Sex and the city

Jag älskar varje avsnitt, men inte har jag boxarna inte.
Jag blir faktiskt lite avis när jag kollar. jag vill också ha egen lägenhet, som då är snygg, massa pengar och vara spontan med saker. Bra vänner och allt har jag redan, men förflytta oss till new york och ge oss pengar och lägenhet. Dåå jävlar, då är livet på topp.

Kollade precis ett par avsnitt med Matilda. Till det hade vi bakat kladdkaka med krossat Mariannegodis, Varmt rekomenderat. åååh, va det är mys. Fast det blev en liten lur innan det började.

Nu är min mage uppsvälld och mojsig. Har funderat lite på och börja med GI-metoden, iaf litegrann till att börja med! skulle nog vara bra för min kropp! tycker jag. OCH, herregud, försöker ladda upp en film på youtube, men nu har det typ gått FYRA timmar, och det är inte klart än! neej, bannemig! ska nog stänga ner det och skriva till dom.

This is the day

Sitter här nu! precis duschat (orkade inte de igår) och försöker att packa det sista. WOHO! de ska verkligen bli kul dehär! Men, känner att magen vill ha mat också, jag hänger på! byebye! ses på tisdag om inte annat??

segröv

När jag vaknade imorse tänkte jag "nu ska jag upp och packa till imorgon!". men neej, .
Elin ringde efter frukost och frågade om vi skulle träna, så åkte ner til hundgården med Olle en sväng innan ja åkte till jobbet och tränade. Solade litegrann också. Usch på mig!
Sen efter träningen gick jag hem, ut me olle en sväng och gjorde slapp saker. mat, mer slapp, å så sitter man här! Fortfarande i träningskläder OCH opackat!

Ska iaf snart åka till repan! så man får nått gjort iaf. Bestäma vad vi ska ha på oss på tisdag. Sen blir det ut med Ole en sista gång för idag, och sen dusch!

Full som ett svin

Kollar Pianisten på Tv och smaskar i mig lite chips, började för längesen att må illa. Men är man som jag kan man inte sluta förens man är spyfärdig.

Som ni kanske märker har jag försökt fixa lite med designen, jag är så himla oteknisk, men har iaf gjort några framsteg med hjälp av www.designadinblogg.se Tacktack.

Jaa, mer spännande tror jag inte att det kommer bli ikväll. men imorgon blir det att packa! Ska bli så himlans kul att åka på Måndag. Mysmys och mera mys.! Får festivalarmband :O så får vi åka gratis stadsbuss i hela Uppsala, WOHOO . typ!  Blir så himla uppspelt när jag tänker på det. OCH dessutom känns det mycket bättre denhär gången, dom andra gångerna har jag svimmat lite nästan. eller nej. Ska bli kul!

NOO!

Skrev nyss en blogg som försvann! Fuck. Men aja. Skrev iaf att på måndag bär det av till Uppsala och Riksfestivalen! Märon Per spelar på tisdagen, 17/6 kl. 19.00 UKK! Wohooo

Jag har försökt att rensa lite lådor också. hittade en gammal bok från Robinson, när vi hade ett läsprojekt. Lite vad jag tyckte om boken.
Hemligheter i huvudet på Samuel Elias;
Jag tycker att texten var lättläst men det var svårt att komma in i boken för att den var så dålig. Bilderna är svartvita. Bilderna är fula och äckliga. Jag skulle vilja att det inte fanns några bilder. Det var för mycket bilder och för lite text. Omslaget och bilderna i boken har Bengt Elde Gjort. Jag tycker att boken var BU, DÅLIG BU!

Tror inte jag tycker om boken så mycket...

RSS 2.0