Nytt!

ny blogg!



http://amaandau.blogspot.com/

Nuså

Sitter på jobbet igen. Sömnig och har tre timmar kvar, men det är väl bara att stå ut och tänka på pengarna eller nått. Pappa va nyss här, det blir till att duscha Olle när jag kommer hem. ösregn ute.

Ikväll, eller idag eller nått kanke ja ska träffa Josefine Karoline och Sofie, det ska bli riktigt trevligt, om det blir av!
(håller på och somna och känner min inte direkt så social som jag borde göra) VAKNA!

jaja

Nu är vi anmälda till Musikdirekt, kissar på mig varje gång jag tänker på det. Är anmälda som Bend n Snap, huhu. men igår satt jag och Matilda och kollade på lite nya namn, hittade rätt många. Får ta och presentera dom idag i repan om vi kanske skulle dit. mycket kanske idag. men bättre det än ingenting. !

Back to work.

Nytt år!

Nu är det 2008. Firandet till det nya året har varit kul! Middag å dans å skit hos mig innan vi traskade ner på torget.!
Därifrån fick vi åka hem med Marikas pappa. Men tyvärr har alkoholen inte gått ur än. men jag väntar! ska hämta vatten snart. Fast vill sovaaaaaaa!

2008 ska bli minst lika bra som 2007, har jag bestämt. det blir vad man gör det till, ellerhur?
Muse hoppas jag kommer tillbakaaa. sen är hela året bäst, typ! :):) kan tyvärr inte lyssna på någon musik. pappa sover och jag har småbarn ill grannar... inte för att jag har något mor barn, bara ibland.

Vilken befrielse de va å tvätta ansiktet! SKÖÖNT!
det är också skönt å vara hemma i tid ! ska snart osva, är trött som en nisse. Repa imorgon också! YEY lene. Är du full som en kastrull ? Snutt


Byebye

RSS 2.0