Kung Sjuker

Yo! längesen jag skrev, men man har ju dagar då man inte alls har någon lust.

Ligger i sängen
(hehe) och är fortfarande sjuk. Hostar upp en lunga då och då, men som tur är så kan jag lätt stoppa tillbaka dom. Hostat så mycket att jag knappt märker det själv, pappa ropa på mig att ta host medicin.. jag som tyckte jag blivit lite bättre! men nej, febern har snarare stigit lite. Nått är fel.

Dessutom har mina utslag kommit tillbaka för 1000 gången, undrar om jag är allergisk mot nått.

Nåja, nu har jag klagat klart..

Har Pluggat en del idag, fast självklart inte tillräckligt. Skulle ha pluggat med Josefine på biblioteket idag och träffat Sara med hundarna, men kändes inte helt rätt med feber och allt. PISS

I fredags var jag Karoline och Josefine i Stockholm iaf, var ut där för första gången.. men orkar inte skriva om det idag! Sorry.

Scrubs Scrubs, innan jag somnar i min nybäddade säng! (dessutom är jag nybadad vilket gör upplevelsen sååå mycket bättre)

Bak

Yo!

Idag har jag ont i halsen! Men feber har iaf gått ner. Ska ta mig en till kopp te innan jag ska sova sen..

Idag har jag vart på stan med Josefine! skulle köpa strumpbyxor till imorgon, men självklart vart det lite mer på de, köpte en svart köfta till klänningen.. om de nu blir den och sen en bakbok! A Piece of cake av Leila Lindholm! :) woho. Håller faktiskt redan på att baka ett bröd från boken! :) och nu är det dags att sätta in det i ugnen! BRB

Sådär ja! Vart sex brööd, ska bli gott att provsmaka.. hoppas jag! :)

Jaa, imorgon åker man ju till Stockholm, så hoppas på ett mirakel inatt så jag blir frisk under natten.



Kolla idol nu, och baka bröd! byebye

Himlen full av tranor

Okej, ännu har förkylningen ett stadigt grepp om stackars mig! Men nu har de börjat klia i halsen... Kanske är ett tecken på att det börjar bli bättre??? Eller inte...

Har svept massa te idag igen, gottgottigottgott, och bara vilat. fast lite plugg har jag också fått gjort.

Idag när pappa kom hem var det första han sa att vi skulle åka iväg och kolla på tranor i hjälstaviken! Det gjorde vi, och det var verkligen aaaascoooolt! Säkert över 1000 tranor kom flygandes i jäääääättestora plogar. Verkligen hur många som helst! Tur att vi åkte dit! kanske man kan göra till en liten tradition? Tog bilder där men, kameran är där nere och sladden är som vanligt borta. Men denhär gången är jag säker på att det är pappa som gömt den.

Sitter och kollar Scrubs nu, ska väl släcka sen tror jag. Imorgon ska jag ju vara frisk!

Sovgott. Byebye

Te och morötter

Ännu mer te har jag hällt i mig! Har druckit hur mycket som helst de senaste dagarna, och bra är väl det! Känner att det äntligen börjar släppa och att jag börjar bli frisk igen! :)

Fick ju även mitt brev från Akademiska igår så i slutet av Oktober ska jag dit igen och gå vidare med utredningen, känns bra. Och nu har min astmamedicin tagit slut, så får se hur det går utan den en månad.. HJÄÄLP! men min spray däremot, den håller jag fast vid!

Såå, jaa, nu sitter jag i sängen igen och äter morötter och kollar film. Mysigt. Ska väl släcka lite tidigare ikväll tänkte jag och sätta klockan tidigare. Borde verkligen gå upp och plugga.. men som sagt, får väl se hur det går med det!

byebye

Blodbad i mitt hus

Neeeeeeeeeej! Jag är den sämsta människa som fiiinns på att plugga!! Vart meningen rätt..eller är det bara konstig?

Jag sitter med plugget nu, och jaa, det går ju framåt men vääldigt sakta. Borde åka till typ biblioteket och plugga eller nått, men åker jag dit nu kommer jag bli utkastad för att jag snörvlar för högt. Får helt enkelt sparka mig själv i röven och få mig att plugga. Fast de är ju det jag försökt med i hundra år! jävla skit.

Har precis badat, de vart iaf lite plugg innan. Så nu sitter jag här vid matbordet och luktar gott! Ikväll blir det en ny omgång med absoluttorr i armhålorna, den svetten får helt enkelt hitta en annan väg ut ut min sjuka kropp.

