Filmtyp

Fortfarande hos Sofie! vi har nyss kollar på en film till... fast jag somnade så har inte sett så mycket.. HEHE.

ÄR HUR TRÖTT SOM HELST! så kommer väl snart slockna med snoken i hundmaten eller nått. Ska väl medicinera mig snart och borsta tänderna... men nu har jag och Sofie en plan... MOAHAHAHAHAH! MOAHAHAHAHAHHH!

Dagens filmer..

I hitta nemos meny låter det som om Doris säger "fortsätt fitta, fortsätt fitta, fortsätt fitta, fittafittafitta"....

SossoBossoLingonMosso

Sitter hemma hos Sofie, hade tänkt att spendera natten här! Morr.

Vi har nyss kollar klart på Hitta Nemo och ska ut med hunden en liten sväng (japp, han är för ovanlighetens skull med) innan vi börjar med nästa film... spännande att se vad de blir! Tänkte tvätta fejjorna och hämta lite chirre innan också. :) sen JÄÄÄVLAR!

Tidigare idag har jag jobbat, var en riktigt bra dag! :) fast jobbigt att gå upp så tidigt. Thank gud för kaffe!

Imorgon ska kanske jag och Sosso på maskeraaaaaad! vad vi hade tänkt att vara kan vi ännu inte avslöja. hehe, men det kommer bli hett!

Snark

Snark. Har vart en seg dag idag. Mitt ansikte har vart svullet ett par dagar nu, iaf runt ögonen.. jävla utslag att göra ont!

Igår var jag iaf på Akademiska och gick vidare med min utredning så har massa olika saker jag ska kolla upp nu!
  • tog nya prover för att kolla nått som jag inte kom ihåg, haha
  • Fick remiss till någon hormongrejja (kommer inte ihåg alla konstiga ord)
  • Ska få tid på vårdcentralen för att göra en spirometri, var de nått med lungorna eller så skulle jag få remiss till lungkliniken.
  • Sen kanske dom ska kolla på mina flimmerhår i halsen, hon kollade mina halsmandlar som var stora.. fast de är dom ju jämt så.
Det är väl det som kommer hända närmast, så får se hur det går! Fick iaf mina mediciner tillbaka :) så ska se om det var dom eller sommaren som gjorde att jag kände mig bättre.

Senare på kvällen kom Sofie hit! Var ut med hunden en sväng innan vi gick iväg till jobbet, blev tvungen att jobba en timme. Sen vart de till coop, ricos och sen hem och baka! Vart huuuuuuuuuuuuuuur gott som helst!



Sen idag kom Matilda förbi och fikade på kakorna! fortfarande lika goda :)



Jag ska sova nu jag, upp imorgon och jobba.




Godnatt.

Baka baka liten kaka + kulle kulle liten rulle

Sitter och kollar på Love Actually, riktigt mysig film tycker jag!

Har precis borstad gaddarna och ska nog sova när filmen är slut.

Imorgon ska man väl upp i någelunda bra tid, ska med pappa till jobbet sen vid halv 12 kanske. Vid ett ska vi åka till akademiska och fortsätta med utredningen! ska bli skönt..bara jag inte glömmer min lilla bok. Kände igår på konsertem att mina lungor inte tyckte om att stå bland massa folk så, kanske blir att man får börja med astmamedicin igen.. Aja, Bättre det är att må dåligt!

Imorgon ja, efter akademiska ska jag ringa Sofie! Vi ska troligen ses. Blir bakning och film-kollning! ;P hihi, ska bli mysigt. :) Bra att hon är hemma igen tycker jag!

Ska ringa Karoline imorgon också, kolla om vi kan ses på tisdag innan hon drar till London! Vill också dit, aldrig vart där. Men alla som vart de säger att det är uuuuunderbart (eller något liknande)

Nu är pausen slut!

MUSE 09

Igpr var jag och Matilda på MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSE!

det var GALET BRAA!

Vi köade i 10 timmar, men stog iaf längst bak.. gick inte så bra att andas där framme, så gick bak så man kunde lyssna! och HOPPA SOM EN TOOOK! idag är det träningsvärk och lite blåmärken + svettfläckar! Precis så som det ska vara!







Matilda de lyllot är i Norge och ser dom igen idag...

Men nästa år! Då jääävlar!!

