MÄRON PER

image14

Utsövd

Äntligen! min plan funkade, tänkte vara uppe lite längre för att bli super trött och kunna somna fort! Det funkade, var uppe till två (oooooh, jäättelänge!) och sen sov jag, sov enda till halv 11! så himla skönt. Sen blev det frukost.. döda mig inte alla vegetarianer, men för första gången på länge åt ja leverpastej! De var lite ångestblandat, men måste börja äta kött igen, iaf ett tag  !

Ska snart springa över till Marika ett tag och senare blir det repa. :) image13
MUMS!

Rugg

Jag är så dålig på att skriva, men om man inte har lust så är de ju kanske inte så "kul" att läsa heller.

Har blivit sjuk igen, inte så himla kul direkt, men känner på mig att det kommer gå över rätt snabbt. Vill ha något gosigt att ha på mig, men hittar inget. Kanske de man ska kolla efetr nästa shopping runda?

Igår ringde dom från Ellen och jag ska dit på tisdag på intervju.
Om jag verkar lämplig för projektet kommer jag att på gå en utbildning och bli samtalsledare. kommer sen att gå ut i olika skolor och prata i tjej-grupper om alltmöjligt, t ex jämställdhet, sexualitet, identitet, relationer osv! Ska faktiskt bli väldigt kul, bara jag "går vidare".

Från en sak till en annan

På söndag är det dags för UKMs länsfinal. kommer äga rum här på joar blå 14.00 !
Hoppas på att få en annan förstärkare än förra gången, men det lutar mot att det blir samma. Hmm. Får se till att vi hör den bättre! Förra gången hörde man inte vad Matilda spelade, blev lite jobbigt! menmen, Hoppas, hoppas !

Apkallt ute, jag som trodde de skulle bli sommar snart.

Helloopp

Sitter hemma och försöker bli nykter, kommer komma en del stavningsfel, men de bryr jjag mig inte om.

igår var ja hemma hos jossan och firade hennes 18årsdag men massa folk, myyysigt. Idag var vi i bresse först oocg  sen gick vi till gånsta, myyys! hade brasaoch allt! till pch med toalett papper! YEYE ! hihiiiii, marilfa och ja skriver! okej.. de vba ibte kul . men kanske om man skulle vara jag eller hon... hmm. JA!                    

just nu vill jag covbea eller gå ut och gå! men gå ut å gå orkar ja inte, och sova vill jag inte,. vill inte vakna hela bakis heller! dessutom ska vi repa imorgon.. wiiho. nästa sändag blir det länsfinal. kpolla på oss!

men nu ska ja sluuta.  1 snuttsnutt,

Valborg avklarad

Det blev en bra valborg, men däremot en sämre dagen efter.

Det började med att jag, Karoline och Isabelle åkte till Uppsala. Väl där skulle vi hitta någonstans att äta, tog en stund men beslutade sen att vi skulle äta på Max! efter det knallade vi till stationen, kissade lite och sen bärde det av mot slottsbacken där vi sen spenderade hela kvällen.
Kvällen blev trevlig med gitarrspel, nya människor och helium!  
Vid en 11 kanske, nått sånt, skulle vi åka hem. Allting var frid och fröjd tills vi hamnade på bussen, uschusch. Då var vaborg inge kul längre. men men, kom upp imorse efter en hel del tv-tittande.

Idag har jag vart på lång promenad med Sofie och Olle, sovit lite mer, och sen kom Sofie över på ett hemligt uppdrag. Nicenice. Har nyss stekt lite ägg och ska snart ut med Olle igen.

- Varför har den en blå näbb?
- kall?

MAHA


RSS 2.0