Ska plugga lite till nu innan maten som pappa ska börja laga. Sen blir det till att ringa Karoline om en promenad.. hehee. hon har ju också en hund att ta hand om denhär veckan, helt själv!

Klippte Olles klor idag igen, råkade klippa lite mycket på en klo så han började blöda.. har hänt förut men nu blödde de asmycke! klippte inte ens mycket för mycke, tar alltid små snuttar i taget, menmen! Så kan de gå. Så nu springer han runt med ett bandage på sig så han inte blodar ner så mycke.


Jag fick en brev

Hallå hallå!

Har precis vart ute med hunde nu, vart förbi ica och postade brev och sen gick vi hem och klippte klorna (bara hans).
Sitter redo vid datan och ska börja plugga nu, men funderar på om jag ska duscha innan eller efter.. Kanske skänast efter så man kan ligga och njuta och inte tänka på pluugg!

Fick brev idag också, från universitetet i Örebro och dom beviljade min grej! så nästa år ska jag börja på socionomprogramet förmodlligen, om jag inte kommer in i Norrköping! :) Ska bli skoj, så man är lite mer förberedd än i år! så det känns faktiskt ganska onödigt att plugga denhär kursen nu... men NEJ! den ska göras, vem vet, jag kanske ångrar mig och ska söka nått helt annat där man måste ha bättre betyg?!?!????!?!?!? jaa. tänk om.

Så nu ska jag plugga!

Det bästa genom tiderna

Ligger och kollar Scrubs ( den bästa serien som någonsin funnits) och ska snart sova. Sååå Godnatt!

Förkylningshelvete!

SNÖRVEL! Min förkylning blir bara värre och värre. :( Men det måste väl bli ännu sämre innan det kan gå mot de bättre eller nått... Måste ju bli frisk till fredaaaag! Sitter och äter massa blåbär och har precdis druckit en kopp te, som var huuur stor som helst ! så snart borde jag vara frisk!

kollar på svenska hollywoodfruar igen, tycker faktiskt det är kul! Tänk att ha så mycket peengar! Skulle man intetacka nej till, men aa, det finns ju andra saker man skulle tacka nej till i denhär serien! men kul är det att se iaf. Man kan ju drömma!

Aja, kolla nu och äta blåbär! byebye

Inte så kry

Sitter i min säng igen, trött och dan! Kom hem från Karoline för ett tag sen, sov där inatt. :) Hade asmys och drack massor med te och till det åt vi nybakade bullar hon gjort! asgooott! Sen gick ju Freaky friday som vi kollade på.
Sen fastnade vi framför MTV tills vi somnade..

Vaknade vid 6 av allt te... märkte då att jag blivit sämre, näsan var full med.. aa, you know.. och har känt mig väldigt hängig och liksom, tung, hela dagen. Så har ringt jobbet och sagt att jag inte är helt kry. Hoppas på att jag är piggare sen så jag kanske kan jobba på tisdag.

Kollar lite idol repriser nu med Olle, ibland så får han ligga i sängen! :)

byebye

avklarat om en kvart

EN KVART KVAR! och jag som har en sån snäll pappa kommer bli hämtad.

Känner mig inte så pigg som jag skulle vilja, även om inte ögonen fallen ihop längre. Min hals svider och kliar :( ska kolla tempen när jag kommer hem så, hoppas på ingen! Ska väl kanske göra mig en kopp te till med lite honung.

Ska städa klart här innan jag låser. byebye

snart bara hälften kvar

Nu har jag snart vart på jobbet i två timmar. sitter och fryser lite, så hoppas att det inte är febern som smyger till tillbaka.

Nu har det kommit lite fler änniskor iaf, men fortfarande inte så mycket att göra, så just nu sitter jag och löser lite korsord. Kaffet har jag druckit upp, inte allt men en kopp, men jag känner mig inte piggare. men två timmar till håller jag nog ut ganska enkelt! :)

Ska bli skönt att komma hem sen, ska byta om lite tills dom andra kommer. Men det blir inte speciellt så, bara en annan tröja, kanse nått kul med håret?! måste ju få in någon snits på min icurl! jääkla svårt det ska vara. Kanske får svänga förbi Coop och köpa såntdär skydd.. är nog ganska så smart.

byebye

Jobb jobb jobb

Nu sitter jag på Friskvårdarna, det har inte kommit någon än.. skönt! hehe.