Draft: Okt. 22, 2009

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Har vart ett par riktigt bra dagar nu!

Igår kom Sofie hem
så jag Karoline och Josefine åkte hem till henne! Vi snackade maaaassa och åt lite äppelpaj. Kollade på massa bilder från Tyskland och Crazy kotte hade fått vara med på mycket!

Karoline åkte hem tidigare än mig och Jossan eftersom hon skulle "jobba" med Kurtan tidigt.

När det var dags att röra sig gick jag med jossan hem till henne, snodde hennes cykel och trampade som en galning hem!

Aja, imorse snozade jag 10 gånger innan jag satte mig upp och la mig åt det andra hållet, såg sen att jag fått sms..

KAROLINE HADE VART OCH TAGIT KÖÖÖRKOOOOORT! WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Så hon kom och hämtade upp mig med bilen och så åkte vi ner på stan där vi mötte Sofie och Josefine för att fira med mat på Vita elefanten, sen åkte vi till McDonalds för efterrätt! (påvägen dit var det en cplastbil som höll på att köra på oss btw). jaa, sen åkte vi hem!

Sen hade jag och pappa middagsbesök också! Elin och Daniel kom över och åt, var trevligt. satt och spelade gitarr, drack kaffe och sjöng!

nu blir det mer scarred!

Ont, men det är bättre

Fick oooootroligt ont i magen efter middagen! Jag och Matyilda gick till Ica, kunde inte ens stå rakt ibland :/ Men nu känns det bättre.

Jaaa, ikväll ska jag försöka att sova tidigt eftersom jag ska upp vid halv 7 imorgon, har sagt till pappa att göra kaffe till mig med! Ska bli skönt att känna att man faktiskt gjort något imorgon :) Just nu så händer det ju inte så mycket i mitt lilla liv. Tränar en tre gånger i veckan för lite tidsfördriv och städar typ! Såå imorgon blir det träning OCH jobb, fast tvärtom..

Var till Matilda innan middagen också, lyssnade ju som sagt på Muse! det börjat smått börja kännas att det är dags på lördag!

Shake Weight!

Hejhej!

Vaknade imorse och kände att mitt ansikte hade svullnat upp, :/ Fast låg kvar ett tag så de kändes bättre.

Idag har jag inte gjort så mycket.. ( nehee?!?!) Har mest plockat lite, vart ute med hunde och så. druckit massa kaffe! Har försökt få tag på Matilda, tänkte om vi ska lyssna lite Muse! på lördag är det ju dags för konserten! Men har ingen än som kan jobba för mig.. så börjar kännas lite stressigt.

Gånstavägen ringde mig också! så imorgon ska jag jobba, känner att det behövs, måste ju ha pengar nästa månad också?! usch, borde verkligen ta tag i mitt jobb sökande...

Tidigare idag kollade jag på Ellen Degeneres! Dom hade en reklam för "Shake Weight" haha! det fulaste jag sett. Det är en vikt som man ska skaka på för att träna sina armar och jaaa... det ser ju lite kul ut!



Skrattade massor iaf!

Nu ska jag ut med hunden innan jag springer över till Matilda!


Mörtar i en hummerbur

hummerbur, hummerbur...

Sitter i min sköna säng med (inte så sköna) Karoline. kollar lite 2 ½ men och fjantar som vanligt. Karoline bara grinar, så aaa, fjanhcybv hnjyjhnyjju... Nej, Nu får karro gå hem!

Jaa, idag har det inte hänt så mycket. gick upp sent och skulle gå med pappa och träna.. hann inte så gick ensam..så ensam.


Snörk

Nu sitter jag ännu en gång i min härliga sääng! Har ätit lite choklad och till middag blev det kebab! Men imorgon är det ju en ny vecka och icke några onyttigheter på vardagar. Ska iväg och träna också, ska bli skönt.

En bra nyhet är också att mina utslag i fejan är myyycket bättre! härligt att kunna se sig i spegeln och inte tycker de är fult, eller att det gör ont varje gång jag blinkar! så YEY!

och GUUUD vad jag var hungrig efter jobbet, hade bara fått i mig en macka och en banan. var hemskt.. Men nu har jag ätit och är glad men trött! ska väl sova tidigt idag så jag orkar upp någelunda i tid imorgon. ska nog kolla med papi om vi kanske ska köra! bara det inte regnar...

