Nattipatti

Dags att sova nu, är himla trött! vet inte varför men.. bäst att lyda så jag inte får stryk!

Upp igen imorgon och ut å gå i spåret.

Känns väldigt konstigt

Jag har ont i ögonen och orkar knappt hålla dom öppna.. det kom jätte snabbt! Gick in på toaletten och blundade lite för att se om det gick bort, de gjorde det inte! höll på att nästan somna på bara några sekunder istället.
Skitkonstigt! Sov som en stock inatt och iaf typ 10 timmar, så trött borde jag inte vara, Kanske för att jag inte ätit något sen frukost?

eller hmm, åt ett äpple för ett tag sen som jag egentligen inte tycker om så mycket. Kan vara det, mår fan illa! nee usch.. inga mer äpplen för min del.

Har iaf pluggat lite under tiden. Men som sagt. Svenskan ska jag göra hemma sen,och fortsätta på engelskan. snart de.

Längtar tills om en och en halv time! då ska jag få åka hem, kanske lägga sig åp soffan en gång innan det är dags för förhoppningsvis god mat. :) herregud, känns som jag ska spy nu

Nejmen!

Nu skriver jag här en gång och gissa vad? japp, jag sitter ännu en gång på jobbet och skriver.

Har en liten ny blogg som jag inte vet om jag kommer uppdatera mycket men som jag uppaterat mer än denhär: amandau.bloggy.se Ni kan ju kolla där. där kan man ju uppdatera genom mobilen också! så mer bilder också.. fast dyrt.

lugnt på jobbet idag. En person som tränar, men då har jag iaf bara haft öppet tio minuter. Ska passa på att plugga lite, har nationella i engelska B på tisdag, sen ska ett PM in imorgon.. men det får jag göra, har ett för nytt program hemma för denhär datan så kan inte öppna dokumentet som jag skickat. menmen.

Elin ska iaf komma hem på middag idag, blir någon kyckling grejsimojs med bulgur, ska bli kul att testa! Hoppas dock på att jag kan få känna någon smak!

RSS 2.0