Vårat internet hemma är irriterande, så himla seegt! så orkar inte vänta på det ibland, går runt och surar lite istället eller nått. Sen har jag ju blivit lite smått beroende av harpan.

Imorse flög jag upp ur sängen och trode jag hade försovit mig, men de hade jag inte. Så somnade om en stund, men sen när jag vaknade igen och skulle upp på RIKTIGT så var jag skittrött! Är fortfarande det, sådär så man är helt slut i ögonen och inte orkar hålla dom öppna. Buhu. men nu håller iaf kaffet på att koka. så snart blir det en kopp. såg även att det finns lite kakor..

Senare idag ska vi fira pappa som fyllde i torsdags! :) Ska bli kul. Syster, bror och Camilla kommer komma till oss och till middag blir det grekisk kyckling! MUUUMS! Sen ska jag kanske sova hos Karoline, hoppas vi dricker massa te...jag tycker om te..

Aja! Ska bli skönt imorgon iaf, den första sovmorgonen på länge, börjar inte förens klockan 15.00!

byebye


En hård dag, även för en uddgårdare

SNAAARK! ikväll är jag riktigt trött. Men kanske inte är så konstigt? Började ju som sagt jobba klockan 7, strax innan jag skulle gå tog jag tempen och jag hade feber, så har gått med feber heladagen. :( Men får vara glad att jag vart frisk längre än vanligt.

Sitter iaf i sängen nu och precis druckit en stooooor kopp te! Vart himla sugen på de under promenaden med Matilda och Olle. Kollar lite kändisdjungeln och funderar på om man ska sova sen. Måste jobba imorgon igen, men som tur är inte så länge. Hoppas jag känner mig bättre då..

Beställde hem två armband igår som kom redan idag! Var en kul överaskning efter en hård dag! :)


(okej, världens sämsta bild, men så ser dom ut!)


Men nu ska jag kolla vidare. byebye

At work

Sitter på jobbet igen, just nu så händer det inte så mycket så..

Jag har iaf fått feber, mår illa och fryser. Så denhär dagen är inte en av dom bästa. Hade väckarklockan på kvart i sex imorse, självklart vaknar jag vid 10 över 5 och är jätte kissnödig! Måste gå upp å kissa, sen när jag kommer tillbaka till sängen kan jag inte somna om. Låg iaf kvar tills klockan ringde. Pappa hade gjort kaffe till mig så satt och läste tidningen innan jag gick ut med Olle.

Imorgon är jag ledig, ska bli skönt att sova! men på lördag ska jag upp igen, men iaf inte lika tidigt som idag!

Men aja, Ska lägga mig under filten en stund innan jag ska sätta igång igen.

byebye

Köttfärs, kittlar dödsskönt i kistan

Middagen vad huur god som helst! åt tills jag var mätt.. (neheee?) så nu sitter jag ån sängen under mitt underbara täcke och kollar lite på kändisdjungeln i väntan på fråga Olle. I väntans tider så har jag polly som sällskap och Matilda på msn.

Vet inte om jag kommer orka vara vaken hela programet. Har satt klockan på 05.45, buhu, inget jag längtar till kan jag säga! men men, pengar är ju pengar och det behöver man ju i dessa tider.

När jag och Matilda var ute med Olle ikväll så var himlen heelt underbar! Det va så fin, såg ut som det var på film. Tog kort på det men självklart blev det inte i närheten så fint som det var i verkligheten. Och sen började det regna... Vi trode det var fågelbajs först, som tur var var det inte det!

Pausen slutt.

byebye

Jag är en nörd. <3

Har flyttat ner en våning nu. Har ätit frukost (det var ett tag sen), vart ute en sväng med hunden och nu sitter jag och pluggar lite. Ja, inte så mycket men, jag har iaf kommit en längre bit på vägen.. Måste verkligen ta tag i dethär nu. Och det ska jag bennemig göra!

Jag har haft värsta suget efter köttfärs ett tag nu! och guess what! ikväll till middagen blir det spaghetti och köttfärs! WOOHOOOOO. längtar som en galning.

Nått som jag också är glad över är att ingen ser mig nu, jaa, förutom pappa. han vet ju hur ful jag kan vara ibland. Jaa, just nu är jag riktigt ful! Hela jag är dränkt i för stora mjukiskläder. Jag har en knopp på huvet, glasögon (dom är inte fula, bara snygga och bidrar till min underbara nördfaktor), salva i hela fejjan och ett par riktigt trötta svullna ögon. Fast jag är faktiskt inte såå trött.