Kallt utan snö

Kallt som satan är det här! Sitter och huttrar, ingen tröja har man heller, helt naken på överkroppen.. Okej, en t-shirt. Men nu är det inte så längt kvar, om ca 1 timme och 20 minuter får kag åka hem! :) När jag pratade med pappa så kom det upp att det nog blir pizza till middag! Wohey! Hoppas jag mår bättre tills dess.

Sitter som vanligt och löser korsord, kan väl säga att det går sådär.. Men kommer en bit iaf. + så ljuger dom, korsorden som ska vara "busenkla" är då inte det.. Så om man tänker så så är jag fatiskt jäävkligt duktig som ens kommer en bit!

Hoppas på att pappa kommer och hämtar mig sen. det har börjat regna här igen :( Om de ska vara nått som kommer ner så ska de fan va snö!

Söndag

Hejhopp!

Sitter på jobbet nu, har snart vart här i en halvtimme, så det är 3 ½ kvar. Hungrig är jag också, fast har en må illa period nu.. skittrist. Men de finns iaf frukt här jag tänkte ta sen! :) och KAFFE!

I fredags var jag ut med Karoline i Uppsala, var riktigt trevligt och mysigt att det bara var vi två! Men det ska nästan alltid vara nått när vi går ut tillsammans. Förra gången åkte jag in på akademiska dan efter och denhär gången... aa... karro fick en må illa våg! Men vi klarade oss och satt som en bulle när vi väntade på bussen, Somnade som stockar men vaknade i tid!

Ska väl ta mig en frukt ocj kanske en kopp kaffe!

Slut på denna dagen

Nej nu ni! nu ska jag ta att stänga av för dagen. Imorgon är det en ny dag som jag tänkt att starta tidigt som FAN med träning.. Tyvärr ser jag inte så mycket fram emot det men. Imorgon kväll blir det ju middag med massa snask och utgång i Uppsala med Karoline så, lite träning innan det sitter nog inte så fel!
Kommer bli hemmagjord pizza med advokado, mozarella, champinjoner, tomatsåås.. Ja, har inte kommit längre! Men sen blir det iaf Chips, kall bira, kanske lite vin.... Ja, de är väl det! Sen far vi hoppas jag!

Ska dock kolla upp tiderna i förväg så det inte blir som förra gången.. Josefine kollade fel på tiderna, så jag och Karoline stod och väntade på halv fyra bussen som inte fanns. Fick sitta på Max tills klockan var 20 över 5.

Nu ska jag borsta tänderna! Godnatt

KALAS

SOSSO! JAG SKRIVER MED SOFIIIIIE! Älskade lilla snutt. Oh, ska fråga när hon kommer hem!

Som sagt är hon o tyskland och har vart det den senaste månaden + ett tag till.

ONSDAAG! HON KOMMER HEM PÅ ONSDAG! AAAAAAAAAAAAAAAH!

Karoline, Josefine och Isabelle, på onsdag blir det kalas så planera inget annat. Eller aa, jag tycker de ska bli kalas! Iaf Kramkalas. (Jossan får skippa skolan, eller så hoppas vi på den engelskatalande föreläsaren)

Kom nyss hem från Lene, drack te och åt bulle.. sen gick jag igen! ;P hon ska ju också bort! på söndag drar hon till kanada.

Aja.

SOSSO ÄR HEMMA OM EN VECKA!


morgonpigg

Trott eller ej men jag kom upp imorse! Efter några snozningar dock men, vad gjorde det?

Så jag åkte med pappa till jobbet och tränade, gick hem och åt frukost, gick ut med hunden och tog ett långt, varmt bad!

nu är jag ren som en älg, så nu ska jag avsluta!

BYE

Myskväll

Nu är jag hemma från Lene! var riktigt mysigt, Emelia var också med. Pratade massa och drack gott te :) men guuud vad kallt det var att gå hem!

Imorgon tänkte jag gå upp tidigt och åka med pappa till hans jobb och träna lite. Blir nog ingen frukost innan, men möjligen en kopp kaffe! :) hoppas jag kommer upp..

Bröd framför kakor? HJÄLP

Hejhopp, Mandiz härh.

