt är en litet tag kvar iaf. När jag vaknade så var jag till och med nervös, blä. Hoppas det blir bätttre, haha, och att jag kan sova också natten innan,l och kan äta frukost. Jaa, sådant sitter jag redan och funderar på.

Idag tänker jag iaf köra som en Gud eller liknande, ska säga till lite om vad jag vill göra denhär lektionen och sen såklart kontroll av bilen som jag gjort endast en gång!

Aja, dags att borsta tänderna och knalla iväg.


Vart ääär du??!?! ;(

neej, kamerasladden är borts och tycks inte komma fram ikväll. Men kan ju säga vad jag gjort idag istället.

Jag har;
  • Jobbat
  • Kollat bio
Det var väl det. Trött som en tok har jag vart hela dagen också, så ska snart snutta kudden. Ooh

Inatt drömde jag att jag var gravid och skulle föda barn, och jag gjorde det också! Födde det verkligen i drömmen! annars brukar det bara vara där liksom, plopp, ungefär så har man barnet i famnen. men denhär gången fick jag verkligen krysta! haha. var helt tagen ba; "men, jag har ju gått ner i vikt, hur kan det stämma?" och typ " vad ska jag säga till alla?". ingen visste ju om det, inte heller jag. Men plötsligt var mobilen full med sms och grejer. När ungen ploppade ut så var det en kille, en riktigt bäbis, men efter ett tag visade sig att det var Olle som var min son... blev äcklad.

nu tänkte jag äta min apelsin som jag tänkt göra det senaste dagarna, har inte blivit av än ! men nuuu, nu är tiden inne.

snutt snutt era snuttisar


Jag har vart på bio

Nu är jag hemma igen.

Filmen vad bra och mysig. :) Kan inte säga så mycket då jag inte väntade mig så mycket. Fast lite bättre trodde jag den skulle vara, men bra var den..

Nu fryser jag som en tok. Varför ska det alltid vara så kallt i biosalonger? satt med jackan på, fast åt fel håll och frös. bluhubluhu, men jag klarade mig iaf. Nu väntar jag på mat, får bli lite rester, orkar inte laga mat just nu. ska bli mums.

Har en dagens klädnad också, om jag hittar sladden, isf kommer väl den upp senare. YEY

nu mat



BIO

Om 10 minuter kommer Karoline och hämtar mig. Vi ska på bio och se Alice i underlandet! WOHO! Ska bli skoj. hinner dock inte äta innan.. MEN det kan man faktiskt göra efter.

bajsbajs


HAHA



Haha! jag skrattade som en tok, och skrattar fortfarande. Lille snuttMarika

En säl

Sitter här i soffan igen och mår illa. vet inte varför, åt glutenfritt till middag.. menmen.

Dagen började med att jag tog sovmorgon, tänkte sova till halv 8 men vaknade 7 iaf, men låg kvar. Drack kaffe och åt frukost och tänkte sen fixa mig. Kom då på att jag och pappa glömde min väska med allt på gymet igår så fick helt enkelt se ut som en rugguggla.

Körde sen  igen, gick bättre, kändes bättre och allt. så det var skönt, får hoppas att det håller i sig nu bara! :) Efter körningen gick jag till jobbet igen och jobbade.. ;P gick bra det med, men blir trött i huvudet av atta siffror och datum och grejer. Åt iaf lunch med Karoline. Det var ett par skitungar där som stog och dregglade vid vårt bord och mamman stog bara och kollade. IRRITERANDE. sen när dom skulle gå så springer ungjäveln till oss igen och då kommer mamman och står preciiis där karoline sitter och klär på ungen där utan att flytta pån innan, alltså jag menar hon stog 10 cm från Karolines fejja!! äckel

Aja, sen var det tillbaka och jobba ett tag till, upp på stan igen och möta Karro, Marika kom också av en slump, åkte buss hem, Karro följde med. Vi kokade te, fixade våra tänkar-frillor och började planera inför Sälenresan!

(Ska troligen ha mammas bil upp!!! WOHO) så vi var glada i hatten.

Följde henne en bit hem sen efter maten.

Och nu mår jag somsagt illa. ska nog ta en apelsin sen..