Ikväll hade jag tänkt kolla på Fråga Olle dokumentären.. om jag nu orkar vara vaken då! Har sparat min polly till de.. för nu mår jag inte lika illa längre :) såå. här kommer det bli en trevlig kväll.

byebye


God efter(morgon)middag!

Nu har jag vaknat till liv igen, sov dock lite längre än vad jag tänkt.

Sovit gott har jag gjort och jag känner mig faktiskt ganska pigg! Men känns då inte som onsdag. Så imorgon ska man upp med tuppen och gå iväg till jobbet.. måste fixa all mat?!? (min mat) åååh, jag är hungrig! ska ta och äta mig en lite frukostlunch nu innan Olle ska få en promenad!

Sen gäller det "bara" att hitta lilla lusten till att plugga...

byebye

vem skulle tacka nej?

Nu har jag kommit en bra bit påväg! har ca en och en halv timme kvar, sen får jag sova! Eller aa, måste hem, kanske ut med hunden och ringa ungdomsmottagningen.. men sen! Då ska jag krypa ner under täcket i min säng...ljuvliga säng!

Men däremot ska jag inte sova så länge, kanske till tolv? För måste kunna somna på kvällen då jag börjar jobba klockan 7 på torsdag, eller imorgon, igen. Ibland är livet svårt som sagt, men det blir bättre vid löning!

Plugget jag skulle ta tag i har gått sådär... har gjort lite lite! så imorgon kanske det blir en dag i plugganda. Pollyn och vindruvorna har inte heller funkat som jag ville! tänkte sitta och njuta av dom och tänka att, herregud, jag måste ju sakta ner om det ska finnas kvar hela natten! men icke sa nicke. Istället mår jag illa och känner att jag vill spy.. Hmm. Vad har hänt med min kropp? visst brukar jag må illa när jag ätit i perioder, men vindruvor och polly?!?!? Det vill man ju äta no matter what! Aja. kanske ät för trött helt enkelt.

Ska sätta mig och glo lite mer tv, efter kisspausen. byebye

Äre Saaant?

Jag är fortfarande vaken! och klarar jag det såhär länge, klarar jag resten!

Har suttit vid datan, kollat lite tv, fixat med tvätt osv. ska snart städa lite och sen plugga! Måste ju börja äta mina vindruvor och min polly snart ju? wohey.

byebye

my god

Jag är redan trött och ska jobba i 7 och en halv timme till! det är inte mänskligt med sånahär arbetstider!

Mer kaffeee!


Vad händer idag?

Sitter vid köksbordet nu! Försov mig inte imorse och har faktiskt vart ute på en liten power walk med hunden. Men kändes inte helt bra i halsen, så tog en lite kortare runda, kände även på att springa lite! och naej, tror inte mina lungor är helt redo för det än.

Har nyss lagt över lite bilder från kameran också. jag är skitdålig på det. jag tar bilder men lägger aldrig över dom på datan! Tror bannemig jag ska ta och beställa hem lite foton nu jag. Sällan jag gör det. men nu har jag tagit lite nya så, dags att fylla min andra anslagstavla också. :)

Men iaf, vad händer mer idag!? Jaa, ska väl sätta på ännu en kopp kaffe om ett tag, efter jag duschat och sätta mig med plugget ännu en gång. Vid 16.00 ska jag ner till Friskvårdarna och jobba, bara ett par timmar.. Pappa ska iväg till Stockholm så ska komma dit så han kan åka lite tidigare. Seeen ska jag möta Josefine vid Coop och vi ska hämta ut biljetter till Prego! Min bror Gustav ska vara med på lite improvisations teater imorgon under kulturnatten i Uppsala, så det ska vi kolla på! Och seeeen ska jag ringa Karoline som ska komma hem til mig. Tänkte kolla lite Pirates Of The Caribbean! :) Ska bli mysigt!

klicka hem bilder nu! byebye



Fanns en bild på våran underbara tårta från midsommar!

tre saker samtidigt

Sitter i sängen och kollar tre program samtidigt! eller aa, zappar runt mellan dom. kollar Idol, du är vad du äter och teenage wives!

