vörk

Sitter på jobbet igen. tråk tråk, men pengar pengar!

Senare vid 4 åker jag och Emilia ut till Sara! ska bli första rundvandringen, och som grädden p moset blir det maskerad. bli cowboy för mig! ska ha med kameran, så bilder blir det sen! :)

Har börjar rida hos annsofie, vart ute iaf en gång i veckan! får se hur det blir nu på höstlovet! jaa det är sant! JAG HAR HÖSTLOV! såååå härligt! red lite barbacka igår! trode jag skulle få mer träningsvärk än vad jag fått ! men mysigt var det. längtar tills nästa gång!

Ibland är jag också duktig..

Sitter på jobbet igen! vart duktig faktiskt! skrivit klart mina tre dagboks grejer till engelskan imorgon! men jag fasar för allt jag måste göra när jag kommer tillbaka imorgon efter en veckas feber. tänk matten? AAAAH. (ensam hemma)
Det går knappt att slappna av när man är sjuk längre, nu ligger jag bara och tänker på hur mycket jag missar och hur mycket jag måste göra är jag kommer tillbaka. Usch. neej, resten av 3an ska jag vara frisk.

Känner mig också som en  stor boll av fett, så det skulle ju vara sönt att ändra på. ska bli medlem på samma sida som Elin också är medlem på.  Líte hjälp på traven.  den första jag borde ta tag i;
1. Träningen.. hehe..
2. Bort med sockersuget.
3. äta nyttigare allmänt.

därtill är det nog mycket mer! men någonstans måste man börja !

Usch, vill inte ha matte! men aja, blir att skriva av genomgångarna imorgon av någon, sen plugga helvete imorgonkväll. och måste ju planera inför nästa Ellen-träff också. Mycket mycket! men det är bara att bita ihop! och med det, ska få min bettskena på fredag!

Böl

Jag har känt mig allmänt bölig den sista tiden. kan bero på sjukdom och sömnlöshet!
Olle har börjat att sova i min säng typ helatiden! vaknar och skäller lite tyst på honom, och när han hoppat ner ställer han sig vid söngkanten och flåsar lite, innan han gär ett nytt försök att hoppa upp! Jäkla hund!

Sitter iaf på jobbet, tidigt tidigt, ska jobba imorgon med, sent sent.

Skulle åkt ut och rida idag, men mamma känner sig krasslig och vill vara lite pigg imorgon när hon ska ut på affärsresa, eller nått sånt. borta en vecka i värmen. mys. aa, fast hon kommer ju ,mest sitta inne å ha möten säkert! HEHE.

aja, hon fick lite dåligt samvete, så ska kanske ut iaf, men då ska hon bara sitta på ann-sofies gård å glo, men de är mysigt att bara glo, för deras gård är så himla fin att glo på. och sen så finns ju fåren! det skulle vara mys. håller tummarna och tar i trä.

Sen idag kommer också Ekan och Meta, och ja, det finns dom som hetr så! eller aa, Ekan är ju ett smeknamn. dom ska hit på middag och sova här, så hoppas på en brakmiddag! inte just nu, men ikväll kommer man ju att vara hungrig?! om inte om någon timme.

Hmm, ska väl fortsätta att jobba.. -__-  HAHA första gången jag gör en såndär gubbe. SKITKUUL. not.


två gånger samma dag??

OMG!

gick i spöregnet med Olle till ica! köpte godis (förlåt gud). har kollar Top Model.... FINAL! och snart blir det generation fett.. känns mer som mitt program.

Ellen gruppen gick bra! trevlig grupp, så kommer bli asbra tror jag!

Och förlåt Matilda, Jag ska försöka bättra mig.

Good night.

Vill ha en frisk lördag

Sitter här hemma vid datorn, vart sjuk nu ett par dagar men nu ska jag fan få till skolan imorgon iaf! Vid halv fyra blir det också min och Emilias första Ellen träff med våran grupp! Böev fyra sidor planering och det ska bli himla kul!

Längtar dock till p lördag, så jag förhoppningsvis ska ut till Ann- sofie och rida! HIHI! gud vad härligt det ska bli.
iförrgåt mötte jag och Karoline Lene när vi var ute och gick med Olle! hon hade fått hem UKM dvdn som jag glodde på lite själv innan jag bjöd in Matilda.
Aja. Lene hade iaf också ridit hästen som jag ska rida på lördag!

RSS 2.0