Gårdagen var en ganska så händelserik dag, iaf om man jämför med mina andra dagar här hemma.
Detta hände igår.

- Jag och pappa övningskörde, gick bättre än dagen innan... hehe.

- Kom hem och bytte om och åkte med pappa ner och tränade.

- Gick förbi mammas jobb på hemvägen, var där nån timme

- Gick hem och åt lunch och duschade.

- Cyklade till Emilia och tog farvääl eftersom hon nu åkt till Bali och kommer inte hem förens i Februari..

- Till sist kom jag hem och bakade bröd. (ännu ett från Leilas bok med frukt och nötter, vart asgott)


Konstigt att jag inte bakat nått onyttigt ur boken än.. kanske till helgen?

Sen idag har det inte hänt så mycket igen. Ätit frukost (mitt nybakade bröd (:), vart ute med hunden och städat här hemma. Vid åtta ska iaf jag och Olle iväg till Lene och dricka lite te! Ser jag fram emot, fryser massa nu..

Sen har jag fortfarande allergiska utslag i ansiktet, men igår städade jag iaf mitt rum och damsög upp allt hundhår jag hittade. Flyttade också ut Olles säng, så ska se om det blir bättre när jag inte har honom på rummet. Buhu.

Stackars grannar

Hej.

Jag sitter här med flätor i håret, ser ut som en liten skolflicka typ, fast en ful sådan!

Har vart och övningskört med pappa idag, gick väl bra men jag tycker det är så himla läskigt! så ska väl köra imorgon också, måste ju komma över det... AAAAAAAAAAAAAAH!

Sen har jag duschat och vart ute med Matilda och Olle och gått. Matilda var stressad så.. vart inte en så lång promenad men, en promenad var det ju iaf.

OH! pappa har fixat med fiolen också, så den har jag spelat på idag! Lät väl..sådär.. Men det går väl bättre och bättre iaf! hehee.

Ska laga mat snart så. Byebye

För jag är så tlööött

Hejhopp !

Marika och jag sitter på mitt rum och har inget att göra, men vi snackar om att gå hem till henne och ta en martini!

Idag har jag vart i Dalarna med min familj (- mamma som är i Spanien). Det var mysigt, som vanligt åt man som en gris men kan fortfarande äta mer.. Hehe. Så jag och Marika har faktiskt ätit popcorn och druckit saft.

Vi är som 70 bast. Istället för att parta sitter vi med popcorn och saft samtidigt som vi tittar på vem vet mest?!

Men nu ska vi vidare, blir ca 10 meter åt vänster, så kommer vi till Marika näste.

Byebye

Fylld till bredden

Yo!

Här sitter man kissnödig som en häst..

Katten har kommit förbi för att slagga i min säng, men de är ju inte så konstigt, den är ju så skön ! I Love It!

Jaa, vad har man gjort idag då?! Samma morgonrutin, vaknade, åt frukost, ut med hunden, drack en kopp kaffe, ringt lite samtal, försök till att städa och slappat! Men imorgon ska jag ge mig ut med stavarna igen tänkte jag.. Nuuu mina damer och herrar..(?) Nuu är det dags att sätta igång på riktigt! hoppas jag...
Men spring blir de då inget.

Imorgon hade jag och Karoline tänkt att hyra film också, te blir det nog också känner jag på mig. Och sen bara mys! Undrar om Jossan också ska joina! Meen! isf får hon stå ut med att se en film hon redan har sett..

Men nu ska jag laga mat!


Byebye

Super kväll

Har vart hemma ett tag nu, precis kollat på fråga Olle dokumentären! Skitkul ju, haha!

Jazzen var aaaaaapbra, lyssnade på Nils Landgren och Johan Norberg. Fast när vi kom dit fanns det inga sittplatser kvar, så fick stå upp! Fick lite ont i fötterna, men det var det helt klart värt! Förutom att dom spelade hur bra som helst var dom roliga också! HAAAAAAAAAAAA! typ så kul..



Såå. då ligger man här. Ska väl som vanligt sätta på ett avsnitt True Blood innan jag sover :) Han är såååå sexig. Så man hoppas lite på att han vill hoppa in i mina drömmar, yummie..

Byebye. sov gottis

Jazz

Hallå! nu får jag skriva snabbt, för nu är det mat om 10 sekunder.