Jaa, har inte så mycket att skriva just nu. Det blir iaf kulturnatten på lördag iaf :) ska bli skoj. Fick Sms av Sofie förut, hon var på flygplatsen då. så nu borde hon ha vart framme i några timmar! Lilla snuttsosso.

byebye

Favorit i repris

Har haft en bra dag hittills! om man räknar bort att jag försov mig igen.. men men! har man inget att passa så gör det ju inte så mycket!

Gick iaf upp och åt frukost, gjorde mig lite snygg sådär och sen gick jag iväg med min hund! träffade Sara och julie i hundparken, Olle försökte sätta på henne som vanligt. Men det gör heller inget eftersom de inte kan bli några valpar iaf! Hihiii. Åkte till stan och skulle kolla på mat och vatten skålar, men zoot va stängt. buhu. så åkte med henne till bergvreten och gick hem därifrån.

Nu är jag hemma. Gör en liten repris från igår och sitter på framsidan med en kopp kaffe och lite plugg, har dock inte börjar plugga än. Sitter och lyssnar på Nrj Wake Up Call. haha så jäkla kul!

NUU ska jag plugga..Efter jag lyssnat en till!

byebye!

Saknar Sofie redan!

Kom hem för någon timme sen från Sofie. Vi beställde pizza och hade mys framför tvn med godis och gifflar! På stan tidigare fixade jag och Karoline ett litet flygplanskit till Sosso, så nu har hon saker att göra på flyget iaf! Hihi. bland grejerna finns en liten crazy kotte! haha.

Trodde jag skulle börja böla när vi kramades hejdå, men jag höll mig faktiskt. var svårt när jag såg att Sofies ögon började att tåras. Även fast hon kanske kommer hem redan i slutet av September känns det som en jäkligt lång tid! annars brukar vi ju faktiskt ses ganska så mycket. Men kul kommer hon säkert att ha! Och vi här hemma i Sverige för väl se till att fördriva tiden på ett najsigt sätt!

Ska kolla lite på datan nu innan jag ska sova. Imorgon ska jag träffa Sara med hundarna igen och sen får vi se vad jag hittar på! lite mer plugg troligen, skönt att jag kommit igång!

God natt. byebye

Pizza och mys

Sitter på framsidan och pluggar, på riktigt! har druckit en kopp kaffe, kände att det behövdes och min huvudvärk har faktiskt försvunnit, iaf för ett tag !

Gick på stan tidigare med Karoline. Fick mitt intyg från läkaren, var till ungdomsmottagningen.. hände inte så mycket där dock, sen har jag köpt ett par nya block och en penna! Asfina! så nu blir det iaf lite roligare att plugga . :) Yey!

Snart kommer Karoline hit, ska gå och möta henne om ett par minuter! Sen ska vi cykla iväg till Coop och sen Sofie! nu är hennes resa bokad så hon åker imorgon vid tre! AAAAH! Lilla sosso, bo hos mig istället! Men det kommer iaf bli pizza och massa mys. Känns så konstigt att en av oss kommer åka iväg.. och det är faktiskt inte en sån liten bit bort heller. Kommer sakna henne, men hon kommer nog att ha det askul! Sen kan man ju faktiskt åka och hälsa på henne? Yey, så nu får man bärja spara !

Nu måste jag kila och möta Karoline! :) byebye

Don't goo! (jo gör de)

Sitter som vanligt i sängen igen med datan och tvn! har kollat på Idol. Herregud, fattar inte vissa att dom KAN INTE SJUNGA?!?! aja, vi som kollar på har ju roligt iaf! Hihi. Åt vindruvor till också, bättre än paj. Men.. hehe.. hemma hos Karoline kanske något mindre nyttigt slank ner.

Imorgon ska jag gå ut i spåret igen, ringa och boka tid på ungdomsmottagningen och på kvällen ska vi ha en liten avskedsmiddag för Sofie, på torsdag drar hon iväg till Tyskland! SNUTTAN! kommer sakna dig som en lite gris. <3

Jaa, jag hoppas på att det blir lite pyjamasparty ja! men mina vänner verkade inte lika glada över min idé!

Tänkte ta och kolla klart på The Holiday nu, orkade inte igår. Så sov som snuttar. byebye


(får fixa kattbilden sen, min data är icke snäll ikväll)


Don't goo! (jo gör de)

Sitter som vanligt i sängen igen med datan och tvn! har kollat på Idol. Herregud, fattar inte vissa att dom KAN INTE SJUNGA?!?! aja, vi som kollar på har ju roligt iaf! Hihi. Åt vindruvor till också, bättre än paj. Men.. hehe.. hemma hos Karoline kanske något mindre nyttigt slank ner.