Fullsmockad dag

Det har varit en lång dag idag, men har fått mycket gjort!

Gick upp tidigt, slängde på mig träningskläderna, käkade frukost och sen åkte jag med pappa iväg till mammas jobb. Slängde in Olle där och gick iväg till min körlektion.  Lektion gick väl bra antar jag, ska köra imorgon igen.

Efter deeet gick jag och tränade.

Sen gick jag och jobbade. kändes skumt då det bara var jag där typ..

Seeen mötte jag Josefine på Coop. Köpte korv, korvbröd och en mjölk, sen körde jag hem. Har pluggat körkort med Jossan, jätteduktigt var vi och fick alla rätt på ett prov! Hihihii. Men nu åkte hon hem för en stund sen och jag känner mig otroligt seg just nu, lite frussen också.

Ska väl hoppa i säng snart. Tidigt imorgon igen.

(Sofie fick sina bilder idag.. undrar om jag får mina snart!)


Släck ner vafan

klockan tickar på och det börjar bli dags för läggning. eller aa, jag ligger redan men iaf. dags för släckning då.

Upp tidigt imorgon igen. Hoppas pappa gör kaffe till mig. Hade tänkt att köra som en gud. Då är det bra om man är pigg.

lots of löve to you all


Bajslöst

Kom in från min promenad med hunden för ett tag sen. Usch säger jag bara! oplogat, blåsigt och snöar på det! tur att jag hade varma skor. NAT! conversen åkte på som vanligt och det var inte skönt, sådär så att det kliar i fötterna sen när man kommer in.  Vart en snabbis iaf och nu kollar jag Outsiders.

Tänkte kolla klart här och sen blir det väl att läsa lite körkort igen innan jag somnar.


Olle ligger och flåsar här, han ville inte bajsa när vi var ut.. tror det är för djup snö för att han ska kunna bajsa lugnt. Nu vet ni



Ganska duktig iaf

Nu har jag suttit här ett tag. går okej att plugga med skulle kunna gå bättre. Ska nog ta med mig min pluggbok till sängen ikväll. Men blir tidig läggning idag med, imorgon är det körlektion, träning, jobb och sen plugg med Josefine som gäller. Tycker om dagar då man har mycket att göra, bara jag är pigg!

Har iaf fixat mig en kopp kaffe nu och ska väl snart ut med hunden, ser inte helt fram emot det. Jaja. vet att jag skrev att jag gillade det, men! såhär ligger det till! Jag tycker om att sitta här inne och kolla ut och se hur mycket snö det kommer, inte gå ut i mina tunna skor i snöslasket. sen halkar jag varje steg jag tar och låter lite. annars är det bra!





(tycker ni om den?)

Mysdag med mer snö

Vilket väder vi har! Snön yr och det gör ont i ögonen när man går, men jag tycker fortfarande om det jag! Verkar inte vara så många andra som gör det..

Har fått en del gjort idag iaf. Först upp vid halv 7, tänkte gå till ungdomsmottagningen till 8. Jag gnällde lite över vädret och grejer och tillslut kunde pappa åka ner med mig. Efter det gick jag och köpte frukost, blev bara ett äpple. Som tur var fyllde AnnSofi år idag så hon hade med sig tårta som vi åt (jaa, jag åt macka först).
Började sen att flytta över massa papper till nya pärmar och grejer fram till lunch.

Då hände det grejer. Ringde Sofie och vi möttes på stan för att äta tillsammans, blev en hamburgertallrik fast utan bröd för min del. Snackade massa som vanligt! Hade ganska så mycket att snacka om, riktigt trevligt! Fast efter någon timme vart jag tvungen att gå tillbaka till jobbet. Fast innan var jag förbi apoteket, mina rabatter hade tagit slut så jag fick pröjsa upp mot 500 :- för allt. Fyyyfan.

Sen tillbaka till jobbet, jobbade en liten stund sen ville mamma hem. så åkte med henne hem och nu sitter jag här och ska plugga körkort! :)

Så har min dag vart hittills. Hoppas plugghuvudet hänger med idag.



(hoho)

RSS 2.0