Hittils idag har jag vaknat, ätit frukost, vart ute med hunden, druckit kaffe, tränat, gått hem och duschat!

Nu ska jag äta mat och sen fixa mig innan vi ska lyssna på jazz! Sååå

byebye

Hund, stan, sova, jazz..

Snark.

Min dag har varit okej, försökte gå upp nio.. men nej. Kom upp tidigare än vanligt iaf.

Har träffat Sara med hundarna idag igen, var mysigt. Äntligen fint väder när vi ses! Gick också en sväng på stan, men hittade inget speciellt, förutom en mumsigt ben till Olle.

Ligger i sängen...

och kollar lite tv, men som vanligt är det scrubs jag väntar på! Medans tänkte jag klicka upp ett avsnitt True Blood. Efter dessa serier somnar man gott ! fast man får se upp så man inte är rädd och drömmer mardrömmar om man kollar true blood sist! såå.. det före Scrubs tänkter jag då, Men neej ! Det hinner jag inte! Scrubs kommer börja innan jag sett klart True Blood.. Oh no. Får helt enkelt lyssna på en glad låt och spela lite harpen.. SEN sover man som en prinsessa.

Imorgon ska jag och pappa lyssna på jazz! ska bli riktigt trevligt :) men först ska jag försöka pallra mig ner till gymet (med stavarna) och träna och kanske ta en liten solning! Tänkte åka ner så jag är klar lagom tills att pappa ska hem! Yey, bil.

Byebye blåbärspaj.... mmm....

Bara för att Karoline är en snäll hamster

Hejhoppsnopp.

Jag har haft en bra helg, även fast jag inte vart helt kry.

I fredags var jag på Oktoberfesten med Emelia Emma och Jerry vilket var very nice. :) Men dyrt dock. Satt hemma hos Emma innan och sjöng lite Märon Per och pratade massa innan vi ringde taxin. Åkte till Joar och dansade rumporna av oss.

Vart sent på fredagskvällen så var trött på lördagsmorgonen..

MEN lördagen spenderades hos Josefine.
Tog med Olle som fick träffa lille Silverstjärt för första gången, gick bra efter ett tag ! Vi gick till Coop och köpte mat, blev hemmagjord pizza och chirre och pepsi max. Mumsfillibabba! kollade på Ice Age 3 och over the hedge, myspys. Fast båda var very very VERY trötta.

De som var mindre kul var att cykla hem i regnet, tur att Olle kan springa. Annars skulle ju nått vara konstigt?

Och sen idag då..
Jag vaknade senare än vad som var inplanerat. Var grinig och sur då jag hade tråkigt och dessutom har jag fått min (inte) efterlängtade mens! YEEY! Men åkte iaf med pappa till växtriket och köpte blommor och krukor. Har suttit hemma och planterat om lite blommor och fixat med tavlor och sånt på mitt rum.

Har nu suttit här framför datan och tvn med massa tända ljus och ätit äpple.

Jaa. ska väl försöka släcka tidigt men, ska kolla true blood nu tänkte jag så får se hur det går med det!

Byebye

Jag är mjukis-dress drottningen

Eller aa, som Kissie och Paow och alla andra säger så är det ju som men.. de senaste veckorna har det varit jag!

Har vart sjuk i två veckor nu, TVÅÅ veckor. Vill ha tillbaka mina mediciner! såå, ska väl kanska ta och ringa om det. Men iaf.

Igår åkte jag med min syster till Hälla och köpte höstskor och ett läppstift! Yes, I did! Så får se om jag kommer använda det något sen..

Igår kom Karoline hem till mig också och kollade på fråga Olle dokumentären! Hahaa. Finns konstiga människor där ute, fast om inte dom fanns, vad skulle man då kolla på på tv? Ska bannemig lära mig att andas till orgasm, men dock inte i likadana kläder...

Kan ju också säga att vara isolerad i hundra år sätter sina spår. Matilda var här idag och kollade lite Idol och jag skrattade typ helatiden! åt inget alls.. Matilda gjorde sin cp-min och jag visste att det var dags att varva ner, iaf när hon gjorde cp-minen OCH viftade med mackapären (eller dosan som vissa andra kallar det).

Nej men, You know what to do now. Scrubs börjar krypa sig på, så nu är det dags att stänga av datan.. ( NAT)

RSS 2.0