Imorgon ska jag gå ut i spåret igen, ringa och boka tid på ungdomsmottagningen och på kvällen ska vi ha en liten avskedsmiddag för Sofie, på torsdag drar hon iväg till Tyskland! SNUTTAN! kommer sakna dig som en lite gris. <3

Jaa, jag hoppas på att det blir lite pyjamasparty ja! men mina vänner verkade inte lika glada över min idé!

Tänkte ta och kolla klart på The Holiday nu, orkade inte igår. Så sov som snuttar. byebye


(får fixa kattbilden sen, min data är icke snäll ikväll)


Allt ser bra ut, eller?

Yoyo! nu är jag hemkommen från det ena och det andra!

Josefines och Johans katt var huuuuur söt som helst! har inte min sladd till mobilen här, men tänkte slänga upp någon bild senare! Den/hon/han var jätteliten och gick runt och jama helatiden, sen tog den sats och hoppade upp på josefines ben ibland, kanske inte lite kul... för jossan iaf! jag skrattade på jag. När jag kom dit kokade vi lite te och efter ett tag gjorde vi små knyten med äpplen i, men kanel och socker! Gottigt.

Lite innan tre knallade jag vidare till doktorn. Fixade med mitt intyg till universitetet, skönt att ha det gjort. Pappa kom sen och han åkte med mig till Karoline där Sofie också var! jag fick lite mat i magen och vi kollade på massa bilder! HAHAAAAA! herregud, om man vill se en seriös bild på oss får man leta läänge! ;P

Nu är det dags för matlagning! byebye


Jag har något att göra

Var ganska så utvilad när klockan ringde imorse, men självklart låg jag och snoozade (stavas hur?) ett tag.

Tänkte gå ut med Olle nu en sväng. när jag kommer tillbaka ska jag sätta mig ner med boken och försöka komma på någon aktivitet jag kan ha med min låtsas grupp! Måste verkligen komma igång med dehär nu, vill inte känna att jag måste stressa som en galning innan kursens slut! känner att det var ett tag sen man gick på friskola ! men aja, dethär ska jag klara av, och där med basta.

Snark. Ska bli skoj att träffa mina vänner idag iaf! :) wohej. hitta på något liksom, känns ganska trist när man inte har så mycket att göra hemma på dagarna.

Nu ska Olle få röra på benen, jag med för den delen.

Ananaspaj med glass eller nötter och vatten?

Då har ännu en dag gått mot sitt slut! Blev som jag trodde det första alternativet. Sitter här i sängen framför datan och har tvn på. Tänkte snart ta och kolla på The Holiday. Älskar den filmen! det är en såndär film som man bara blir glad av och helt mysig i hela kroppen! Men då skulle det såklart vara mysigare om man hade någon att kolla filmen med.. Olle?



Ikväll har jag iaf bytt ut ananaspajen med glass till lite nötter och vatten. Inte alls lika kul men! Får tänka på att jag faktiskt inte kommer sluta med sötsaker helt och då iaf inte för alltid! No way. Bara tills jag blivit av med lite mer och känner mig piggare och mindre degig!



Ringde Matilda om promenaden också, men hon hade klasskamrater över hos henne och drack te! så jag blev bjuden jag med och knallade över med Olle. Provade hallonte för första gången, var riktigt gott.. mm.. vill ha mer te! Men får bli till frullen.



Imorgon ska jag väl ha väckarklockan på som vanligt runt 10. Ska gå hem till Josefine och kolla på hennes och Johans nya kattunge innan det är dags att gå till vårdcentralen vid tre. Sen ska jag även träffa Karoline och Sofie! får se vad vi hittar på! :)



Dags för att kolla film.



Byebye. sov som en mumsig ananaspaj.


Känner musklerna arbeta

Har precis gjort en riktig kraftansträngning och flyttat tillbaka en säng från mitt rum sen Sofie sov här! jaa, vi faktiskt flyttar runt sängar.. Sofie är en riktig bortskämma! nee, skoja bara.. eller gjorde jag det?

Att gå i spåret gick iaf bra! blev riktigt svettig som vanligt, men varför träna och man inte ska svettas? så som man brukar säga.. hehe. Kom hem hit sen, åt en banan, kollat lite mer på plugget. Ska fixa lite saker nu innan jag ska sätta mig ner med min nya bok! måste leta upp lite block också som jag kan skriva i..

Sen ikväll får jag se vad som hittas på. Blir antagligen till att ta de lugnt, sitta vid datan och tvn. Eller så kanske jag blivit ett pluggfreak som inte kan slita sig ur sin bok?!??! :O Troligen det första.
Tänkte iaf ringa Matilda om hon vill följa med på en Olle tur ikväll, så Matilda om du ser kan du ju förbereda dig på ett samtal.. just de.. var redoo... muahaha. muahah. (dr. mugg style)


OlliBolli

Gick upp när klockan ringde idag klockan tio! Har ätit lite frukost och nyss kommit hem från en promenad med Olle.

Ringde Karoline innan vi gick ut, så nu ska hon följa med mig ut i spåret! ska ses klockan tolv så det är snart dags att ge sig iväg. Skönt att vädret är fint idag, inte det perfekta vädret men precis lagom bra väder för lite stavgång! jaa, jag är 70 år och går med stavar! men ju mer muskler man använder desto mer bränner man, yo.

Min bok har kommit idag också! så när jag kommit hem och duschat och fixat och kanske städat lite ska jag sätta mig ner och börja plugga lite. På första uppgiften ska jag planera, organisera och leda två aktiviteter i vafri ålder och grupp, (behöver inte göra det på riktigt, kunde hitta på också), så det är väl de första jag ska ta tag i ! ska skriva ner lite ideer! :) hihi. ska bli skoj, bara jag kommer igång som sagt!

Nu är det dags att knyta på sig skorna och cykla iväg mot nya äventyr!


Jag är en loser

Jaa ni. Farmors ananaspaj med glass var ju god... JAAA! I'm a looser! imorgon blir det iaf att gå i spåret... lååååångt! Rätt åt mig så mår jag iaf illa nu så, jag har redan fått mitt straff!

Jag sitter och funderar lite på vad jag ska göra nu! alla bloggar är kollade, inget roligt att kolla på på tvn. Shit?! Ibland är livet hårt.

Imorgon tänkte jag iaf försöka ta tag i mitt plugg. (om min bok har lust att komma) Jag ska plugga distans och plugga upp ett par kurser, så först ut kommer pedagogiskt ledarskap följt av barn, kultur och fritidsverksamhet! Ska faktiskt bli lite kul att plugga, men det är just att komma igång som jag tycker kan vara jobbigt. Ska iaf plugga på halvtid så jag kan jobba också. Tänkte att om jag pluggar heltid kommer jag att få 1050 i månaden, alltså ett vanligt studiebidrag! inte mycket då jag inte fyllt 20 än! så då är det ju bättre att jobba samtidigt då jag får mycket mer money! Har jobbat endast två dagar denhär månaden och fått mer än dubbla typ! så halvtid it is!

Ska väl hitta på något att göra innan det är dags att sussa!

Sov som små snuttar sen!

Im back

Nu är jag hemma från jobbet sen ett tag sen! Var kul att jobba, men skönt att komma hem :)

Har iaf blivit uppskriven på första nattpasset! ska bli kul att prova det också, känner att det kommer bli konstant kaffedrickande, kanske tar man med sig nått snask också.. hehe. Vaddå, skulle jag bli nyttig? jaja. Får se vad som händer !

Jag är iaf väldigt sugen på någonting onyttigt nu.. ska ner och kolla om vi har något jag kan äta istället! Det är ganska tråkigt att ha en pappa som nästan aldrig köper hem något onyttigt.. fast aa.. är man en sockermissbrukare som jag är väl det något positivt. men mest negativt! HEHE



Sofie hade fixat fint med min dator när jag kom hem! Haha. skitfint, tack Sofie! <3 Fick mig ett gott skratt!

Nu ska jag gå ner till köket och kolla vad som finns! Byebye, äppelpaj..  mmmmm... äppelpaj..... dreggel..


Jobb

Just nu är jag på jobbet. Är ganska så lugnt, sitter med en kopp kaffe! (vilket det blir många av..)

Sofie har tydligen gjort nått hemma hos mig som jag kommer få se när jag kommer hem! är faktiskt riktigt nyfiken, så om ca fem timmar ska jag ta mig en koll!

Pappa åkte till Dalarna imorse, ville också följa meeeeeeeeed! Får se till att vi åker dit ganska så snart igen, det gäller ju att passa på så att säga. :)

Aja, back to work!


Vakna med the fett

Sofie och jag mår illa efter en kvälls svullande. men imorgon är det STOPP för det ! Iaf ett tag.. hoppas jag.. hehe

Dom ringde mig från jobbet också, så imorgon ska jag upp igen. Men istället för att börja 7 så fick jag komma till tio iaf! wohey.

Vi har iaf nyss kollat på Bruno! HAHA! att rekomendera om man gillar pinsamma situationer, hela tiden!

Dags för blogg läsning, innan mer svull! MUHAHA


Babyliss = babykiss?

Har vart hemma nu ett tag och börjar känna mig sömnig! Men icke, ska inte sova än på ett tag.

Efter jobbet hämtade iaf Elin upp mig och vi gick till Wickmans och åt en god lunch! kollade lite på stan och det slutade med att jag köpt Babyliss icurl (provade den nyss, tar nog ett tag innan man fått in snittsen..hehe..får se om jag vågar lägga in bild)och en ny mascara. Så den ska bli kul att testa!

Sitter med Sofie i telefonen och försöker komma fram till något! kanske ska ses ikväll, resten av gänget har andra planer.. bara sosso och jag som är planlösa, så att säga! hehe

Okej, vi har kommit fram till ett beslut! Sofie kommer hit och äter tacos och påväg hit från landet hoppas jag att hon stannar till på Coop och shoppar godis! YEY!



Japp, jag vågade!

You can look, but you can't laugh!


Farbror Elin?

Gick upp klockan 7 imorse, och förvånandsvärt nog så var jag faktiskt pigg! Har vart på jobbet en timme nu, så tre more to go!

Sitter och pimplar lite kaffe. vilket verkar ha lite motsatt effekt på mig.. iaf nu, snart kanske jag skuttar runt som en liten kanin och säger mjau? Jaa, man vet ju inte med mitt kaffe.

Inväntar också på att klockan ska bli lite mer. Ska ringa Elin om våran lille lunch och sen Gustav om när jag kan komma och hälsa på honom i Uppsala!

När Elin var här i veckan och åt så hade vi en väldigt konstig konversation på Olles promenad.
Började med att vi pratade om flourtanterna som tydligen ska komma tillbaka.
E - Jag kanske ska bli flourtant?
A - Nej en flour farbror?

någonstans i konversationen kom djur in i bilden också, en katt.
Elin övade på sig presentation.

E - Hej, här kommer farbror Elin, Mjau.


Snart Bedtime

Eller aa, jag sitter redan i sängen helt klar för att släcka!

Kom för en stund sen hem från Marikas minikräftskiva. Det var riktigt mysigt och trevligt. Åt massa kräftor, bröd med röra, massa sallad och mojs! Som sagt kom jag hem ganska tidigt, men ska man upp imorgon så ska man!



Godnatt och dröm sött

Godmorgon!

Gick upp vid kvart över tio idag, fast klockan började ringa vid nio.

Har nyss vart ute med hunden. och GUUD vad det har regnat! Hela natten och fortfarande?!? Jag är glad att jag bor på ett berg!

Idag skulle jag ha ätit lunch med Elin på stan, men vi skiter it! ingen som har sån stor lust att gå ner på stan i regnet. Så imorgon efter jobbet tänkte vi ses istället! :) Mys.



The new frilla!

Nej men hoppsan?

Då sitter man här igen, ett inlägg i halvåret är då inte något att jubla över direkt! Men, så kan de gå när inte haspen är på.

Idag gick jag faktiskt upp klockan 9 redan, vilket är lite av ett under! På Olles morgon promenad fick jag ett samtal av Örebros universitet om att jag kommit in på socionomprogrammet. sket nästan på mig.

Har funderat hela dagen över hur jag ska göra, och jag ska tyvärr tacka nej. Men det känns bra.. Annars skulle jag flytta dig i slutet av veckan, vet inte hur det blir med Olle, vart jag ska vara osv osv. MEN ska iaf skicka en ansökan om att få behålla platsen till nästa år.

Seeen mötte jag Sara och hennes hund i hundgården, det var mysigt, längesen man träffade henne. Men efter typ en halvtimme började det spöregna så då drog jag mig vidare till pappas jobb.

Åkte hem en sväng sen, sen tillbaka till stan och ta en fika med Sofie innan jag hade klipptid!

Så nu sitter man här i sängen med en ny frilla! Kan ha både mitt OCH snebena! Detni!

 

KÄNN DIG MOBBAD!


RSS 2.0